Hoe om te Winkelen voor een Chromebook

0
140
Google

Chromebooks zijn een krachtig, betaalbaar alternatief voor de Windows laptops en MacBooks. Terwijl ze kunnen voldoen aan vrijwel elke behoefte, het kiezen van de juiste is, is van cruciaal belang. Hier is hoe om te kiezen van de Chromebook die voor u zal werken.

Wat Is een Chromebook, Toch?

Stel je een netbook die echt werkt. Dat is het basisidee van een Chromebook. Ze betaalbare laptops die zijn voorzien van Chrome OS, een eenvoudig, lichtgewicht besturingssysteem gericht op surfen op het web.

Chromebooks zijn ideaal voor mensen die niet willen dat een ingewikkeld laptop ervaring. In-browser tools, zoals Google Docs of Microsoft Office, werken zonder een hapering. Facebook en Netflix zijn gemakkelijk te bereiken zonder te struikelen over rare menu ‘ s of een beetje intuïtief ontwerp.

Chromebooks zijn niet alleen beperkt tot casual gebruik, hetzij. Als je meer tech-savvy, kunt u op de OS naar de limiet en te downloaden voor Android of Linux apps (zoals GIMP of LibreOffice), of zelfs het laden van Ubuntu naast Chrome OS. U kunt zelfs gebruik maken van een touch screen Chromebook maken van digitale kunst of controle smarthome producten, zoals de Chromecast of Google Startpagina Mini.

RELATEDGoogle Pixelbook Gaan Hands-On: ik Kan niet Wachten om Het Te Kopen

Er zijn slechts twee gebieden waar de Chromebooks te kort. Voor een, zij kunnen het niet uitvoeren van professionele desktop software (zoals Photoshop of CAD). Ook zij hebben niet de pk ‘ s voor de meeste games, maar in de browser-games werken prima. Als je een gamer of u gebruik van professionele software, die u misschien liever een Windows-laptop of MacBook.

Anders, je bent op de juiste plaats! Eerst zullen we een kijkje nemen op Chromebook vormfactoren en de specs en werken ons een weg naar beneden, naar de details, zoals schermen en poorten.

Form Factor

Google

De vorm en grootte van uw Chromebook van invloed zijn op de functies, specificaties en prijs. Dus, voordat u begint met winkelen, moet u erachter te komen hoe u wilt dat uw Chromebook te kijken.

Laten we beginnen met een disclaimer: alle Chromebooks zijn dun en draagbaar, maar sommige zijn dunner en mooier dan de andere. Als u niet de zorg over 2-in-1 dingen en wil gewoon de beste bang voor je buck, vergeet over het uiterlijk en de focus op specs. Een aantal van de goedkoopste, lelijkste Chromebooks sport grote interne en moet voor de komende jaren.

Echter, 2-in-1 Chromebooks zijn verleidelijk. Ze zijn super populair, en u hebt waarschijnlijk gehoord over hun geweldige draagbaarheid en veelzijdigheid. Alles wat je hebt gehoord is waar. Een aantal van de beste 2-in-1’s op de markt van Chromebooks (de Pixelbook en ASUS Flip zijn opmerkelijke voorbeelden), en ze zijn echt een genot om te gebruiken.

Het ding is, goedkope 2-in-1 Chromebooks hebben de neiging om te worden underpowered. Zouden We niet suggereren dat je minder dan $300 op een 2-in-1 Chromebook tenzij je gaat het gewoon om het te gebruiken om Netflix en bladeren Facebook.

Hetzelfde geldt voor de Chromebook tabletten. Ze zijn geweldig voor on-the-go gebruik, maar je moet waarschijnlijk de stok met $400+ opties, zoals de HP X2 en de Pixel Lei. Goedkope Chromebook tablets, zoals de Acer Chromebook Tab en de ASUS CT100, zijn ontworpen om zo goedkoop mogelijk, dus openbare scholen zich kunnen veroorloven hen. Ze zijn veel zwakker dan tuin-variëteit Chromebooks van dezelfde prijs.

Onze Favoriete Chromebook

Google Pixelbook (i5, 8 GB RAM, 128GB) (GA00122-ONS)

De Pixelbook is Google ‘ s vlaggenschip, de Chromebook. Het is een van de beste 2-in-1’s op de markt. Het basismodel is uitgerust met een Intel i5 CPU, 8 GB RAM-geheugen en een 128 GB SSD.

Shop Nu

$899.99
Meer aanbiedingen

Voor de Specs die Je Nodig hebt

HP

We blijven praten over de macht, maar hoe krachtig is een Chromebook moeten worden? Nou, niet zo krachtig als Windows laptops of MacBooks. Chrome OS is niet erg arbeidsintensief, en fabrikanten hebben de neiging om te bouwen Chromebooks met specs die makkelijk te begrijpen zijn (gelukkig maar).

Vergeet wat je weet over laptop specs voor een minuut. Hier is hoe het vinden van de juiste specs voor een Chromebook:

 • CPU/Processor: Verantwoordelijk voor de meeste van uw Chromebook op de snelheid, dit is het brein van uw systeem. Het is wat maakt dat uw Chromebook software uitvoeren. Voor casual browsen en schoolwerk, een ARM-processor is alles wat je nodig hebt. Als u van plan bent om uw Chromebook aan zijn limiet of wilt u een ton van de snelheid, koop er dan een met een Intel-processor.
 • RAM: hiermee kunt u uw Chromebook jongleren met verschillende taken. In de meeste situaties, een Chromebook met 4 GB RAM-geheugen werkt het gewoon prima. Maar als je verwacht te duwen dingen tot het uiterste, met 8 GB of meer, zoals de Pixelbook.
 • eMMC-of SSD: Chromebooks draaien op solid-state drives, en niet van harde schijven, en sommige solid-state drives zijn trager dan anderen. Als u op zoek bent naar snelheid, overslaan Chromebooks met een eMMC-schijf en zoek er een met een mSATA SSD.
 • Opslagruimte: Chromebooks zijn ontworpen om te werken met tools zoals Google Drive, zodat ze niet vereisen veel opslagruimte. Maar als u van plan bent om te downloaden Android of Linux apps op uw Chromebook, wilt u misschien om te gaan voor minstens 64 GB opslagruimte.
 • Levensduur van de batterij: Fabrikanten geven meestal een best-case accu-leven schatting, dus het is goed om te rondkijken op Google voor een aantal real-world resultaten. Doe geen moeite met iets dat een batterij levensduur van minder dan vier uur.

Oké, de meeste van het harde werk is gedaan! Heb je een idee van wat uw Chromebook eruit moet zien, en heb je de specs al bedacht. Nu is het tijd om na te denken over de schermen en poorten.

Beste Optie Begroting

Dell Chromebook 3120 XDGJH – CRM3120-333BLK (11.6″, Intel Celeron N2840 2.16 GHz, 4GB RAM, 16GB SSD, Chromebook OS)

Voor minder dan $200, het Dell-3120 is een geweldige optie voor een student of casual internet browser. Het wordt geleverd met 4 GB RAM, 16 GB SSD en een Intel Celeron-processor.

Shop Nu

$163.00
Meer aanbiedingen

Display Kwaliteit en Touch-Screens

Google

Niemand wil de hele dag staren naar een dim, lelijk scherm. Als je winkel voor een Chromebook, probeer er een te vinden met een fatsoenlijk scherm. De belangrijkste dingen om te overwegen zijn de helderheid en de resolutie. Dim schermen zijn lelijk of onleesbaar in heldere instellingen. Een scherm met een lage resolutie kan kijken verouderd, vooral wanneer u een teken of een video kijken.

Hier is wat je moet letten bij het kiezen van een Chromebook met een goed scherm:

 • Helderheid: Een scherm de helderheid wordt uitgedrukt in rechten van deelneming. In de meeste gevallen, 250 – 300-nit geeft er scherp en niet uitspoelen in het zonlicht. Als een fabrikant niet aangeven neten, wilt u misschien om te zoeken op de naam van de Chromebook met het woord “helderheid” opgenomen te krijgen wat info.
 • Resolutie: Deze term verwijst naar het aantal pixels in een beeldscherm. Een verhoging van de resolutie leidt meestal tot een toename van visuele kwaliteit. De meeste mid-range en high-end Chromebooks zijn uitgerust met hoge-resolutie van 1080p, of 2K geeft. Goedkoper, kleiner Chromebooks kunnen hebben 1280 x 800p of 720p weergegeven. Deze kunnen lelijk kijken of verouderd als je gewend bent om met HD-schermen. Bij dit schrijven is de Lenovo Yoga C630 is de enige 4K Chromebook.
 • Touch schermen: Chromebooks werken echt goed met touch bediening. Tenzij u op zoek bent om te besparen zo veel geld als mogelijk is, of je haat het touch-screens, raden wij u een Chromebook heeft een—vooral als u wilt gebruik maken van Android apps of uw Chromebook gebruiken als een tablet.

Nu dat je weet wat te zoeken in een scherm, het is tijd om in de kleine details: poorten!

De Beste Weergave

Lenovo Yoga C630 2-in-1 15,6-inch Touch-Screen Chromebook – Intel Core i5 – 8GB Geheugen – 128 GB eMMC-Flash-Memory – Middernacht-Blauw

De Yoga-C630 is een fantastische Chromebook met een 15.6-inch 4K-touch screen display. Het heeft ook 8 GB RAM, een Intel i5 processor en een 128 GB SSD.

Shop Nu

$587.00
Meer aanbiedingen

Welke Poorten Heb Je Nodig?

Lenovo

Havens en stations toevoegen van een heleboel onnodige bulk toe aan een laptop, dus we raden het “minder is meer” – aanpak. Een USB-C de haven vervult de functies van de meeste havens (ook HDMI). Ze kan opladen van laptops snel en werken goed met goedkope USB-C-hubs.

Als u niet wilt dat om die sprong (kabels verwarrend zijn), raden wij u op zoek naar een Chromebook met ten minste één USB-A-poort, en misschien zelfs een SD-kaart slot.

Waar Moet Je Kopen Uw Chromebook?

Jer123/Shutterstock

Winkelen voor een laptop online kan een verwarrende taak, maar het is een stuk goedkoper dan het kopen van een elektronica winkel. Dus, laten we proberen om het online winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De meeste grote websites die verkopen laptops zijn voorzien van filters die u kunt gebruiken om de Chromebook dat is recht voor je. Filters zodat u kunt zoeken naar Chromebooks door grootte, vorm, of specificatie. We raden u uw zoekopdrachten zo breed mogelijk en cross-referentie aan andere websites om de beste deal te vinden.

Hier zijn een aantal websites die verkopen Chromebooks:

 • Beste Koop: De website is makkelijk te navigeren, en u kunt zelfs plannen om te pick-up van uw laptop vandaag naar een Best Buy in uw omgeving. Plus, Best Buy verkoopt gerenoveerd en showroom Chromebooks op een korting, dat is pretty cool.
 • Uitvoering: Een eenvoudig te navigeren website die verkoopt regelmatig Chromebooks op een korting.
 • Amazon: De zoek filters zijn niet de grootste, maar natuurlijk, er zijn tonnen van geweldige Chromebook deals. We raden u gebruik maken van Amazon als een prijs-checker.
 • Google: U kunt ook kopen een Pixelbook of Pixel Leisteen rechtstreeks van Google. Het is niet altijd de beste plaats om te zoeken naar aanbiedingen en kortingen, maar de twee jaar de financiering van het plan is een soort van leuk.

U bent nu klaar om de aankoop van uw nieuwe Chromebook! We raden u aan de pop in een Best Buy en Walmart om ze uit te testen. Op deze manier kunt u check out de toetsenborden, trackpads en schermen, en vindt dat voelt gewoon goed.