5 Ansedd Disponibla Kreditkortsnummer Tjänster

0
89

Du är en smart shopper som är väl medveten om de faror som lurar på webben, eller hur? Detta är anledningen till att du handlar på säkra platser (om det inte är https, det kommer inte att tjäna din dollar!). Du kan även använda betalningslösningar som PayPal och Google Betala för att skydda dina bank konto detaljer.

Så varför inte ta det ett steg längre genom att använda engångs-tid kreditkortsnummer? Inte är bekant? Så låt oss ta en titt på vilka dessa är och vilka som du kan lita på.

Hur Gör Engångs-Tiden Kredit Kort Fungerar?

Det låter som något du skulle hitta i en spion film, tillsammans med brännare telefoner och kod namn. Vi försäkrar du, en gång använda kreditkort är äkta, bara så länge du få dem från en ansedd källa.

Disponibla kredit kort, aka virtuella betalkort, använda tillfälliga nummer som du använder en gång och kasta bort. Dessa kan du få genom att vissa finansiella institutioner och program.

Syftet är att maskera dina kreditkortsuppgifter i händelse av att det är ett dataintrång. Ditt riktiga kreditkortsuppgifter är inte avslöjade under dessa transaktioner, vilket ger en extra barriär som skydd. Detta är liknande till den virtuella betalkort tjänster som vi pratade om tidigare.

Det tillfälliga numret är kopplat till ditt kontokort och drar pengar från ditt konto när du använder den.

Så nästa gång du behöver för att göra ett inköp, får du en tid använda kreditkort nummer. Skölj och upprepa. Så där kan du få ditt kreditkort dölja?

Revolut

Om din nuvarande bank inte erbjuder disponibla kredit kort, kan du använda en app som Revolut. Allt du behöver göra är att:

  1. Öppna ett konto hos Revolut
  2. Ladda ner appen
  3. Välj de “kort” – avsnittet
  4. Klicka på “Add New Card” och sedan “Virtual” – kortet
  5. Svep åt höger för att den “Disponibla virtuella kort”
  6. Klicka på den rosa knappen

Nu, du är bra att gå och kan göra inköp på alla företag som accepterar MasterCard. Du kan göra detta varje gång du vill få en ny virtuell nummer.

Nu, är det också värt att nämna att det finns olika nivåer av användare. Du måste vara en premie medlem för att få tillgång till disponibel virtuella kort, som kostar $10 per månad. Du kan också använda din disponibla kortnummer upp till fem gånger per dag.

ecoPayz (Eko Virtuella Kort)

Nu, om du är på jakt efter ett virtuellt kort som tillåter dig att betala med andra valutor, då bör du kolla in ecoPayz. Med denna virtuella kortet kan du betala för produkter och tjänster i Euro, GBP och USD.

Som med Revolut, du kan få ditt virtuella kort genom att logga in på ditt konto och välja “ecoVirtualcard.”

Då är du redo att börja shoppa på nätet i butiker som accepterar Visa. När du använder kortet, antalet avbryts så det finns ingen chans att det skulle stjälas eller missbrukas.

För att kvalificera sig för det virtuella kortet måste du först registrera dig för Silver ecoAccount. Detta är €1,80 kr och är för närvarande inte tillgängligt i USA. Men det fungerar i 173 andra länder, inklusive många i hela Europa.

NetSpend

NetSpend gör saker lite annorlunda — de tillåter dig att skapa upp till sex tillfälliga virtuella kreditkortsnummer för online-och mobila transaktioner.

Naturligtvis kan du avbryta nummer som helst du vill, så om du har för avsikt att använda det en gång, då kan du göra så.

Vissa kontoinnehavare använda denna för att betala för provprenumerationer. Detta sätt kan man säga att antalet innan det laddas upp (om de inte vill fortsätta). Annars kontoinnehavare kan lägga till sina permanenta NetSpend kontantkort nummer.

Du kan välja mellan sina månatliga eller pay-as-you-go planer. Om du uppgraderar till sina Premier-konto, sedan kan du minska månatliga kostnaderna med nästan 50%. Gratis planer finns också. Du kan använda din virtuella kort som helst som accepterar Visa.

Citi Kort

Om du har en Citi kort, då du kan vara berättigad till att skapa virtuella kreditkortsnummer. Dessa är inte tillgängliga med alla Citi-kort, så du måste kolla.

Du kan göra detta genom att logga in och kontrollera ditt Kort Fördelar. Alla transaktioner du gör med ditt virtuella kort kommer att visas på ditt konto precis som alla andra köper.

Plus, du kan ställa in dollar gränser och utgångsdatum för dina virtuella nummer. När du är redo för att stänga den virtuella konto, kan du göra det med hjälp av Citi verktyg (som du kan ladda ner till din DATOR).

Capital One Eno

Redan har en Inkomst och en kort? Då kan du använda Kapitalet En assistent (Eno) för att skapa virtuella kortnummer. Du kan få tillgång till detta genom att ladda ner webbläsaren förlängning, som är tillgänglig på Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Kanten.

Bara klicka på förlängning-knappen på din webbläsare och du kommer att kunna generera det virtuella kortet. I tillägg till webbläsaren kan du också få tillgång till Kapital En webbplats. Härifrån kan du visa, ta bort och låsa din virtuella konto nummer.

Vad är bra med Eno är att du kan skapa din virtuella nummer på fluga. När du befinner dig i kassan, Eno visas och ger dig möjlighet att skapa en en-gång-använda nummer. Det är snabb och smidig — exakt hur konsumenter föredrar att deras online shopping upplevelse.

Nu, om du inte har en Inkomst och En kort, du kommer vara glad att veta att Eno är tillgängliga för andra Inkomst kort, såsom Venture Belöningar kort och QuicksilverOne Belöningar kort.

Handla Säkrare med Disponibel Virtuella Kreditkort

Detta är bara en kort lista av de disponibla virtuella kort leverantörer som finns idag. Som växer i popularitet, kan vi bara förväntar sig marknaden att växa sig större.

Detta är stora nyheter för kunniga konsumenter som vill ha mer kontroll över säkerheten i sina räkenskaper.

Så om du är redo att börja skydda dina finansiella detaljer, för att sedan ge dessa ansedda företag ett försök. Se till att komma tillbaka och låt oss veta vilket du gillar bäst!