De Redragon M711 Cobra Is de Beste Gaming Muis $20 Kan Kopen

0
111

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $20

Kopen op Amazon

Eric Schoon

De aankoop van goedkope items kunnen altijd van een toss-up—je weet nooit hoeveel hoeken snijden ze die zulk een lage prijs. Redragon, maar streeft naar het leveren van een muis die alle eigenschappen heeft die je wilt, zonder verbreking van de bank.

Hier is Wat We Willen

 • Hoge maatwerk
 • Comfortabel te gebruiken
 • Kleuren nauwkeurig RGB verlichting

En Wat We niet

 • Misschien te klein voor sommige gebruikers
 • De software kan moeilijk te begrijpen zijn

Ik kocht de Redragon M711 Cobra eerder dit jaar, toen ik op zoek was naar een goedkope vervanger voor mijn vorige muis. Ik wilde gewoon een muis die werkt; ik heb niet de zorg over het krijgen van een top van de lijn van het product. Dus, wanneer de M711 kwam op mijn deur, ik was onder de indruk van het aantal opties heeft.

Geprobeerd en Getest

Eric Schoon

De M711 maakt gebruik van de populaire “shooter” stijl mouse design. Het is redelijk slank (5 x 2,6 cm) en klein (1,6 inch), dus iedereen die de voorkeur geeft grotere muizen vinden het misschien prettig om te gebruiken. De muis heeft een ronde, zachte gevoel boven dat is leuk om aan te raken. De onderkant van de muis is meestal gemaakt van gladde, harde kunststof met licht gestructureerd zijden, voegt grip op de muis en een premium gevoel zou je niet verwachten in deze prijsklasse.

Met een gewicht van 7.2 ons, de M711 is eenvoudig te verplaatsen en ideaal voor games die vereisen snelle bewegingen. De meegeleverde USB-kabel is gevlochten en voelt degelijk. Omdat koorden zijn doorgaans niet te vervangen, een hoge-kwaliteit geeft altijd een geruststelling.

Twee duim knoppen aan de linkerkant van de muis. De voorkant duim knop is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bovenkant van de muis, terwijl de achterkant duim knop is gemaakt van geweven kunststof. Dit helpt bij het identificeren van welke knop u drukt, zonder de noodzaak om neer te kijken.

Eric Schoon

Drie plastic knoppen op de bovenkant van de muis worden gebruikt voor het schakelen tussen verlichting en DPI-profielen. Het scroll wiel heeft een rubberen afwerking op en rollen in stappen, waardoor het moeilijk wordt om per ongeluk scroll verder dan de bedoeling is—geweldig voor games met hotbars.

Volledig Aanbevolen

Zoals eerder vermeld, de M711 heeft vele extra functies u kunt fine-tunen in Redragon de website. Echt, elke vorm van programmeren van software is een luxe in deze prijsklasse, zo een als in de diepte als dit wordt vooral gewaardeerd.

Het programma biedt voor volledige herprogrammering van elke knop op de muis om een breed scala van acties. Of wilt u het muiswieltje om te fungeren als een pause/play snelkoppeling of de duim knop voor het uitvoeren van een fine-tuned macro, je bent in staat om deze veranderingen hier. U kunt ook volledige controle over de DPI met een bereik van maximaal 10.000, die, eerlijk gezegd, dat is te hoog voor de meeste mensen, maar de optie is mooi, ongeacht.

De M711 is volledige RGB-verlichting kunt u aanpassen, maar het is beperkt. Slechts drie van de zeven beschikbare lichteffecten geven u de volledige controle over de kleuren. De effecten die verschillende kleuren kan niet worden veranderd, dat kan frustrerend zijn als u ze wilt gebruiken maar niet een fan van de standaard regenboog patroon.

Het programma zelf kan een beetje moeilijk om te gebruiken vanwege de felle ontwerp. Zodra u leren uw manier rond, maar het wordt een waardevol hulpmiddel voor de muis.

Bang voor Je Buck

Met de vele aanpassingsmogelijkheden en comfortabel ontwerp, de M711 voelt als een muis die een waarde van meer dan $20. Het heeft me goed gediend gedurende de afgelopen zes maanden en toont geen tekenen van het sterven op elk moment snel. Ik comfortabel kan zeggen dat het de beste budget gaming accessoire die ik ooit heb gebruikt.

Eric Schoon

Of u nu een low op fondsen of wil je gewoon een reserve muis, het is moeilijk om te denken van een betere waarde dan de Redragon M711 Cobra.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $20

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Hoge maatwerk
 • Comfortabel te gebruiken
 • Kleuren nauwkeurig RGB verlichting

En Wat We niet

 • Misschien te klein voor sommige gebruikers
 • De software kan moeilijk te begrijpen zijn