Hands-on met de Pixel 4: Damn, Google

0
92
Justin Duino

Google onthulde de Pixel 4 (onder andere) heeft vandaag op een pers evenement, en het is de beste, meest krachtige, toekomstgerichte Pixel-to-date. Ik was in staat om wat tijd met de telefoon na de gebeurtenis, en de mens, het is goed zo”.

De Pixel 3 XL was een mooie polariserende apparaat, vooral vanwege de grote en volledig onnodige notch. Het goede nieuws hier is dat de inkeping is gegaan op de Pixel 4 en Google is gebruik te maken van de ring aan de bovenzijde van het apparaat absoluut verpakking met nieuwe tech. Zoals, nieuwe tech—niet alleen de “nieuwe Pixel” tech.

Ik heb het natuurlijk over het Project Soli en de Pixel 4 nieuwe radar-chip. Deze nieuwe chip detecteert beweging in de buurt van de telefoon, zodat u om dingen te doen zoals het overslaan van tracks of ontslag van alarmen door simpelweg te zwaaien met je hand over de telefoon. Maar dat is niet eens de echte waarde in de radar—chip-de beste deel is dat het deel van de Pixel 4 de Face Unlock-functie kunt u de telefoon ontgrendelen door gewoon te kijken.

Dit is niet Google ‘ s eerste poging tot het laten ontgrendelen hun telefoons, met hun gezichten, natuurlijk–Face Unlock is geweest rond voor een lange tijd. Maar hier is het ding: het wordt gebruikt om, goed, slecht. Zoals, unusably slecht. Het kan worden voor de gek gehouden door een afbeelding en het was niet echt veilig op alle. Het was een gimmick.

Maar Face Unlock op de Pixel 4? Nah, man. Dit is niet uw oma ‘ s face unlock (lol, heeft je oma nog weet wat face unlock is?); dit is nieuw. Dit is Google nemen op Face ID, die, laten we eerlijk zijn, is vrij badass. Maar ik zou kunnen zeggen dat Face Unlock op de Pixel 4 is badasser. Om het te gebruiken is om lief te hebben, geloof me.

Justin Duino

En dat is een goede zaak, omdat de vingerafdruklezer is gegaan—geen in-display-jankiness, en de Pixel-afdruk sensor op de achterkant is niet meer. Ik weet dat het gaat om een harde hit voor sommigen van u, maar geloof me, het is het beste. Face Unlock is de waarheid.

Dat maakt het ook voor een schonere en de algehele esthetische. De achterzijde is vlak en glad…voor het grootste deel. Er is de grote ol’ camera hobbel naar het huis van de dubbele achterwielen shooters—een 12 MP belangrijkste 16 MP camera en telelens—maar anders, het is gewoon een stuk glas. Het is Duidelijk Wit en O-Zo-Oranje-eenheden hebben een “soft touch” glas terug, terwijl het Gewoon Zwarte model is gepolijst en glanzend. Ze zien er allemaal echt goed in persoon, maar de contrasterende kleur rond de camera module duurt even wennen aan het Witte en Oranje-modellen.

De Pixel 4 heeft een 5,7-inch 1080p-paneel, terwijl de grotere XL model packs een 6,3-inch 1440p display. Beide zijn met Google ‘ s nieuwe “Vloeiende Weergave” functie, die zal druk op de refresh rate “tot 90 Hz.” Het gebruik van 90 Hz weergegeven op zowel de OnePlus 7 Pro en 7T, ik kan je vertellen dat dit iets is dat je wilt, maar ik ben een beetje last van de “maximaal 90 Hz” formulering. Dat geeft aan dat het beeldscherm niet altijd draaien op 90 Hz, maar een of andere manier intelligent beheerd wanneer het hobbel de refresh rate en wanneer het terug te brengen naar beneden.

Er is, echter, een instelling in de Developer Opties die zal dwingen de display altijd uitvoeren bij 90 Hz, maar ik weet zeker dat dat zal ten koste gaan van de levensduur van de batterij (nogmaals verwijzen naar mijn ervaring met recente OnePlus apparaten). Ik moet meer tijd doorbrengen met de telefoon en de standaard instellingen om te zien of ik kan vertellen wanneer het hellingen omhoog of omlaag, dan doen verder testen met de functie ingeschakeld, de tijd. U kunt verwachten om te zien dat die resultaten in de volledige review.

Justin Duino

Anders, zien we een standaard tarief voor hardware—de Snapdragon 855 processor, 6 GB RAM en 64 of 128 GB aan opslagruimte.

Aan de software kant, het is eigenlijk gewoon het Android-10 op een Pixel telefoon. Als u hebt gebruikt 3 of 3a, dan heb je gebruikt de 4 zover het programmatuur betreft, ten minste voor het grootste deel. Er zijn enkele noodzakelijke hardware-specifieke veranderingen, natuurlijk, vooral in de camera en de instellingen menu. Anders, standaard functies.

Het spreken van de software, laten we praten over Google ‘ s speciale saus in de camera. Het is het spul dat heeft Pixel telefoons de beste camera ‘ s beschikbaar op telefoons die voor een paar generaties, en het is onwerkelijk op de Pixel 4. Zelfs met een vrij standaard hardware, Google maakt gebruik van computational fotografie om nog meer te doen verbazingwekkende dingen met 4. Het is echt.

Justin Duino

Hier is een snel overzicht van enkele van de veranderingen in de Pixel 4 camera ‘ s:

  • Live HDR+: Realtime HDR previews
  • Dubbele Blootstelling: U kunt niet alleen de helderheid, maar ook de schaduw in met behulp van de schuifregelaars.
  • Slimmer Automatische Wit balans: Telefoons zijn gebruikt, automatische wit balans voor een tijdje, maar de Pixel 4 gaat nog een stap verder met slimmer en realistischer witte tinten, vooral in extreme situaties (zoals sneeuw).
  • Beter Staande Modus: Het werkt nu met grotere objecten (zoals motorfietsen) en mensen die verder weg staat.
  • Nacht Zicht Verbeteringen: Nacht Zicht was al legit, maar nu is het beter. U kunt het zelfs gebruiken om foto ‘ s van de maan en de sterren. Het is wild.

Samengevat, mijn eerste indrukken van de Pixel 4 zijn vrij verdomd positief. Ik heb het gebruikt om de generatie van Pixel telefoon, en terwijl sommige van de beslissingen die langs de weg zijn twijfelachtige (zoals u weet, is de Pixel 3), de Pixel 4 voelt als een terugkeer. De terugkeer naar wat maakt Pixels speciaal in de eerste plaats is een innovatieve telefoon, die zet de trends, niet een die volgt rages net omwille van het.