Oude Wi-Fi-Routers Zijn niet Alleen Traag, Ze zijn Onzeker: Het is Tijd om te Upgraden

0
92
Casezy Idee/Shutterstock

Voor de meeste mensen hun draadloze router is slechts enkele stoffige doos ze nooit meer na te denken over, tenzij het niet werkt. Maar oude routers zijn niet alleen langzamer; ze zijn vaak onzeker. Hier is hoe dat te verhelpen.

Het is misschien niet de meest glamoureuze gadget in uw huis, maar van de firmware van uw draadloze router is een essentieel deel van uw thuisnetwerk en de beveiliging van uw apparaten en uw gegevens. Het is één ding als uw game console is zo oud dat we het niet voor je updates meer, of uw oude eerste generatie Kindle is effectief in de hardware bejaardentehuis. Het is een ander ding is, wanneer het apparaat in kwestie helpt bij de bescherming van het gehele netwerk.

Als er iets in uw huis moet consistente beveiliging updates, het is uw router: de gateway naar uw gehele netwerk en alles binnen.

Op onze zuster-site, How-To Geek, ze hebben een kijkje genomen op het fenomeen van de routers te eindigen in de woestenij waar de fabrikanten stoppen met het vrijgeven van de belangrijkste (of zelfs kritische) beveiligingsupdates. Pop hier om meer te lezen over hoe om te controleren of uw router is nog steeds ondersteund.

Als je merkt dat je in de markt voor een nieuwe router (en er is een goede kans dat je bent), check out Review Geek ‘ s top picks voor de beste mesh Wi-Fi-routers. Voor de meeste mensen, een goede mesh Wi-Fi-router is de beste optie. Onze favoriet voor eenvoud, Google Wi-Fi, heeft automatisch bijwerken van de firmware, dus moet een belangrijke kwetsbaarheid in de beveiliging komen langs uw draadloze router gewoon de update automatisch in het midden van de nacht.