Hoe Inschakelen of Uitschakelen van de Secure Sign-In voor Windows-10

0
172

Windows is het meest gericht operating systeem op de planeet. Dat betekent dat u moet versterk uw PC verdediging om veilig te blijven, zowel online als offline. Deze handleiding toont je hoe inschakelen of uitschakelen van de Secure Sign-In voor Windows-10.

Secure Sign-In is een extra component op het Windows-10 login scherm. Het niet voorkomen dat iemand toegang tot uw PC krijgen als ze uw referenties. In plaats daarvan Windows-10 verwijdert de login velden tot een reeks van toetsen. Na het invoeren van uw wachtwoord of PIN-zoals gewoonlijk.

Deze mogelijkheid heeft als doel te voorkomen dat de malware. Kwaadaardige code kon zich in de achtergrond en een spoof van het Windows-10 login scherm voor het vastleggen van uw referenties. Omdat apps en programma ‘ s hebben meestal geen toegang tot de Ctrl+Bij+Del commando, kunt u omzeilen de fake login scherm door het gebruik van Secure Sign-In die geactiveerd wordt door het typen van dit drie-key opdracht.

In-of Uitschakelen met Behulp van de Opdracht Netplwiz

Om te beginnen, start de opdracht Uitvoeren door op de toets “Windows” en “R” toetsen gelijktijdig (Windows+R). Een klein pop-up venster zal verschijnen. Type “netplwiz” in (zonder aanhalingstekens) in de tekst veld en klik vervolgens op de “OK” – knop (of druk op de Enter-toets) om verder te gaan.

U kunt de gebruikersaccounts paneel door te typen “netplwiz” in de taakbalk veld zoeken en selecteren van de daaruit voortvloeiende opdracht Uitvoeren.

Het gebruikersaccounts scherm op het scherm worden weergegeven. Klik op het tabblad “Advanced” (als het niet standaard geladen). Zoek de “Gebruikers moeten Op Ctrl+Alt+Delete” optie vermeld onder ‘ Secure Sign-In.” Controleer voor het inschakelen of uitschakelen uit te schakelen.

Klik op de knop “Toepassen” en daarna op de “OK” knop om te eindigen.

In-of Uitschakelen met Behulp van het Lokale veiligheidsbeleid

Hier is een andere methode die is wat drukker dan de volgende Gebruiker Accounts instructies. Gebruik deze methode als u wilt de pittoreske route nemen maar te voorkomen dat het Windows register.

Start de opdracht Uitvoeren door op de toets “Windows” en “R” toetsen gelijktijdig (Windows+R). Een klein pop-up venster verschijnt. Type “secpol.msc” (zonder aanhalingstekens) in de tekst veld en klik vervolgens op de “OK” – knop (of druk op de Enter-toets) om verder te gaan.

Houd voordat u kunt ook toegang krijgen tot het Lokale veiligheidsbeleid paneel door te typen “secpol.msc” in de taakbalk veld zoeken en selecteren van de resulterende desktop-app.

In het Lokale Beleid Venster uitvouwen “Lokaal Beleid” aan de linkerkant weergegeven en selecteer de “beveiligingsopties” submap onder. Vervolgens scroll aan de rechterkant naar beneden en dubbelklik op het “Interactief Aanmelden: Niet Nodig CTRL+ALT+DEL” – item.

De item-Eigenschappen wordt weergegeven op het scherm met de “Local Security Setting’ op het tabblad standaard worden weergegeven. Klik op het keuzerondje inschakelen of uitschakelen van deze functie. Voltooien door te klikken op de knop “Toepassen” en daarna op de “OK” knop.

In-of Uitschakelen Via het Register

Als u wilt de hardcore route, waarom dan niet bewerken van het register? Vergeet niet, wees voorzichtig: wijzigingen die u aanbrengt, kan leiden tot instabiliteit van het systeem. Deze optie is voor de meer ervaren personen die genieten van het graven diep in Windows.

GERELATEERD: Windows-Register Demystified: Wat Je Kunt Doen Met Het

Start de opdracht Uitvoeren door op de toets “Windows” en “R” toetsen gelijktijdig (Windows+R). Een klein pop-up venster zal verschijnen. Type “regedit” (zonder aanhalingstekens) in de tekst veld en klik vervolgens op de “OK” – knop (of druk op de Enter-toets) om verder te gaan.

U kunt ook toegang tot de Register-Editor door te typen “regedit” in de taakbalk veld zoeken en selecteren van de resulterende desktop-app.

In de Register-Editor, vouw de volgende mappen worden in deze volgorde:

HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion

In de CurrentVersion map, selecteert u de “Winlogon” item om de instellingen in het menu aan de rechterkant. Dubbelklik op de “DisableCad’ item te bewerken, de bijbehorende waarden.

In de “Bewerk de DWORD (32-bits) Waarde” pop-up vak, wijzig de Waarde met één van de volgende waarden:

  • Vrijgave = 0
  • Blokkeren = 1

Klik op de “OK” knop om te eindigen. Start uw PC opnieuw op om de instellingen te bewaren.

Opmerking: Als u niet ziet “DisableCad” in het “Winlogon” instellingen”, klik met de rechtermuisknop op “Winlogon”, selecteer dan “Nieuw” in het pop-upmenu, en klik vervolgens op “DWORD (32-bits) Waarde” in de volgende lijst. De naam van deze nieuwe DWORD als “DisableCAD” (zonder de aanhalingstekens) en wijzig de waarde.

LEES VERDER

  • “Wat Is de Gig-Economie, en Waarom Is Het Zo Controversieel?
  • “De Beste manier om Je SSH Server
  • “Wat Is Leetspeak, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Stel Jezelf de volgende Vragen Voordat u een Smarthome
  • “Is Uw Oude Router Nog Steeds Beveiligingsupdates?