Hoe Zet 5 basisvoedingsmiddelen in Spooky Halloween Rekwisieten

0
142
Lauren Sakiyama

Als u op zoek bent naar een demonisch druiven te achtervolgen je naast fruit salade, of als je verlangen spaghetti met een zijde van oogbollen, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben samen een lijst van de vijf dagelijkse eet dat, met een beetje creativiteit, een angstaanjagende feest.

Een van de beste delen van Halloween is de bloedstollende buffetten. Mensen hebben ontdekt allerlei manieren om hun eten een beetje freaky, en konden we niet meer enthousiast. Zo zetten we samen een lijst van onze vijf favoriete manieren om spook-ify uw diner. Of je serveert op een feest of wil je gewoon angst aan te jagen uw volgende-van-verwanten zijn, wij hebben tal van ideeën voor u.

Bloemkool Hersenen

Hele bloemkool roosteren is uitgegroeid tot een gemeenschappelijk gezicht met de opkomst van het veganistisch en het vegetarisch dieet. Het is ook heel stijlvol voor Halloween. Kijk maar eens naar een bloemkool en probeert ons te vertellen dat het niet uitzien als een brein.

Om echt dingen freaky, geroosterde uw gehele, gevulde bloemkool tot inschrijving op 400 F. Dit duurt ongeveer een uur. Dan, vorst van de geroosterde bloemkool met tahin en besprenkel met granaatappel melasse. Als dat er niet uitziet als bloed en hersenen, we weten niet wat het doet. Zorg dat er een chef ‘ s mes die uit de top voor een werkelijk gruwelijke set-up.

Spaghetti & Oogappels

Vergeet de gehaktballen en het maken van oogbollen in de plaats. Deze is zeer eenvoudig te maken. Gebruik gewoon uw favoriete spaghetti en gehaktbal recept. U kunt zelfs gebruik maken van een pre-made, in de winkel koopt gehaktballetjes—we zullen het niet doorvertellen!

Draai gehaktballetjes in oogbollen, moet u de mini-mozzarellabolletjes, soms verkocht als bocconcini, en gesneden zwarte olijven. Maken en kook je de balletjes als u dat normaal zou doen. Dan, gedurende de laatste vijf minuten van het koken, voeg een mozzarella balletje op de top van elke gehaktbal. Dit geeft de mozzarella tijd om te smelten, maar niet bruin, dus het kan de vorm van het wit van de ogen. Dan gewoon op een plakjes olijf in de gesmolten kaas maken van een leerling. Voor een extra enge scène, dienen uw ogen met zwart, inktvis-inkt pasta.

Spooky Spider Pizza ‘ S

U wilt een pizza spooky? Snijd een paar plakjes gesneden olijven in stukjes. Gebruik die kleine zwarte stukjes te maken acht-legged kriebelbeestjes, en gooi ze op de top van uw pizza. Serieus, het is zo eenvoudig.

Olive spinnen zijn het meest effectief op individuele pizza ‘ s. Engelse muffins goed werken hier. Om de look compleet, gebruik string kaas maken van een spinnenweb onder elke olijf spider.

Gekrompen (Apple) Hoofden

Lauren Sakiyama

Gebakken appels met een val klassieke en gemakkelijk om te maken met Halloween klaar. U kunt gebruik maken van een gebakken appel recept voor deze. De enige verandering te snijden, met een gezicht op de voorkant van elke apple voor het bakken.

Als de appels bakken ze er natuurlijk verschrompelen, het maken van uw “gekrompen hoofden.” Om echt bang te maken en je vrienden, probeer het gieten van een zoete en eenvoudig vla over de top en laat het iedereen weten dat het brein van goo.

Freaky Fruit Salade

We hebben allemaal gezien de uitgesneden meloenen die lijken te zijn braken perfect fruit salade. Dat is één manier om een salade maken freaky, maar het vereist enige legitieme carving vaardigheden. Hier is een eenvoudiger manier om een spooky bijgerecht.

Knippen en de voorbereiding van uw fruit salade precies zoals u dat normaal ook zou doen. Dan, pak wat snoep ogen. Stick die ogen in willekeurige stukjes meloen, en u beschikt direct over een super freaky fruit salade. Om dingen omhoog een inkeping, gebruik minder bekende vruchten. Dragon fruit en lychee maken voor vooral eng salades als je ze kunt vinden.

Of u nu het gooien van een Halloween bash of gewoon wilt om de kinderen een beetje bang, het maken van voedsel freaky is echt leuk. Dus pak wat snoep ogen, snij een paar olijven in spinnen, en geniet van de vele manieren kunt u dagelijks eet in een spookachtig feest!