Het kopen van een Nieuwe Telefoon? Waarschijnlijk Kunt u het Overslaan van de Screen Protector

0
96
Dragana Gordic/Shutterstock

Once upon a time, screen protectors zijn een absolute must voor telefoons, omdat de schermen waren ongeveer net zo stevig als de gekoelde boter. Deze dagen? Niet zo veel.

Full disclosure: ik gebruikt om religieuze over het plaatsen van een scherm protector op mijn telefoon. Het kwam tot het punt dat ik zou kopen van de beschermer met een voorsprong van aanschaf van de telefoon, zodat de tweede de cling film kwam uit het scherm, ik kon pop op de protector.

Vandaag al? Ik heb niet had een protector op mijn scherm in een paar jaar. De glas-technologie heeft zoveel geavanceerde er is weinig tot geen kans is dat de screen protector je kopen zal moeilijker worden, meer duurzaam, of beter anti-vingerafdruk technologie dan de super-sterke Gorilla glass scherm van uw telefoon die is gecoat met veel meer geavanceerde anti-fingerprint en anti-glare coating.

Als uw telefoon besteedt 90% van de dag verscholen veilig in je broekzak, wat zijn precies je te beschermen tegen?

Er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel. Hoewel mijn iPhone de hele dag doorbrengt in mijn broekzak, weg van alles wat schade toebrengt. Mijn vrouw iPhone de hele dag doorbrengt in haar tas, die meer lijkt op een houten chipper gevuld met make-up compact en toetsen dan de zachte, veilige zakje dat is mijn zak. In dat geval,, we zijn bereid om het gebruik van de screen protector is om te dienen als een ritueel offer te beschermen het scherm van haar telefoon.

Voor meer info over de reden waarom u waarschijnlijk greppel uw screen protector (en als het knallen van de ene op is het een goed idee), bekijk onze volledige behandeling van het onderwerp over op Review Geek.