Det Bästa Användningsområdena för Mjölk Lådor (Som inte Trälådor Mjölk)

0
134
Tim Masters/Shutterstock

Mjölk lådorna är robust, mångsidig, lådor som kan fylla bara om någon som helst roll. Här är hur du kan förvandla din billiga mjölk lådor till arrangörerna, behållare för lagring, möbler och mycket mer.

Förresten, dessa projekt kommer att arbeta för plast eller trä mjölk lådor. Om du vill spara lite pengar, gå för plastbackar. Men om du är orolig för stil, gå vidare och få lite lådor av trä.

Stapelbar lagringsbehållare för Löst Skräp

Afrika Studio/Shutterstock

Har du en massa skit som ligger runt? Oorganiserade böcker, kablar, bollar av garn, eller Dvd-skivor? Kanske är det dags att kasta allt det där i lite mjölk lådor. Mjölk lådor göra för fantastiska stapelbara lagringsbehållare, och du kan hålla dem nästan var som helst i ditt hus.

Naturligtvis, små objekt kommer att slinka igenom din mjölk låda hål (speciellt om du använder plast lådor). Du kan stänga av dessa hål genom foder låda med en gammal tröja eller något tyg (varmt lim eller tejp ska fixa det till lådan). Eller, om du känner dig verkligen thrifty, kan du använda gamla matkassar för att hålla lösa föremål i lådor.

Garderoben och Under Sängen Arrangörer

humbak/Shutterstock

Behöver lite extra förvaring i garderoben eller under din säng? Mjölk lådor är bra för att organisera kläder, handdukar och sängkläder. Du kan även lägga till etiketter till din mjölk lådor för att hålla allt snyggt och lätt att identifiera.

Du kan ta det ett steg längre genom att placera mjölk lådor (open-side-out) på din befintliga garderob hyllor. Toppar av mjölk lådor kan användas som en extra hylla, och insidan kan användas som delas arrangörerna.

Bilens Bagageutrymme Arrangörer

Myroslava Malovana/Shutterstock

Din trunk kan vara en konfys rat ‘ s nest idag, men det kan vara en organiserad mjölk låda har i morgon. Mjölk lådorna är perfekt för att säkra lösa föremål i bagageutrymmet, som säkerhet, utrustning, verktyg, handdukar och skräp. Det är också bra att ha några tomma mjölk lådor i bagageutrymmet, ifall du behöver för att flytta några små objekt eller temperamentsfull matvaror.

Igen, mindre föremål kan slinka igenom en mjölk låda hål. Du kanske vill stänga av hål genom foder låda med en gammal tröja eller något tyg. Och om du är orolig för att den mjölk lådor kommer att glida runt i bagageutrymmet, kan du få dem till varandra med buntband.

Stolar, Bänkar och Hyllor

Photographee.eu:/Shutterstock

Det är där det börjar bli lite konstigt. Några buntband kan förvandla en stack av mjölk lådor i pallar, stolar, bänkar, eller hyllor. Du kan även göra en mjölk låda bedframe (om du känner dig modig).

Mjölk låda stolar och pallar är enkla att göra. Bara saker en låda med något (tidning, en filt, böcker) och toppa med en kudde. Gör ett par av dessa, nåla ihop dem med buntband, och du har själv en bänk (eller ta kudde om du vill stänga av din bänk i en TV-bänken).

Om du vill göra mjölk låda hyllor, stack några mjölk lådor ovanpå varandra (med framsidan ut) och säkra dem med buntband eller skruv. Trä-mjölk lådor kan göra säkrare hyllor än plast mjölk lådor. Plus att de ser bättre ut.

DIY Plantageägare

expatpostcards/Shutterstock

Mjölk lådorna är en solid alternativ till dyra krukor och blomlådor. Ta en mjölk låda, linje det med säckväv eller gamla tröjor (för att hålla smuts), och fylla den med jord. Bang—du har fått en super billiga återanvändbara planter.

Tänk på att plast mjölk lådorna är ca 10 inches tall. Om du vill odla växter från frön, du kan behöva skära ner din plast mjölk låda planter för att göra det mer ytlig (eller bara använda mindre smuts, antar jag).