De 6 Beste Fiets Lichten om Wat Brandt in Uw Go

0
120
Ian Slack

Als je een fiets woon-werkverkeer of actieve mountainbiker, u wilt krijgen uw glans op als de dagen korter worden. Hier zijn onze favoriete fiets verlichting voor alle soorten fietsers.

Voordat je winkel voor een licht voor op mijn fiets, het eerste wat je moet denken is hoe u van plan bent om het te gebruiken. Bijvoorbeeld, als u de rit naar en van het werk in de stad, heb je het voordeel van de overhead van de straatverlichting, zodat zichtbaar is voor auto ‘ s zal uw primaire zorg. In dit scenario, een super-bright, wit knipperend licht kan genoeg zijn.

Echter, als je een off-road biker, die de ontploffing naar beneden single-track paden in het donker, moet u een meer uitgebreide setup, met eventueel twee lichten, zodat u kunt zien elke wortel of rock in je pad.

Laten we een kijkje nemen bij enkele andere dingen die je moet zoeken in uw nieuwe fiets licht.

Een Paar Dingen om te Overwegen

Als het gaat om het beoordelen van fietsverlichting, levensduur van de batterij en de helderheid zijn de twee belangrijkste overwegingen, gevolgd door het ontwerp en de montage stijl. Als je nog nooit hebt gewinkeld voor een fiets licht—of nog niet in een while—u gaat aangenaam verrast zijn. Dit is niet je opa ‘ s zaklamp!

Levensduur Van De Batterij

Het grote ding over het moderne fiets verlichting is dat ze bijna allemaal aangedreven door oplaadbare lithium batterijen. Velen van hen hebben ook ongelooflijk lang branden keer tussen kosten. Het is duidelijk dat u wilt kiezen met een batterijlevensduur die comfortabel dekking van de hoeveelheid tijd die je rijdt.

Vele lampen zijn voorzien van indicatoren die laten zien hoeveel macht wordt overgelaten. Dit geeft u de mogelijkheid van een verschuiving naar een lagere output instelling als u nodig hebt om verpleegkundige het licht lang genoeg zijn om thuis te komen.

U kunt opladen met de meeste lichten via USB; u kunt zelfs gebruik maken van een aantal lichten als een reserve-accu op te laden van andere apparaten in een snuifje.

Helder Genoeg of Te Licht?

Fiets verlichting kan zo lang tussen kosten nu door LED-technologie. Het vereist minder energie, maar produceert super-heldere output. Helaas, de helderheid is een gebied waar het maken van appels-met-appels te vergelijken kan je een beetje verwarrend. Ik zal proberen uit te leggen.

Licht fabrikanten over het algemeen beoordelen hun lichten gebaseerd op lumens—de hoeveelheid licht energie een apparaat projecten bij de bron. Echter, de manier waarop het licht de projecten varieert, afhankelijk van het ontwerp van de lens en reflector, die ook wel de “lichtbundel.”

De lichtbundel van invloed lux is de hoeveelheid licht energie die daadwerkelijk aankomt op wat je wilt zien. Het is in wezen de waardering van een licht-intensiteit.

Zie de afbeelding hieronder voor een visuele weergave van lumen versus lux.

Dus, waarom heb ik u in het konijnenhol van lumen en lux? Nou, als je het vergelijkt met twee lampjes met een vergelijkbare lumen rating, ze kunnen niet met dezelfde intensiteit als je ze gebruikt. Over het algemeen bredere balken werk beter op trage technische trails, terwijl de smalle balken zijn superieur als je aan het bewegen bent en snel moet zien weg in de voorkant van je.

Sommige van deze niet relevant is als je in de high-end verlichting met zo veel lumens—ze licht alles op. Je zult ook merken veel fabrikanten bieden geen stralingshoek informatie in hun specs. Het kan zeker nuttig zijn om te lezen reviews van kopers die gebruik maken van het licht op dezelfde manier die u zal.

Meestal is er een directe correlatie tussen lumen rating en kosten. U hoeft niet te gooien big bucks als uw belangrijkste doel is om zichtbaar te zijn voor voertuigen. Echter, als u van plan bent om te dorsen single-track paden, zult u waarschijnlijk dieper in uw portemonnee.

Het is de menselijke natuur om te denken dat meer beter moet worden. Maar dat is niet altijd het geval is met de fietsverlichting—sommige modellen zijn exponentieel helderder dan de auto koplampen. Als u van plan bent om uw licht op de weg, zorg voor een lagere instelling of kiezen voor een ander model wilt u niet blind een tegemoetkomende automobilist die zou kunnen uitwijken naar u.

Houden hetzelfde in gedachten voor de helm lichten; ze zijn hoger en vaak punt verder langs de weg. U wilt niet te krijgen in een staren wedstrijd met een chauffeur—je zou kunnen verliezen.

Ontwerp en Montage Opties

Waar wil je monteer uw licht? Wilt u liever het licht te scheiden van de batterij of een alles-in-één apparaat? Als u van plan bent om te bevestig een licht voor uw helm, haar gewicht zal een andere belangrijke overweging. Iets te zwaar, er is gaan maken van uw deksel wiebelen op uw noggin—vooral off-road.

Sommige mensen geven de voorkeur alle-in-één lampje en batterij combo ‘ s. Anderen houden de accu in een rugzak of riem aan het frame met een draad die loopt naar het licht. Voor het grootste deel, een apart systeem geeft u meer levensduur van de batterij, en een kleiner formaat op je stuur.

Er zijn verschillende montage systemen. Sommige zijn voorzien van rubberen bandjes die het installeren en verwijderen van een module. Anderen hebben een meer rigid clamp systeem dat de sloten het licht goed op één positie.

Een of Twee?

Ik ga wade in de controverse: ik denk dat je twee lampjes. Een high-powered stuur het licht is voldoende voor buitenritten, maar ik wil graag een extra helm licht om verschillende redenen.

Ten eerste, er is een back-up in het geval dat uw andere licht sterft. Belangrijker, hoewel, met een helm die licht is, kunt u eenvoudig uw hoofd en kijk naar beide zijde van u af en naar beneden op de fiets. Dit heeft mij vele malen geholpen als ik het heb ondervonden herten op een trail of greenway. Ze zijn zo onvoorspelbaar als eekhoorns en konijnen, en, als verblind door een fel licht, dat ze vaak naar u toe in plaats van afstand. Ik heb eigenlijk niet weg mano a mano met Bambi nog, maar ik verwacht dat het zou pijnlijk zijn voor ons beiden.

Ook als u een mechanisch probleem of missen een verschuiving op en laat uw keten in het donker, het is veel gemakkelijker om te zien wat er gebeurd en op te lossen als je het dragen van een helm is licht.

Terwijl ik denk dat de twee lampen op de meest logisch op vuil -, helm-lampen zijn doorgaans niet nodig voor roadies die hebben het voordeel van de straatverlichting. Plus, zoals hierboven vermeld, kunnen ze blind tegemoetkomende bestuurders.

Duurzaamheid

Wanneer u online winkelen voor fietsverlichting, je ziet een hoop van de “koopjes” die belofte ton van lumen en een geweldig levensduur van de batterij. Ik heb geprobeerd een aantal, en dit is zeker een gebied waar je krijgt wat je betaalt voor.

Veel onbetrouwbaar zijn, en het vaak neer op de bouw—vooral op een aparte batterij en licht eenheden. Gerespecteerde merken maken hun verbindingen extra-stevige omdat de draden gemakkelijk rukte uit tijdens ruw en tuimelen mountainbiken. De koop van de merken vaak gewoon niet op te houden.

Ik kan je uit ervaring vertellen, er is niets erger dan gestrand op een koude, donkere nacht, mijlen van uw auto op een aantal trail.

Nu dat je weet wat te zoeken, laten we breken onze selectie van de top fietsverlichting. We hebben op basis van onze keuzes op verschillende categorieën, met inbegrip van de prijs, gebruik, en een aantal speciale high-tech voorzieningen.

Beste Algemeen Gebruik: Cygolite Streak 450

Cygolite

De Cygolite Streak 450 packs veel eerste-klasse goodies in een economie prijskaartje. Deze 450 lumen koplamp heeft zeven standen. Het gaat voor een uur bij haar op de hoogste stand, en 100 uur op de laagste, de zogenaamde “walking”.

Het is water-resistent, tegen vier uur, en heeft een lage batterij-indicator. De Streak klemmen aan het stuur van 22 tot 32 mm.

Beste Algemeen Gebruik

Cygolite Streak – 450 Lumen Licht voor op mijn Fiets – 5 Nacht Modi en Overdag Flash-Mode – Compact & Duurzaam – IP67 Waterdicht – Beveiligde Harde Mount – USB Oplaadbare Koplamp – voor verkeer en Woon-werkverkeer Fietsen

De 450 lumen Cygolite Streak 450 is USB oplaadbaar en gaat van de ene naar de 100 uur, afhankelijk van welke van de zeven uitvoer instellingen die u gebruikt.

Shop Nu

$35.51
Meer aanbiedingen

Het beste voor Pendelaars: Licht en Beweging Stedelijke 500 Koplamp

Light & Motion

Deze made-in-de-VS Licht en Beweging Stedelijke 500 fiets licht is robuust, waterdicht en voorzien van zijruiten voor extra veiligheid bij het rijden op de weg. De 500-lumen LED is vervaardigd door de gerespecteerde Cree bedrijf en omvat een garantie van twee jaar.

De rubber montagebeugel maakt het gemakkelijk te monteren en uit te nemen van je bars. De Stedelijke 500 heeft vier modi. Het loopt 1,5 uur op zijn hoogste 500 lumen instelling en 12 uur bij de laagste, van 125 lumen instelling. Het is een smalle, 20 graden lichtbundel, en dat is precies wat u wilt, wanneer u het rijden op de weg.

Het beste voor Pendelaars

Light & Motion Stedelijke 500 Bike Light (2016), Onyx

De zijruiten op de ruige Licht en Beweging Stedelijke 500 mtb licht je makkelijker om te zien vanuit alle hoeken. Het loopt voor 1,5 uur op zijn hoogste 500 lumen instelling.

Shop Nu

Meer aanbiedingen

Beste Alles-In-Één: Blackburn Aftellen 1600

Blackburn

U hebt meer licht nodig wanneer je met off-road, en de Blackburn Aftellen 1600 stappen op de plaat met een gemakkelijke, alles-in-één ontwerp. Een van de leuke dingen over dit licht is weet je precies hoeveel tijd er nog over is op de batterij. Er is duidelijk een timer op de top, die is ook verlicht, zodat u gemakkelijk kunt zien in de nacht. Het heeft vijf verschillende modi, en het duurt iets meer dan een uur bij de 1600 “Blitz” – instelling, en twee aan de 1200.

De montage klem werkt op het stuur van 22 tot 35mm. U kunt het installeren snel met aluminium schroef vast.

Beste Alles-In-Één

Blackburn 2017 Aftellen 1600 Fiets Licht – 7085211

De Blackburn Aftellen 1600 heeft vijf standen, variërend van Blitz tot de Strobe. De verlichte digitale countdown display kunt u precies weet hoeveel tijd je nog hebt op een toeslag.

Shop Nu

$149.99
Meer aanbiedingen

De Beste Twee-Delige: Light & Motion Seca 1800

Light & Motion

Een favoriet voor jaren onder ernstige mountainbikers, de Seca 1800 van Light & Motion wordt gerespecteerd voor de kwaliteit en duurzaamheid. Bevestig je het licht aan je stuur met een rubberen band. Er is een grote Klittenband riem die u gebruikt voor de montage van de accu om uw frame (ik heb een stuk doek om mijn frame buis eerste te verminderen krabben). Opties voor de helm en de GoPro montage zijn ook inbegrepen.

De batterij en licht sluit met een stevige draad, en een waterdichte plug blijft alles droog, zelfs in de dampest voorwaarden.

Het licht heeft een 25 graden lichtbundel en is voorzien van vier Cree Led ‘ s. Het duurt 1,5 uur op de hoogste instelling, maar u kunt ook kopen een grotere batterij, dat geeft je 2,5 uur. Laadt de batterij op in net onder de twee uur en wordt geleverd met een garantie van twee jaar.

De Beste Twee-Stuk

Light & Motion Seca 1800 Fiets Licht, Grijs

De gerenommeerde Seca 1800 van Light & Motion legt uit 1800 lumen van vier Cree Led ‘ s. Het duurt 1,5 uur op de hoogste stand. Gebouwd om te duren, de robuuste constructie wordt ondersteund door een garantie van twee jaar.

Shop Nu

$218.51
Meer aanbiedingen

Beste Smart Licht: Garmin Varia UT 800

Garmin

Als uw licht is slim genoeg om te voelen omgevingslicht en dienovereenkomstig aan te passen, zou het bespaart een hoop levensduur van de batterij! Nou, dat is precies wat de Garmin Varia UT 800 doet. Gecombineerd met een Garmin computer, maar ook projecten die meer licht, sneller, wanneer je het nodig hebt en kaarsen uit wanneer je vertragen.

Het loopt voor 1,5 uur in de hoogste 800 lumen instelling en beschikt over een Cree LED. Vanwege de beperkte helderheid, de UT-800 is beter voor het wielrennen. Zou het niet ideaal voor mountainbiken of grind slijpen.

Beste Smart Licht

Garmin Varia UT 800 Smart Koplamp Stedelijke Edition met Dubbele voorsteun

Neem uw fiets licht naar het volgende niveau met de Garmin Varia UT 800. Het voelt licht en uw snelheid en projecten alleen de hoeveelheid licht die je nodig hebt om de accu te sparen.

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen

Beste Camera-Licht: CYCLIQ Fly12 CE

CYCLIQ

Het lijkt sluiten gesprekken tussen fietsers en automobilisten komen vaker voor elke dag. Met de CYCLIQ Fly12 CE, je kan opnemen incidenten te melden aan de autoriteiten. Dit apparaat combineert een 600-lumen licht en een high-definition camera.

Het apparaat draait ongeveer 4,5 uur met zowel het licht en de camera gaat. Het heeft ook een “HomeSafe” – modus, die houden gewoon het licht gaat tot 30 minuten wanneer de batterij bijna leeg is.

U kunt de controle van de eenheid en de delen van video ‘ s via een app die beschikbaar is voor zowel iOS en Android telefoons.

De camera heeft zelfs “smart looping,” zo zult u niet opraken van het geheugen op de SD-kaart (niet inbegrepen). Met een hoge capaciteit kaart, dit voorkomt ook dat alles wat er gebeurt aan het begin van een lange rit worden opgenomen.

De Fly12 CE-kosten in twee uur en wordt ondersteund door een garantie van één jaar.

Beste Camera Licht

Cycliq Fly12 CE-HD Fiets Camera + Voor Licht

Record incidenten met voertuigen met de CYCLIQ Fly12 CE. Het combineert een 600-lumen licht voor op mijn fiets met een 1080p HD-camera. De Fly12 CE legt video continu up-to-4,5 uur, en die u kunt bedienen via een app op uw smartphone.

Shop Nu

$273.95
Meer aanbiedingen

LED fiets verlichting met high-tech, oplaadbare lithium batterijen die het mogelijk maken om te genieten van het rijden het hele jaar door, ongeacht hoe kort de dagen zijn. Of u nu een eenvoudige zichtbaarheid tijdens je woon-werkverkeer of een ruwe en klaar unit voor het off-road plezier is er iets op onze lijst die zal passen bij de factuur.