Het Toewijzen van Taken in Google Drive

0
139

Bij het samenwerken aan bestanden in Google Drive (Docs, spreadsheets en presentaties), het is gemakkelijk om uit het oog verliezen, die werkt op specifieke onderdelen van een project. Met Google Drive kunt u taken toewijzen aan een andere medewerker aan je team.

Start Google Drive en open een bestand dat u momenteel op samen te werken met andere mensen.

Voor deze gids gebruiken we de Google Docs-bestand, maar het proces is nagenoeg hetzelfde voor een Sheets of Dia ‘ s bestand.

Markeer een tekst, een afbeelding, cellen, of dia ‘ s en klik op de Voeg een Opmerking toe icoon, gelegen aan de rechterkant van de pagina. U kunt ook op Ctrl+Alt+M (Windows/Chrome OS) of Cmd+Option+M (macOS) om een opmerking invoegen met behulp van de sneltoets.

GERELATEERD: Hoe om Opmerkingen toe te Voegen in Google Docs

Een opmerking toevoegen aan een afbeelding, het moet aansluiten “In de rij.” “Tekst” en “Break Tekst” uitschakelen van de mogelijkheid een reactie toe te voegen.

Typ vervolgens een reactie en de medewerker het e-mailadres van—met “+” of de “@” in de voorkant van het—dat u aan de toets wilt toewijzen van de taak. Een selectievakje weergegeven. Klik op het vakje naast “Toewijzen Aan” en klik op “Toewijzen” te klikken.

Taken die zijn toegewezen zal laten zien aan de rechterkant van de pagina in de sectie opmerkingen en aangeven wie ze zijn toegewezen. De medewerker ontvangt een e-mail met een link naar het document.

Opnieuw toewijzen van een taak, klik op de opmerking en klik vervolgens op de “Antwoord” tekst veld in de reactie.

Typ een commentaar terwijl de andere medewerker de e—mail met een “+” of de “@” in de voorkant van het—en klik op het vakje naast “Toewijzen Aan” wanneer de optie wordt weergegeven. Klik op “Toewijzen” te klikken.

Als u of de medewerker niet ontvangt een e-mail van een bepaald item, kun je nog steeds controleren of u alle voor u klaar. Hoofd naar Google Drive en een bestand dat in afwachting van een taak zal hebben een aantal (taken) ernaast.

LEES VERDER

  • “Waar Zijn iTunes-Functies in macOS Catalina?
  • “Wat Nieuw is in Ubuntu 19.10 “Eoan Hermelijn,” Nu Beschikbaar
  • “Spice Up van de Startpagina van Uw Browser met Deze 10 Willekeurige Website Generatoren
  • “Het Oplossen van geluidsproblemen in Windows 10
  • “Hoe Chrome Tab “Bevriezen” Zal Redden CPU en Batterij