Google Pixelbook Gaan Hands-On: ik Kan niet Wachten om Het Te Kopen

0
144
Justin Duino

Google kondigde gadgets en gizmo ‘ s in overvloed vandaag op de jaarlijkse Gemaakt door Google-evenement, en zo cool als de Pixel 4 is de Pixelbook Gaan zou mijn favoriete gadget, dat zagen we vandaag. Het is een serieus indrukwekkend stukje hardware.

Op het eerste blush, het kan eruit zien als gewoon een Chromebook, maar dat is het niet helemaal. Het eerlijk gezegd lijkt de terugkeer naar Google ‘ s originele concept van de Chromebook, maar met een moderne twist. Alles wat het bedrijf heeft geleerd van zijn verleden Chromebooks (en Chrome OS in het algemeen) zijn volledig gerealiseerd in de Pixelbook Gaan.

Hoewel het misschien gemakkelijk om te denken van het Gaan als een vervolg op de originele Pixelbook, het is eigenlijk meer een zijwaartse beweging. Omdat het niet een converteerbare (het maakt niet spiegelen rond in tablet-modus), het is gewoon wat het is—een laptop voor de gebruiker die wil een laptop. Het heeft nog steeds een touchscreen, hoewel, wat is echt een must op elke moderne laptop, maar vooral iemand die ook draait op Android apps.

Het spreken van de display, Google heeft gekozen voor een meer traditional16:9 scherm voor de Go ‘ s 13,3-inch display, een vertrek van het 3:2 formaat te vinden op de Pixelbook en Pixel Lei. Dat is waarschijnlijk een hit-and-miss keuze van sommige mensen, maar ik persoonlijk denk dat het heel zinvol voor iets dat verondersteld om een laptop en niet een tablet. Dat gezegd hebbende, de meeste modellen zijn uitgevoerd op 1920×1080, die is een beetje laag in vergelijking met de meeste moderne machines. In mijn hands-on tijd met de Go, maar ik kon het verschil niet zien in vergelijking met de Pixelbook. Als u wilt ervoor zorgen dat u de meest Pixels mogelijk, maar er zal een versie met een 4K-Moleculaire Display beschikbaar.

Bewegen onder het scherm bevindt zich een gebruiker favoriet uit de Pixelbook: het toetsenbord. De Go-toetsenbord is grotendeels hetzelfde als de Pixelbook, behalve nu is het nog stiller. De trackpad is ook zeer vergelijkbaar zijn, maar het is een beetje groter en heeft afgeronde randen in plaats van de vierkante profiel te vinden op de Pixelbook. Het Gaat heel erg over verfijningen.

Justin Duino

Voor we Gaan de ingewanden, hoewel, ik wil snel praten over de onderkant van het apparaat: het is een beetje raar. Het is een gestructureerd/geribbelde bodem die zeker maakt het makkelijker vast te houden en te dragen, dat is het hele punt. Google vertelde ons dat de manier waarop de meeste laptops gebroken is door het laten vallen, dus dit is er om te helpen voorkomen dat. En echt, als je niet van hoe het eruit ziet, zult u het nooit zien als je met de laptop toch.

Aan de binnenkant is de Pixelbook Gaan is nog steeds heel interessant, want veel van de componenten van de spiegel wat is gevonden in Google ‘ s Chrome OS tablet (de Pixel-Ste). Alle modellen hebben 8e generatie Intel Core-processors, samen met minimaal 8 GB RAM (zelfs in de basis van het model) en een minimum van 64 GB opslagruimte. De sweet spot lijkt te zijn van de Core i5-model met 16 GB RAM en 128 GB opslagruimte, maar ik kan ook zien hoe dat zou overkill zijn voor veel gebruikers.

Als u op zoek bent voor het vlees en de aardappelen voor de Pixelbook Gaan, hier is het: dit is een killer Chromebook. Ik gebruik de Pixelbook als mijn laptop meer dan een jaar en ik heb geen reden om te willen veranderen naar iets anders…tot nu. De Go is een slanker, lichter, sneller, en, ik durf te zeggen, sexier. Ik kan niet wachten om er een te krijgen.

Ja, ik ben er niet zeker van dat de textuur? Justin Duino

U kunt haken de Kern m3 model met 8 GB RAM en 64 GB opslagruimte voor slechts $649, maar een paar honderd meer met het stimuleren van de processor i5 en opslag van 128 GB ($849). Als je een RAM-junkie, dan tack op een andere $100 voor een i5/128-model met 16 GB RAM-geheugen ($999), of ga vol zwijnen en pak de i7-model met 16 gb RAM, 256 GB aan opslagruimte, en een 4K-display voor een koele $1,399.

Pre-orders beginnen vandaag voor de twee basis modellen in Gewoon Zwart, met de andere twee bouwt en Geen Roze kleur die later komen.

Pre-Order van Google