7 Recepten Die Beurt Basic Snacks in Halloween Griezelig-Kriebels

0
69
Anastasia_Panait/Shutterstock

Halloween is leuk voor de vele redenen, maar de voorbereiding goodies die er uitzien als griezelige beestjes is waar het allemaal over voor ons. Leren maken van traktaties waardoor je misschien twee keer nadenken voordat het nemen van een hap.

Of u wilt spider-overdekte cookies, of iets een beetje meer vies—achtige bloedige rat cupcakes—we hebben u gedekt. Bekijk deze zeven bizarre, maar heerlijke creepy-crawly recepten van het voedsel.

Jell-O Worms met Oreo Vuil

Taarten Cottage

Deze wormen kunnen geen benen te kruipen, maar ze zien er super realistisch, dat is de reden waarom ze het aan onze lijst van creepy-crawly desserts. Misschien vindt u het storend om een hap te nemen, maar maak je geen zorgen, als je eenmaal in een hap, je zult zien dat ze smaak oh zo goed. Je zou zelfs kunnen gaan voor een tweede helpen.

De auteur leidt u door de stappen en te onderwijzen u hoe maak realistisch uitziende wormen het gebruik van gelatine in stro schimmels. Je zet ze in een kopje crushed Oreo, die lijkt op vuil.

Voor een beetje extra lekkernijen, plaats chocolade pudding in individuele kopjes, en voeg vervolgens de Oreo kruimels en, ten slotte, de wormen. Recht voor je ogen wordt een kom van de worm besmet modder. Yummy.

Voor het Recept: Cake Cottage

Pindakaas Spider Cookies

Crafty Ochtend

Deze spider cookies zijn een geweldige combinatie van schattig en lekker. Als je niet een fan van spinnen, kunt u nog steeds wegkomen met het maken van deze. De domme ogen helpen maken dit een beetje minder eng en een beetje goofier.

U leert te maken van pindakaas cookies vanuit het niets, en dan versieren ze met Kanjers van snoep en chocolade. Genieten met de kinderen—maar kijk uit voor pinda-allergie.

Voor het Recept: Crafty Ochtend

Creepy-Crawly Bugs

Smaak van Thuis

Deze griezelige-kriebels zijn super schattig en makkelijk in elkaar te zetten. Vooral kinderen zullen genieten van deze creatieve hotdog behandelen. Je hebt een buis van gekoelde grissini of crescent broodjes, een paar hotdogs en aardappel sticks.

Door het rollen van het deeg rond hotdogs en plakken aardappel sticks in voor de benen, je hebt een lade vol met kleine knullen die een grote hap. Hoe slim!

Voeg een kant van ketchup en mosterd om in te dippen, en kinderen en volwassenen zullen genieten van deze leuke en enge snack.

Voor het Recept: de Smaak van Thuis

Bloedige Rode Bessen En Chocolade Rat Cupcakes

6 Bittere Snoep

Dit recept is een beetje meer tijd in beslag nemen, maar absoluut de moeite waard. De uitkomst van deze gore-op zoek rat cupcakes is opmerkelijk. Na het maken van zelfgemaakte cupcakes van kras, je leert hoe je de enge ratten met aardbeien, chocolade, gesneden amandelen en gemalen wafer cookies.

Na het plaatsen van de gesneden amandelen te maken van de oren, je giet de chocolade over de aardbeien en bestrooi ze daarna met de gemalen wafer cookies. Voeg kleine ogen en tanden, en u hebt zich een vreemd heerlijk toch angstaanjagende dessert.

Voor het Recept: 6 Bittere Snoep

Fossiele Cookies

Martha Stewart

Voor het maken van deze koel-kijkt cookies, je nodig hebt om een aantal plastic insecten en grondig te wassen en te drogen. Een beetje online winkelen of een uitstapje naar de Walmart zou moeten doen de truc.

Na het maken van de cookie-deeg en de vorming van fossiele stenen vormen, zult u de afdruk van de cookie-deeg met meel bestrooid insecten. Voordat je het weet, je moet realistisch ogende fossielen te smak op.

Voor het Recept: Martha Stewart

Domme Apple Bijt

Vork en Bonen

Deze kleine hapjes niet kruipen, maar ze zijn ronduit griezelig en slim. In dit recept, je zult kwartaal plakjes appel en gebruik zonnebloempitten als tanden. Voeg uw aardbei plakjes tong en sommige domme ogen, en u hebt zich een grappig uitziende behandelen.

Als je gaat om een kind-vriendelijke Halloween-feest van dit jaar, dit zou een geweldig dessert te maken. Wanneer u deze, voor de kinderen te betrekken en hen te leren een ding of twee over het bereiden van voedsel.

Voor het Recept: Vork en Bonen

Spider Chocolate Chip Cookies

Honger Gebeurtenissen

Zou je ooit een smak op een cookie is bedekt met een bos van kleine spinnen? Wat als ze waren heerlijk chocolatey spinnen? Dit recept is hilarisch, en het idee erachter is eenvoudig maar ingenieus. Tenzij, natuurlijk, je hebt arachnophobia want ze zien er behoorlijk realistisch.

Alles wat u hoeft te doen is het maken van chocolate chip cookies (recept inbegrepen),en dan vinden de grote zichtbare chocolade chips. Pijp kleine benen en een hoofd op elke zichtbare chocolate chip, en de uitkomst zal zijn best eng—dat is, als spinnen geven je de kriebels.

Voor het Recept: Honger Gebeurtenissen

Als je een Halloween party bij te wonen dit jaar, we hebben u gedekt met een paar van onze favoriete eetbare critter look-a-likes. We hopen dat u geniet ervan.