Spelen van Games voor Mobiele Advertentie-Vrij en In Vrede met de vliegmodus

0
47
Yuichi Kosio/Flickr

Al jaren mijn primaire mobiele gaming tijd is op vliegtuigen. Het was pas onlangs ontdekte ik hoe veel verdomde advertenties mobiele games. Het blijkt de voeten-op-de-grond-fix geeft u meer dan alleen advertentie-vrij spel tijd.

Bel me heerlijk naïef als je wilt, maar voor de langste tijd, ik dacht gewoon mijn favoriete mobiele games heeft niet dezelfde advertenties-overal probleem dat geplaagd worden de meeste mobiele spelletjes. Het blijkt dat niet het geval.

Het geval was dat toen ik thuis was, zou ik gebruik maken van een game console of PC game, toen ik weg was van huis reizen voor het werk, ik wil spelen games op mijn iPhone op het vliegtuig. Wanneer je op het vliegtuig, de telefoon bevindt zich in vliegtuigmodus en, u raadt het al, wanneer u in het vliegtuig-modus, is er geen toegang tot het netwerk te leveren en laden van de advertenties, zodat de app gewoon niet de moeite.

Thuis van een recente reis, ging ik naar mijn familie een puzzel spel ik zou er echt van genoten en was verbaasd om te zien de zorgvuldig ontworpen puzzel spel had full-screen ads (voor de domste cartoon-stijl Sims knockoff ik ooit had gezien) na het spelen van elke puzzel.

De oplossing is? Pop de telefoon in de vliegtuigstand en niet alleen genieten van een ad-free game-ervaring, maar een leuke onderbreking van de pings, deuken, en constant meldingen dat het doordringen van het moderne leven.