Spela Spel på Mobilen Annons Gratis och I Fred med flygplansläge

0
109
Yuichi Kosio/Flickr

För åren min främsta mobil speltid har varit på flygplan. Det var inte förrän nyligen jag upptäckte hur många jävla annonser mobila spel har. Det visar fram fötterna-på-marken-fix ger dig mer än bara ad-gratis spel tid.

Kalla mig lyckligt naiv om du vill, men för den längsta tid som jag helt enkelt tyckte att min favorit mobila spel inte har samma annonser-överallt problem som plågat de flesta mobila spel. Det visar sig att det inte var fallet.

Målet var att när jag var hemma, skulle jag använda en spelkonsol eller PC-spel, när jag var borta från hemmet på resande fot med jobbet, skulle jag spela spel på min iPhone på planet. När du är på plan, telefonen är i flygplansläge och, du gissat det, när du är i flygplansläge, det finns ingen tillgång till nätverk för att leverera och ladda annonser—så-app helt enkelt inte bry sig.

Hemma från en senare resa, gick jag för att visa min familj ett pussel spel jag skulle verkligen njöt och blev förvånad över att se den genomtänkta pussel spel hade full-tv med annonser (för den dummaste cartoon-stil Sims knockoff jag någonsin sett) som spelas efter varje pussel.

Lösningen? Pop telefonen i flygplansläge och njuta av inte bara en annons gratis spel upplevelse men ett skönt avbrott från ping, dings, och konstant anmälningar som genomsyrar det moderna livet.