Krydda Din Webbläsare Hemsida med Dessa 10 Slumpmässiga Generatorer Webbplats

0
102
Robert Avgustin/Shutterstock

Med samma startsida varje gång du öppnar din webbläsare kan bli tråkigt efter ett tag. Här är tio webbplatser som kommer att leverera en random roliga faktiskt, video, eller en bit av information till dig varje gång du öppnar din webbläsare.

Om du vill behålla din befintliga hemsida, du kan alltid ändra saker genom att ha flera hemsidor. Höger-klicka på länkarna nedan för att kopiera den länk som du behöver och lägga till det till din startsida-inställningar (eller bokmärke) i din webbläsare val.

Inte säker på hur att ändra din hemsida? We got du omfattas, oavsett om du är på Chrome, Edge, Firefox, eller Safari.

Wikipedia

Allas favorit uppslagsverk Wikipedia har en slumpmässig sida alternativ som kommer att visa en sida från sin samling av nästan 6 miljoner sidor.

Om du vill använda ett annat språk, ändra “sv” i WEBBADRESSEN till rätt språk, till exempel “es” för spanska eller “de” för tyska. Detta är också riktigt bra om du håller på att lära sig ett nytt språk.

Dessutom, de flesta webbplatser som bygger på denna wiki-formatet har en “random” alternativet, vilket leder oss snyggt till . . .

Wookieepedia

Den Wookiepedia wiki inkluderar även en slumpmässig sida alternativet. Om du är en Star Wars-fan—som många av oss här på How-To Geek är—så är det en bra chans detta kommer att äta upp tid som inget annat.

Du kan läsa den långa berättelse om en karaktär, plats, eller vapen som du tidigare visste praktiskt taget ingenting om. Sedan klickar du på länkar till andra intressanta karaktärer, platser, eller vapen, och innan du vet det, du har 20 flikar öppna och du har inte gjort någonting produktivt för en timme. Fråga oss om hur vi känner.

Reddit

Älskar Reddit, men kämpar för att läsa något utanför din favorit subreddits? Den här är för dig.

Genom att peka din webbläsare hemsida till r/random, kommer du att tas till en subreddit du kanske aldrig har sett förut. Varnas om vissa subreddits kommer utan tvivel att dra dig in i en argumentation, debatt, eller berättelse på ett sätt som bara Reddit kan.

Optiska Illusioner

Vem älskar inte att titta på något som gör att vi känner oss som att vi inte kan lita på våra ögon och kan ge oss en huvudvärk? Ingen, som är vem.

BrainBashers ” random sida alternativet tar du ett slumpmässigt optisk illusion, så att du kan börja varje dag med att komma ihåg du verkligen kan inte alltid tro på vad du ser. Du måste ha JavaScript aktiverat så att du kan klicka på varje illusion att se “verkligheten” bakom det.

Tapeter

Från en visuell fest till en annan, bara den här gången bilderna är inte avsedda för att framkalla en migrän: en samling slumpmässigt, och ofta vacker, tapeter från Wallhaven. Detta är definitivt en annan sida som kan dra in dig i långa perioder för att surfa, men det är konst, eller hur? Så det är ok.

Färg Sidor

Om du är typ av person som föredrar att färga sina egna bilder snarare än att bläddra bland andras arbete, hur ett slumpmässigt urval av färg sidor som du kan skriva ut från Bara Färg? Det är en chans att skapa lite konst av dina egna och för att vara lite uppmärksam på samma gång.

Produkter på Etsy

Om föremål av konst och vackra saker, vad sägs om lite random Etsy hittar? Inte så mycket en slumpmässig sida som en slumpmässig sökning, men resultaten ändra ganska regelbundet.

Om du gillar att shoppa för udda saker du normalt inte skulle hitta, detta kommer att få dig att tömma ditt PayPal-konto innan du vet det.

Citat

Letar du efter något lite mer smakfullt och värdigt? Besök Citat Sidan och inte ha några random citat från personer både verkliga och inbillade.

Varje citat finns länkar till författarens andra citat om du hittar dem särskilt engagerande. Sedan memorera dem så kan du synas klokt i ögonen av dina arbetskamrater.

Urban Dictionary

Från det sublima till NSFW. Urban Dictionary har en slumpmässig sida som definitivt kommer att lära dig nya definitioner som du inte visste innan. Rättvis varning: Nästan allt här borde inte vara tittat på när man är på jobbet eller framför barnen.

Random YouTube-Videor

Tyvärr, YouTube själv inte har en slumpmässig alternativ. Glatt, RandomLists (som också har slumpmässiga sidor för filmer, sånger, och gif), har kommit till undsättning.

Filmerna är inte helt slumpmässigt, eftersom de tenderar till nyligen populära filmer. Men med tusentals filmer laddas upp till streaming-plattformen varje dag, är chansen att du har sällan sett någon av dem innan.

Andra Slumpmässiga Platser

Om du vill ha verkligt slumpmässig enfald, Värdelös Webben är perfekt. Det finns en knapp som du klickar på för att tas till en helt slumpmässig och meningslös—webbplatser.

Till exempel, du kan landa på en webbplats som Liten Tuba, som innehåller en bild av en mycket liten tuba som spelar ett par toner när du klickar på den. Helt meningslöst och helt glad.

LÄS NÄSTA

  • “Hur Fixar Problem med Ljudet i Windows 10
  • “Hur Chrome” – Fliken Frysning” Kommer att Spara PROCESSOR och Batteri
  • “Vad Är det för Gig Ekonomin, och Varför Är Det Så Kontroversiellt?
  • “De Bästa Sätten att Säkra Din SSH-Server
  • “Vad Är Leetspeak, och Hur Använder Man Det?