Het Toevoegen en Aanpassen van Widgets op de iPad Home Screen

0
56
Khamosh Pathak

iPadOS 13 drastisch verbetert de productiviteit van de iPad en het begint met het home-scherm. U kunt nu de pin-code de Weergave Vandaag widgets naar de linker kolom op de tablet s home scherm, waardoor het veel eenvoudiger om toegang te krijgen tot uw favoriete snelkoppelingen.

Hoe om Toegang te krijgen tot Vandaag Bekijken in iPadOS 13

De Weergave Vandaag gebruikt voor het weergeven van een eigen pagina op de iPad. In iPadOS 13, het zien als een kolom aan de linkerzijde van het iPad scherm. Veeg daartoe naar rechts ergens op de meest linkse huis scherm te onthullen van de widgets panel.

Als je in de landscape-modus, wordt het pictogram grid zal krimpen ruimte innemen naast de huidige Weergave-paneel. Veeg naar links om te verbergen van het bedieningspaneel. Als je in de staande modus, vegen recht op het home-scherm wordt het Vandaag Weergave-paneel op de bovenzijde van het startscherm (de pictogrammen worden wazig).

Het Toevoegen van Widgets om Vandaag te Bekijken

Als je nieuw bent in het gebruik van de Vandaag te Bekijken, moet u eerst widgets toevoegen aan dit scherm. Scroll naar de onderkant van de Weergave Vandaag sectie en druk op “Bewerken.”

U ziet nu een lijst van alle actieve widgets. Ze hebben een “Minus” – icoon op het linker rand en een “Greep” – pictogram aan de rechterkant. U kunt tikken op de “Min” knop en tik op “Verwijderen” om het te verwijderen van de bestaande widget van de Weergave Vandaag.

Tik en houd ingedrukt op het “Handvat” pictogram om de volgorde van de widgets uit de lijst.

Scroll naar beneden om de “Meer Widgets” sectie. Hier ziet u alle beschikbare widgets van je geïnstalleerde apps. Een widget toevoegen aan de Weergave Vandaag, tikt u op de groene ” + ” – icoontje naast de widget.

Hoe Pin Vandaag Bekijk de Widgets op het Home-Scherm

Als u de widgets zoals sneltoetsen, kunt u het beste pin-code de Weergave Vandaag paneel aan op het home-scherm. Deze manier uw favoriete widgets altijd beschikbaar op het moment dat je het ontgrendelen van uw iPad.

Om dit te doen, om het Vandaag de dag Bekijken door met rechts op de meest linkse home-scherm. Veeg vervolgens naar de onderkant van de Weergave Vandaag paneel en druk op de knop “Bewerken”. Selecteer hier het schakelen naast “Houd op het beginscherm.”

Zodra u dit doet, wordt een nieuwe “Opgespeld Favorieten” sectie zullen hieronder worden weergegeven. U kunt nu alle widgets uit de lijst om de Vastgezette gedeelte Favorieten vastmaken ze naar het beginscherm.

Tik en houd ingedrukt op de “Bereken” knop, naast de widget en vervolgens verplaatsen naar de “Opgespeld Favorieten” sectie.

Eenmaal vastgezet, deze widgets zullen altijd worden weergegeven op het startscherm. U kunt veeg omhoog te onthullen alle van de andere widgets in de lijst.

Om uw productiviteit te verhogen op de iPad nog verder, probeer dan met een muis.

GERELATEERD: Hoe een Muis te Gebruiken Met Uw iPad of iPhone

LEES VERDER

  • “Spice Up van de Startpagina van Uw Browser met Deze 10 Willekeurige Website Generatoren
  • “Het Oplossen van geluidsproblemen in Windows 10
  • “Hoe Chrome Tab “Bevriezen” Zal Redden CPU en Batterij
  • “Wat Is de Gig-Economie, en Waarom Is Het Zo Controversieel?
  • “De Beste manier om Je SSH Server