Så här handlar du för en Chromebook

0
95
Google

Chromebook är en kraftfull, prisvärd alternativ till Windows bärbara datorer och MacBooks. Medan de kan uppfylla bara om någon behöver, att välja rätt man är avgörande. Här är hur att välja en Chromebook som kommer att fungera för dig.

Vad Är en Chromebook, Ändå?

Föreställ dig en netbook som faktiskt fungerar. Det är den grundläggande idén med en Chromebook. De är prisvärda bärbara datorer som kör Chrome OS, ett enkelt, lätt operativsystem inriktad på att surfa.

Chromebook är bra för människor som inte vill ha en komplicerad bärbar dator erfarenhet. I webbläsaren verktyg, precis som Google Docs eller Microsoft Office, fungerar utan problem. Facebook och Netflix är lätt att komma åt utan att snubbla på konstiga menyer eller en intuitiv design.

Chromebook är inte bara begränsat till vardagligt bruk, antingen. Om du är mer tekniskt kunniga, kan du trycka OS till sin gräns och ladda ner Android-eller Linux-program (som GIMP eller LibreOffice), eller till och med ladda Ubuntu vid sidan av Chrome OS. Du kan även använda en pekskärm för Chromebook att skapa digital konst eller kontroll smarthome produkter, som Chromecast eller Google Home Mini.

RELATEDGoogle Pixelbook Gå Hands-On: jag Kan inte Vänta med Att Köpa Det

Det finns bara två områden där Chromebook som kommer till korta. För en, de kan inte köra professional desktop-programvara (som Photoshop eller CAD). De har inte heller hästkrafter för de flesta spel, även om i-webbläsare spel fungerar bra. Om du är en gamer eller om du använder professional, kanske du föredrar en Windows-dator eller MacBook.

Annars, är du på rätt plats! För det första, vi kommer att ta en titt på Chromebook faktorer form och specifikationer och arbeta oss ner till detaljer, som visar och hamnar.

Formfaktor

Google

Formen och storleken på din Chromebook påverka dess funktioner, specifikationer, och prislapp. Så, innan du börjar handla, bör du räkna ut hur du vill att din Chromebook för att titta.

Låt oss börja med en disclaimer: samtliga Chromebook är tunn och bärbar, men vissa är tunnare och snyggare än andra. Om du inte bryr dig om 2-i-1 grejer och vill bara få de bästa bang för din buck, glöm utseende och fokusera på specifikationer. Några av de billigaste, fulaste Chromebook sport stora interna och ska pågå under de närmaste åren.

Men, 2-i-1 Chromebook är frestande. De är super-populära, och du har förmodligen hört allt om deras portabilitet och fantastisk mångsidighet. Allt du har hört är sant. Några av de bästa 2-i-1: or på marknaden är Chromebook (den Pixelbook och ASUS Flip är anmärkningsvärda exempel), och de är verkligen en fröjd att använda.

Saken är den, billiga 2-i-1 Chromebook tenderar att vara underpowered. Vi skulle inte föreslå att du spenderar mindre än $300 på en 2-i-1 Chromebook om du bara kommer att använda den för att titta på Netflix och bläddra Facebook.

Det samma gäller för Chromebook tabletter. De är bra för on-the-go använda, men du bör nog hålla med $400+ alternativ, som HP X2 och Pixel Skiffer. Billig Chromebook tabletter, som Acer Chromebook-Tab och ASUS CT100, är utformade för att vara så billiga som möjligt, så att den offentliga skolan kan ge dem. De är mycket svagare än trädgård-sort Chromebook för samma pris.

Vår Favorit Chromebook

Google Pixelbook (i5, 8 GB RAM, 128GB) (GA00122-OSS)

Den Pixelbook är Googles flaggskepp Chromebook. Det är en av de bästa 2-i-1: or på marknaden. Bas modell kommer med en Intel i5-PROCESSOR, 8 GB RAM-minne och en 128 GB SSD.

Handla Nu

$899.99
Fler erbjudanden

Få de Specifikationer Du Behöver

HP

Vi fortsätter att prata om makt, men hur kraftfulla gör en Chromebook behöver vara? Tja, inte lika kraftfull som Windows bärbara datorer eller Macbook. Chrome OS är inte mycket resurskrävande, och tillverkarna tenderar att bygga Chromebook med specifikationer som är lätt att förstå (tack och lov).

Glömma vad du vet om laptop specifikationer för en minut. Här är hur att hitta rätt specifikationer för en Chromebook:

 • CPU/Processor: Ansvarig för de flesta av Chromebook hastighet, som är hjärnan i ditt system. Det är det som gör att Chromebook för att köra programmet. För casual surfar och skolarbete, en ARM-processor är allt du behöver. Om du planerar att driva din Chromebook till sin gräns eller vill ha en ton av hastighet, köpa en med en Intel-processor.
 • RAM: Det låter din Chromebook bolla med olika uppgifter. I de flesta situationer, en Chromebook med 4 GB RAM-minne fungerar alldeles utmärkt. Men om du förväntar dig att driva saker till gränsen, hitta en med 8 GB eller mer, som Pixelbook.
 • eMMC eller SSD: Chromebook på solid-state-enheter, inte hårddiskar, och vissa solid-state-enheter är långsammare än andra. Om du är ute efter fart, hoppa över Chromebook med en eMMC-enhet och hitta en med en mSATA SSD-enheten.
 • Lagringsutrymme: Chromebook är utformade för att arbeta med verktyg som Google Drive, så att de inte kräver mycket lagringsutrymme. Men om du planerar att ladda ner Android-eller Linux-program på en Chromebook, kanske du vill gå för minst 64 GB lagringsutrymme.
 • Batteritid: Tillverkare brukar ge bästa tänkbara batteriets livslängd uppskattning, så det är bra att snoka runt på Google för några verkliga resultat. Bry dig inte med något som har en batteritid på mindre än fyra timmar.

Okej, det mesta av det hårda arbetet är gjort! Du har en idé om vad din Chromebook ska se ut, och du har fått din specifikationer räknat ut allt. Nu är det dags att tänka om skärmar och hamnar.

Bästa Budget Alternativ

Dell Chromebook 3120 XDGJH – CRM3120-333BLK (11.6″, Intel Celeron N2840 2.16 GHz, 4GB RAM, 16GB SSD, Chromebook OS)

För mindre än $200, Dell 3120 är ett bra alternativ för alla studerande eller tillfälliga internet-webbläsare. Den levereras med 4 GB RAM-minne, 16 GB SSD och en Intel Celeron-processor.

Handla Nu

$163.00
Fler erbjudanden

Bildkvalitet och Pekskärm

Google

Ingen vill spendera hela dagen med att stirra på en svag, ful skärm. När du handla för en Chromebook, försök att hitta en med en anständig skärmen. Viktiga saker att tänka på är ljusstyrka och upplösning. Dim-skärmar är ful eller är ogiltig i ljusa inställningar. En skärm med låg upplösning kan se ut, speciellt när du rita eller titta på videor.

Här är vad du ska titta på för att välja en Chromebook med en bra skärm:

 • Ljusstyrka: En skärmens ljusstyrka är uttryckt i nits. I de flesta fall, 250 – och 300-nit visar ser fräscha och kommer inte att tvätta ut i solljus. Om en tillverkare inte ange nits, kanske du vill söka på namnet på Chromebook med ordet “ljusstyrka” som ingår för att få lite info.
 • Resolution: Denna term hänvisar till antalet pixlar i en display. En ökning i resolution oftast leder till en ökning i den visuella kvaliteten. De flesta mid-range och high-end Chromebook har hög upplösning, 1080p, eller 2K visar. Billigare, mindre Chromebook kan ha 1280 x 800p eller 720p-skärmar. Dessa kan se ful eller föråldrade om du är van att HD-skärmar. I skrivande stund, den Lenovo-Yoga-C630 är bara 4K Chromebook.
 • Touch-skärmar: Chromebook fungerar riktigt bra med touch-kontroller. Om du inte är ute efter att spara så mycket pengar som möjligt, eller om du hatar touch skärmar, rekommenderar vi dig att få en Chromebook som har ett speciellt om du vill använda Android-appar eller använda en Chromebook som en tablett.

Nu när du vet vad du ska leta efter i en skärm, är det dags att få till små detaljer: – portar!

Den Bästa Skärmen

Lenovo – Yoga-C630 2-i-1 för 15,6″-Touch-Skärmen Chromebook – Intel Core i5 – 8GB Minne – 128 GB eMMC Flash – Minne- Midnight Blue

Yoga-C630 är en fantastisk Chromebook med en 15,6-tums 4K pekskärm. Det har också 8 GB RAM-minne, en Intel i5 PROCESSOR och 128 GB SSD.

Handla Nu

$587.00
Fler erbjudanden

Vilka Portar Behöver Du?

Lenovo

Portar och driver lägga till en massa onödiga massutskick till en bärbar dator, så föreslår vi att “mindre är mer” – metoden. En USB-port C uppfyller de funktioner som de flesta portar (även HDMI). De kan ladda bärbara datorer snabbt och fungerar bra med billiga USB-C-hubbar.

Om du inte vill göra detta språng (kablar är förvirrande), föreslår vi att du tittar på en Chromebook med minst en USB-A-porten, och kanske till och med ett SD-kort slot.

Var Ska Du Köpa Din Chromebook?

Jer123/Shutterstock

Shopping för en bärbar dator på nätet kan vara en förvirrande uppgift, men det är mycket billigare än att köpa från en elektronik butik. Så, låt oss försöka att göra inköp på nätet så enkelt som möjligt.

De flesta större webbplatser som säljer bärbara datorer har filter som du kan använda för att hitta Chromebook som är rätt för dig. Med hjälp av filter kan du söka efter en Chromebook av storlek, form, eller specifikation. Vi föreslår att du hålla dina sökningar så bred som möjligt-och hänvisning till andra webbplatser för att hitta den bästa affären.

Här är några webbplatser som säljer Chromebook:

 • Bästa Köp: hemsidan är lätt att navigera, och du kan även schemalägga att plocka upp din bärbara dator idag på ett Best Buy i ditt område. Plus, Best Buy säljer renoverade och showroom Chromebooks på en rabatt, vilket är ganska coolt.
 • Newegg: en Annan lätt att navigera webbplats som regelbundet säljer Chromebook med rabatt.
 • Amazon: Dess sökfilter inte den största, men, naturligtvis, det finns massor av bra Chromebook erbjudanden. Vi föreslår att du använder Amazon som en pris-checker.
 • Google: Du kan också köpa en Pixelbook eller Pixel Skiffer direkt från Google. Det är inte alltid den bästa platsen att hitta erbjudanden och rabatter, men med två års finansiering plan är typ av trevligt.

Du är nu redo att köpa din nya Chromebook! Vi föreslår att du pop till Best Buy eller Walmart för att ge dem en provkörning. Detta sätt, du kan kolla in tangentbord, trackpads, och skärmar, och hitta en som känns rätt.