Att köpa en Ny Telefon? Du Kan Nog Hoppa över skärmskydd

0
45
Dragana Gordic/Shutterstock

En gång i tiden, skärmskydd var ett absolut måste för telefoner eftersom skärmar var ungefär lika robust som kylt smör. Dessa dagar? Inte så mycket.

Full disclosure: jag brukade vara religiös om att sätta ett skärmskydd på min telefon. Det kom till en punkt att jag skulle köpa beskyddare före att köpa telefonen, så den andra plastfolien kom utanför skärmen, jag kunde pop på beskyddare.

Idag då? Jag har inte haft en beskyddare på min skärm i ett par år. Glaset tekniken har gått framåt så mycket det finns lite till någon chans skärmskyddet du köper kommer att bli svårare, mer hållbara, eller har bättre anti-fingeravtryck teknik än super-strong Gorilla glas skärm på din telefon som är belagda med långt mer avancerad anti-fingerprint & anti-glare beläggningar.

Om din telefon tillbringar 90% av sin dag stoppade säkert i fickan, vad exakt är det du skydda den från?

Det finns naturligtvis undantag från den regeln. Även om min iPhone tillbringar hela dagen i mina byxor pocket, bort från allt som skulle kunna skada det. Min frus iPhone tillbringar hela dagen i hennes handväska, som är mer som en flishugg fylld med smink komprimerar och nycklar än den mjuka, trygga påse som är i min ficka. I så fall, om vi är villiga att använda skärmskydd till att fungera som rituella offer för att skydda den faktiska skärmen på hennes telefon.

För mer info om varför du kan förmodligen dike skärmskydd (och då poppar den ena är en bra idé), kolla in vårt fullständiga behandling av ämnet över på Översyn Nörd.