De Beste Toepassingen voor Melk Kratten (Die niet Bekisting Melk)

0
158
Tim Meesters/Shutterstock

Melk kratten zijn robuuste, veelzijdige, dozen die gevuld kan worden zowat elke rol. Hier is hoe u uw goedkope melk kratten naar de organisatoren, de opslag van containers, meubilair, en meer.

Door de manier waarop deze projecten zal werken voor kunststof of houten melk kratten. Als je wat geld wilt besparen, kies dan voor de kunststof kratten. Maar als je je zorgen maakt over stijl, ga je gang en krijg een aantal houten kratten.

Stapelbare Opslag Bakken voor Losse Rommel

Afrika Studio/Shutterstock

Heb jij een hoop onzin rondslingeren? Ongeorganiseerde boeken, kabels, bollen, of Dvd ‘ s? Misschien is het tijd om te gooien al dat spul in wat melk kratten. Melk kratten maken voor fantastische stapelbare opslag bakken, en u kunt ze vrijwel overal in uw huis.

Natuurlijk, kleine items slip door je melk kist gaten (vooral als je het gebruik van plastic kratten). U kunt uit deze gaten door de voering van de kist met een oud shirt of een bepaalde stof (warme lijm of plakband vast aan de kist). Of, als je het gevoel echt zuinig, u kunt gebruik maken van oude boodschappentassen te houden losse spullen in kratten.

Kast en Onder het Bed Organisatoren

humbak/Shutterstock

Behoefte aan wat extra opbergruimte in de kast of onder je bed? Melk kratten zijn geweldig voor het organiseren van kleren, handdoeken en beddengoed. U kunt ook labels toevoegen aan uw melk kratten aan om alles netjes en eenvoudig te identificeren zijn.

Je kunt een stap verder door het plaatsen van melk kratten (open-side-out) op de bestaande kast planken. De toppen van de melk kisten kunnen worden gebruikt als een extra plank, en de binnenkant kan worden gebruikt als verdeeld organisatoren.

Kofferbak Organisatoren

Myroslava Malovana/Shutterstock

De romp kan een door elkaar gegooid rat ‘ s nest vandaag, maar het zou een georganiseerde melk kist nog morgen. Melk kratten zijn geweldig voor het vastzetten van losse voorwerpen in uw kofferbak, zoals de veiligheid van de apparatuur, gereedschappen, handdoeken en ongewenst. Het is ook leuk om een paar lege melk kratten in uw kofferbak voor het geval je nodig hebt om enkele kleine artikelen of temperamentvolle boodschappen.

Nogmaals, kleine items kunnen glippen door een krat melk de gaten. U kunt eventueel de gaten door de voering van de kist met een oud shirt of stof. En als je bang bent dat de melk kratten gaan schuiven in de kofferbak, kunt u ze vast aan elkaar met tiewraps.

Stoelen, Banken en Planken

Photographee.eu/Shutterstock

Dit is waar de dingen beginnen te krijgen een beetje raar. Een paar kabelbinders kan transformeren van een stapel van melk kratten in krukjes, stoelen, banken, of planken. Je kon zelfs een krat melk bedframe (als u in een dappere bui bent).

Melk krat stoelen en voetenbankjes zijn makkelijk te maken. Gewoon een krat met iets (krant, een deken, boeken) en top het af met een kussen. Maak een paar van deze, zet ze samen met de plastic zip-riempje, en je hebt jezelf een bankje (of neem het kussen uit te schakelen om uw bank een TV staan).

Als u wilt maken van melk krat planken, stapel een paar melk kratten op elkaar (face-out) aan en maak ze vast met tiewraps of schroeven. Houten melk kratten misschien veiliger planken dan die plastic melk kratten. Plus, ze zien er beter uit.

DIY Plantenbakken

expatpostcards/Shutterstock

Melk kratten zijn een solide alternatief voor de dure potten en bloembakken. Neem een krat melk, regel het met jute of oude shirts (om het vuil in), en vul deze met aarde. Bang—je hebt een super goedkope herbruikbare planter.

Houd in gedachten dat plastic melk kratten zijn ongeveer 10 cm hoog. Als je wilt groeien planten uit zaden, je kan hebben om te bezuinigen op uw plastic krat melk planter om het meer ondiep (of gebruik gewoon minder vuil, denk ik).