Den Redragon M711 Cobra Är den Bästa Gaming Musen $20 Kan Köpa

0
94

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $20

Köp på Amazon

Eric Schöön

Att köpa billiga saker kan alltid vara en slänga-upp—du vet aldrig hur många hörn de skär för att erbjuda ett så lågt pris. Redragon, däremot, syftar till att skapa en mus som har alla funktioner du vill ha utan att bryta banken.

Här är Vad Vi Gillar

 • Hög anpassning
 • Bekväm att använda
 • Färg-exakt RGB-belysning

Och Vad Vi inte

 • Kan vara för små för vissa användare
 • Programvaran kan vara svåra att förstå

Jag köpte Redragon M711 Cobra tidigare i år när jag var ute efter en billig ersättning för min tidigare mus. Jag helt enkelt ville ha en mus som fungerar; jag brydde mig inte om att få en top of the line produkt. Så, när M711 kom fram till min dörr, jag var imponerad med antalet optioner som den har.

Beprövade och Testade

Eric Schöön

Den M711 använder den populära “shooter” stil musen design. Det är relativt smal (5 x 2,6 tum) och ganska kort (1,6 inches), så den som föredrar större möss kan tycka att det är obehagligt att använda. Musen har en rundad, mjuk känsla topp som är skön att röra vid. Den nedre delen av musen är mestadels gjord av mjuk, hård plast med något texturerade sidorna, vilket ger lite grepp om musen och en premium känner att du inte skulle förvänta sig i den här prisklassen.

Väger in på 7,2 gram, M711 är lätt att flytta runt och passar perfekt för spel som kräver snabba rörelser. Den medföljande USB-sladden är flätad och känns hållbar. Eftersom sladdar är oftast inte utbytbart, ingår en hög kvalitet som en ger alltid lite lugn och ro.

Två tummen knappar finns på den vänstra sidan av musen. Den främre tumknappen är gjord av samma material som toppen av musen medan den bakre tumknappen är gjord av texturerad plast. Detta hjälper till med att identifiera vilken knapp du trycker på utan att behöva titta ner.

Eric Schöön

Tre plast knappar på ovansidan av musen används för växling mellan ljus och DPI-profiler. Scrollhjulet har en gummi-finish på det och rullar i intervaller, vilket gör det svårt att av misstag bläddra längre än tänkt—perfekt för spel med hotbars.

Fullt Utrustad

Som tidigare nämnts, M711 har många extra funktioner du kan finjustera i Redragon s webbplats. Verkligen, någon form av programvara för programmering är ett lyxhotell i den här prisklassen, så en så djup som detta är speciellt uppskattat.

Programmet gör det möjligt för en fullständig omläggning av varje knapp på musen för att göra ett brett spektrum av åtgärder. Om du vill bläddra hjulet att fungera som en paus/spela genväg eller tummen-knappen för att utföra en finstämd makro, kan du göra dessa ändringar här. Du kan också full kontroll DPI-med en räckvidd på upp till 10 000, som, ärligt talat, är för höga för de flesta människor, men med möjlighet är trevligt oavsett.

Den M711 har full RGB-belysning du kan anpassa så bra, men det är begränsat. Endast tre av sju tillgängliga ljuseffekter som ger dig full kontroll över färgerna. Några effekter som har flera färger inte ändras alls, vilket kan vara frustrerande om du vill använda dem, men inte är ett fan av standarden rainbow mönster.

Programmet i sig kan vara lite svårt att använda på grund av dess grälla design. När du lär dig din väg runt, men det blir en ovärderlig följeslagare verktyg till musen.

Bang för Din Buck

Med gott om alternativ för anpassning och bekväm design, M711 känns som en mus värda mer än $20. Den har tjänat mig väl under de senaste sex månaderna och visar inga tecken på att dö när som helst snart. Jag bekvämt kan säga att det är den bästa budget gaming tillbehör som jag någonsin har använt.

Eric Schöön

Oavsett om du är låg på medel eller bara vill ha en extra mus, det är svårt att tänka sig ett bättre värde än Redragon M711 Cobra.

Betyg: 8/10
Pris: $20

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Hög anpassning
 • Bekväm att använda
 • Färg-exakt RGB-belysning

Och Vad Vi inte

 • Kan vara för små för vissa användare
 • Programvaran kan vara svåra att förstå