Hoe (en Waarom) vast te houden aan Uw Routines Tijdens het Reizen

0
77
Jacob Lund/Shutterstock

Wanneer u op vakantie bent, vasthouden aan uw dagelijkse routine kunnen een uitdaging zijn. Vakanties zijn, inderdaad, de tijd om nieuwe dingen te proberen. Het kan echter nuttig zijn om de stok zo nauw mogelijk aan uw normale routine.

De Voordelen van vast te houden aan Je Routine

Reis voordelig in vele opzichten, vooral als je met een open geest en een goed niveau van aanpasbaarheid. Echter, het vergt veel van de veranderingen, die het moeilijk maakt om het onderhoud van uw gewoonten. Op het moment dat je verlaten van het comfort van uw huis, zet je over je controle aan de opwinding van een nieuwe plaats. Vaker wel dan niet, dit draagt bij tot slechte besluitvorming. Hoe vaak hebt u besteed de helft van je vakantie het eten van junk food? Doe je meestal voltooien van uw dagelijkse to-do lijst, terwijl het leven op een tropisch eiland of in een ski resort?

Het overkomt de beste van ons. Immers, de vakantie moet leuk zijn. Het is een kans om achterover te leunen, te ontspannen en vergeet over de stress waar we vaak te maken met op het werk of in ons dagelijks leven. Maar dat betekent niet dat we moeten gooien onze dagelijkse routine uit het raam zo snel als we kunnen vertrekken.

Routines houden ons geaard en help ons met time management. Ze kan ook het verbeteren van onze gezondheid door ons te helpen omgaan met stress en het bereiken van onze doelen.

Wanneer je in een nieuwe en spannende omgeving, al, uw perspectief over uw gewoonten kunnen veranderen. Dingen als sporten, het eten van gezonde maaltijden, het mediteren, het bijwerken van uw tijdschrift, of het lezen plotseling het gevoel klusjes.

Het goede nieuws is, het hoeft niet op die manier. Het onderhouden van uw gezonde gewoontes tijdens je reis is een lepel van de organisatie en een daling van de betrokkenheid.

Het Onderhouden van Gewoonten Tijdens het Reizen

Het minimaliseren van de verschillen tussen uw dagelijks leven en uw reis schema is de sleutel om gezond te blijven, productief en gemotiveerd te houden en uw gewoonten. De meer georganiseerde u bent, hoe makkelijker het zal worden.

Elke geslaagde reis begint met een goed plan. Tijdens het plannen van de activiteiten die u wilt doen op uw reis, probeer om uit te spitten wat tijd voor u om deel te nemen in een van je dagelijkse rituelen. Bijvoorbeeld, als je weet dat je waarschijnlijk elke dag na 10 uur, probeer wakker te worden van een paar uur eerder, dus je kunt mediteren, sporten, of doe wat schrijven voor het ontbijt. Als u al doen dat thuis, het zal niet moeilijk voor je te houden aan die gewoonte.

Om dingen makkelijker te maken, proberen om te verblijven in hotels in sportscholen en zijn in de buurt van de gezondheid van voedsel winkels, juice bars, of co-working spaces. Het bespaart u de tijd van het vinden van manieren om het onderhoud van uw routine nadat je er komen.

lassedesignen/Shutterstock

Zodra u van plan bent uw reis te plannen, zul je meer bewust van wat komen gaat en beter voorbereid. Zorg ervoor dat de verpakking van dingen die u dagelijks gebruikt, zoals een meditatie kom, uw agenda of uw favoriete eiwit poeder. Als je deze voorwerpen mee op een reis, het maakt je meer thuis voelen en meer geneigd om vast te houden met je gewoonten.

Ten slotte, richt op uw welzijn. De prioriteit van de dingen die ervoor zorgen dat je je goed voelt en voor u belangrijk zijn. Verblijf toegewijd aan uw routine kan geven u een gevoel van voldoening, maar het kan ook voel je je gefrustreerd of teleurgesteld wanneer je dit niet doet.

Reizen kan je bezig te houden, en dat is goed. Focus op een paar dagelijkse gewoonten die je wilt behouden en te integreren in uw reisschema als mini-doelen. Het is een meer realistische benadering om gezond te blijven terwijl u geniet van het leven.

De Beste Routines te Handhaven

Sommige gezonde gewoontes goed om prioriteiten te stellen, zelfs als je aan de andere kant van de wereld. We hebben gekozen voor de drie die we denken de meest voordelige, maar voel je vrij om ze te vervangen met uw eigen.

Oefening

  • Plan: Nogmaals, kies dan een hotel, het heeft een fitnessruimte op het terrein of op loopafstand. Als je privacy wilt, wanneer u uit te werken, moet u kiezen voor een accommodatie met veel ruimte.
  • Voorbereiding: zorg ervoor dat de verpakking van uw training gear en accessoires. Als u geen toegang tot een fitnessruimte, pak een touw springen of weerstand bands, of sla een paar YouTube-workout video ‘ s te doen, in plaats van.
  • Prioriteit: Bepaal hoe vaak je wilt trainen terwijl u weg bent, hoeveel video ‘ s je wilt doen per sessie, of hoeveel specifieke oefeningen die je wilt doen per dag.

Nacht en Ochtend

RELATEDWant om naar Bed Eerder? Hier is Hoe!

  • Plan: als je een lichte slaper, zorg ervoor dat uw accommodatie niet in de buurt van een high-traffic area. Check online beoordelingen voor een vermelding van de dunne muren of harde geluiden. Als u genieten van yoga bij zonsopgang, kiezen voor een hotel dat in de buurt van het strand of op het dak van de toegang voor de gasten, zodat u kunt al uw zonnegroet in vrede.
  • Bereiden: Pack oordoppen en een slaapmasker om het eenvoudiger te maken om in slaap te vallen. Brengen sommige items comfort, ook als uw favoriete PYJAMA ‘ s, kussensloop, of essentiële oliën.
  • Prioriteit: Het is makkelijk om meegesleept te worden met drankjes en conversaties als je in een nieuwe plaats, maar slaaptekort heeft geen voordelen. Probeer vast te houden aan uw bedtijd routine zo veel mogelijk. Ga vroeg naar bed en krijgen zo veel uren aan slaap als je nodig hebt om op je best. Als u een aantal tips over hoe je meer shut-eye, check out onze gids op hoe te krijgen naar bed eerder.

Eten

  • Plan: Als u wilt om uw maaltijden te koken, kies dan een hotel in de buurt van een supermarkt. Als u dieetbeperkingen of voorkeuren, doe je onderzoek en kiezen voor een verblijf ergens in de buurt van restaurants die voorzien in mogelijkheden voor je zijn.
  • Bereiden: Pak een aantal van uw favoriete dingen, zoals eiwit bars, noten (mixen), of thee, in het geval u niet kunt vinden op uw bestemming.
  • Prioriteit: Proberen om een gezond ontbijt en vermijd te veel eten tijdens het diner. Maar vergeet niet, een beetje zich overgeeft, vooral op vakantie—nooit kwaad.

Vasthouden aan uw routines terwijl u weg bent hoeft het niet te lastig zijn. Als je realistisch zijn, en de plannen, voor te bereiden, en prioriteit te geven, kunt u de overgang in vakantie modus soepel, terwijl het handhaven van jouw gezonde gewoontes.