Het Beheren van Uw iTunes Store en de App Store Wachtwoord Voorkeuren

0
46
Khamosh Pathak

Apple maakt het makkelijk om een app downloaden of huren van een film op je iPhone of iPad. Maar wat als u wilt wijzigen van het standaard wachtwoord gedrag voor de App Store en de iTunes Store? Hier is hoe het beheer van uw wachtwoord voorkeuren.

Zet de Touch-ID en Face ID voor de App Store en iTunes Store

Als u een moderne iPhone met de Touch-ID of Face ID, u zult niet worden gevraagd om uw wachtwoord voorkeur in de App Store-app. Touch-ID en Face ID voorrang op uw vorige voorkeuren (indien van toepassing).

Als u niet wilt worden gevraagd voor verificatie voor het kopen van apps, krijg je nog een Touch of een ID Face ID gevraagd. De enige manier om toegang tot die password management instellingen is om eerst uit te schakelen Touch of een ID Face ID-verificatie voor de App Store en de iTunes Store.

Om dit te doen, open de ‘Instellingen’ app op en ga naar de “Face ID & Wachtwoord” of “Contact ID & Wachtwoord” sectie, afhankelijk van uw apparaat.

In het volgende scherm, vul je lockscreen wachtwoord te verifiëren.

Hier tik je op de schakelaar naast “iTunes & App Store” uit te schakelen Face ID of Raak ID-verificatie voor de App Store en de iTunes Store.

Zodra u dit doet, Face ID en Contact-ID wordt uitgeschakeld voor de App Store en de iTunes Store. Je moet het wachtwoord in te voeren elke keer dat je apps kopen en downloaden. U kunt leren hoe u deze instellingen in de sectie hieronder.

Beheren Wachtwoord Voorkeuren voor de App Store en iTunes Store

Zodra Face ID of Raak ID-verificatie is uitgeschakeld, wordt er een hele nieuwe Wachtwoord in het gedeelte Voorkeuren worden ontgrendeld. Om dit te vinden, ga naar de top van de Instellingen-app en tik op uw naam.

Selecteer hier de “iTunes & App Store” optie.

Tik op de nieuw ontsloten “Password Settings” – item.

Je ziet nu twee secties. In de “Aankopen en In-App Aankopen’ kunt overschakelen naar de “Na 15 Minuten” – optie om te stoppen met de App Store van u vragen om uw wachtwoord of controle elke keer dat je een app koopt of een in-app aankoop (tot 15 minuten stappen).

In de ‘Gratis Downloads’ sectie vindt u de ‘Wachtwoord Vereist’ functie. U kunt deze uitschakelen Als u niet wilt worden gevraagd om een wachtwoord elke keer dat u download een gratis item.

Als je eenmaal hebt geconfigureerd, worden de instellingen naar uw wens, op slechts terug te gaan en te starten met behulp van de App Store en de iTunes Store om apps te downloaden en aankopen te doen. U ontvangt geen aanwijzingen voor het gebruik van Face ID of Touch-ID niet meer.

GERELATEERD: Hoe de Snelheid van Face ID op Uw iPhone

LEES VERDER

  • “Waar Zijn iTunes-Functies in macOS Catalina?
  • “Wat Nieuw is in Ubuntu 19.10 “Eoan Hermelijn,” Vandaag Beschikbaar
  • “Spice Up van de Startpagina van Uw Browser met Deze 10 Willekeurige Website Generatoren
  • “Het Oplossen van geluidsproblemen in Windows 10
  • “Hoe Chrome Tab “Bevriezen” Zal Redden CPU en Batterij