Het Schrijven Van Professionele E-Mails In Minder Dan 5 Minuten

0
52

In uw professionele leven email is waarschijnlijk één van de belangrijkste middelen van communicatie. Je doet het op een dagelijkse basis en als je iets als ik, je bent aan het verdrinken in het.

Zeker, u kunt besteden een bepaald uur of twee per dag specifiek om het beheren van uw e-mail. Maar als je 10 minuten of langer op elk antwoord, e-mail zal binnenkort over te nemen je hele dag en het draaien van Gmail-meldingen uit is niet van plan om u te redden.

Dat is de reden waarom het leren schrijven van een professioneel e-mails die antwoorden EN duurt niet langer dan een paar minuten om te schrijven is van essentieel belang. Gelukkig, vandaag je hoeft geen groot schrijver of een van de productiviteit guru om dat te bereiken. Het is allemaal over het vinden van de juiste strategie en een set van tools om te gaan met het.

Instellen Van E-Mail Templates (Ingeblikte Reacties)

Het maken van e-mail templates is een geweldige manier om tijd te besparen voor degenen die krijgen vaak dezelfde vragen of opmerkingen via e-mail. Neem een dag om ingeblikte antwoorden en u zal niet meer hebben om te schrijven dezelfde antwoorden tien keer op een dag. Zowel Gmail en Outlook hebben deze eigenschap, die u zal helpen besparen tijd en automatiseren van uw e-mail voor gratis.

Hier is hoe u professioneel e-mails in Gmail in slechts een paar klikken:

  • Na in te loggen op uw account, klik op het tandwielpictogram en selecteer Instellingen.
  • Ga naar Geavanceerd en klik op Inschakelen naast de Sjablonen optie. Blader omlaag naar de onderkant van de pagina sla de wijzigingen op.
  • Nu kunt u beginnen met werken aan uw eigen e-mail templates. Typ de tekst die u wilt opslaan in een nieuwe e-mail. Klik vervolgens op de drie verticale puntjes op de bodem-rechts en kies Sjablonen op te slaan uw ontwerp als sjabloon.

U kunt sjablonen maken voor reacties die bevatten lange alinea ‘ s en zo snel 2-3 zin antwoorden. U zult verbaasd zijn hoe veel tijd die u zal redden in de toekomst.

Netwerken E-Mails

In het geval dat uw probleem niet met behulp van de e-mail templates, maar maken ze geven Networking-e-Mails een schot. Het is een tool met tientallen van e-mail templates die u kan helpen uw professionele netwerk.

Gemaakt door Cv Geformuleerd, Netwerken e-Mails is een geweldige bron voor het optimaliseren van uw communicatie. Enkele voorbeelden van de sjablonen bieden ze onder koud/warme introducties, met een non-responder, en zelfs het schrijven van bedankjes.

Elk model wordt ook geleverd met een handig tips en suggesties die tot een verdere verbetering van de communicatie met de ontvanger.

U kunt gebruik maken van de knop zoeken of blader door de lijst om het vinden van de juiste e-mail. Dan nog te doen is kopiëren-plakken in uw bericht en het wijzigen van een paar details.

Word Teller Plus

Als je iemand die schrijft meer dan 10 e-mails per dag, is het van essentieel belang om een aantal van hen kort en zoet. Dus als u vaak e-mails die zijn veel te lang, wilt u misschien overwegen het gebruik van een woord counter hulpmiddel om te stoppen met jezelf. Een Chrome-extensie Word Teller Plus kan het werk voor u doen.

Markeer de tekst in uw e-mail en ontvang het aantal woorden en tekens die u in één klik. Vervolgens kunt u verder gaan met het verder schrijven van uw e-mail of wrap it up, voordat het wordt een twee-delige documentaire.

DraftMap

U kunt vele geweldige tools die u kunnen helpen beter schrijven en dus vermindert de tijd die je besteedt aan het proeflezen en herschrijven van uw e-mails. DraftMap is één van hen. Denk Grammarly of Hemingway, plus het controleert ook voor onnodige word herhaling en helpt u bij het vasthouden aan een stijl.

Met deze Chrome-extensie geeft je real-time suggesties op uw schrijven, dat zijn kleur-gecodeerd. Het zal u helpen voorkomen dat het gebruik van passieve stem, typefouten, clichés, evenals advies over uw e-mail de leesbaarheid. Alle suggesties zijn gebaseerd op Ernest Hemingway ‘ s regels van het schrijven. DraftMap is vooral handig als alle processen gebeuren in uw e-mail samenstelling vak.

Maak je geen zorgen als je nog gemarkeerde woorden nadat je klaar bent met het bewerken van uw e-mail. De ontvanger ziet dan niet de kleuren, de suggesties zijn alleen zichtbaar voor jou.

Uw E-Mail Kan Beter

Uw e-Mail Beter zou Kunnen Worden is een online hulpprogramma dat is ontworpen voor het verminderen van de tijd die je besteedt het beheer van e-mails door het opleiden van iedereen op de beste e-praktijken.

Bij het opstellen van een professioneel e-mail u bepaalde regels volgen. Zoals het maken van ervoor dat uw bericht een duidelijk onderwerp of het weglaten van onnodige bijlagen. U zult verrast worden door hoe vaak mensen breken van deze regels, die uiteindelijk de resultaten met beide partijen besteden meer tijd en moeite.

Uw e-Mail Beter Kan Worden heeft een lijst van 10 voorkomende fouten. Elk van de punten wordt geleverd met een uitleg en voorbeelden hoe beter uw e-mail. Dit kan van pas komen in het geval dat u zou willen zeggen uw collega ‘ s over de regels, maar weet niet hoe om het te doen. U kunt gebruik maken van uw eigen woorden of stuur ze een link naar Uw e-Mail Kan het Beter Zijn om je punt te illustreren.

Wij wensen onze e-mail werd volledig geautomatiseerd en niet vereist enige aandacht. Terwijl dat is niet precies vandaag de dag mogelijk, elk beetje helpt. Of het kappen van uw e-mail in de lengte of de timing jezelf wanneer je aan het schrijven bent, zodra u bij het opstellen van een aantal regels, zult u merken dat uw eerste verbeteringen.

Als je gewoon niet kan stoppen met het schrijven van lange tijdrovende e-mails, misschien is het tijd om op te geven e-mail volledig. Probeer uw Customer Relationship Manager (CRM) of Slack om berichten uit te wisselen met uw collega ‘ s in plaats. Als er niets anders, het zal je helpen minder tijd besteden aan e-mail.