De 4 Beste Fiets Achterlichten om U Veilig op De Weg

0
47
Ian Slack

Om veilig te blijven fietsen, je moet gezien worden. Er zijn vele manieren waarop u dit kunt doen, maar een licht, knipperend rood licht is een van de beste. Als u van fietsen, dan heb je een goede achterlicht.

Wat te Zoeken in een Fiets Achterlicht

Volgens de National Highway Traffic Safety Administration, honderden fietsers worden elk jaar gedood door auto ‘ s, en duizenden gewond. Zowat elke fietser die regelmatig rijdt op de weg een close-call horror verhaal te vertellen, en de redenen zijn legio.

Zoals motorfietsen, fietsen aanwezig een kleinere visueel profiel te stuurprogramma ‘ s, waardoor fietsers moeilijker te herkennen. Er is ook het probleem van afgeleid automobilisten op zoek naar hun telefoons, en stuurprogramma ‘ s die niet weten hoe te passeren fietsen goed.

Het is belangrijk om te doen wat je kunt om uzelf te beschermen, met inbegrip altijd het dragen van een helm en kleurrijke kleding. NHTSA statistieken tonen ook aan dat er meer ongevallen gebeuren bij daglicht dan in het donker. Dit betekent dat u een fiets nodig achterlicht dat is ook duidelijk zichtbaar in fel zonlicht, dus stuurprogramma ‘ s kunt u zien wanneer u bent voor hen.

Het goede nieuws is dat het bevorderen van de LED-technologie maakt het mogelijk voor de fiets achterlichten te krijgen helderder per jaar. Voor een minimale investering kunt u een lichtgewicht lamp gemakkelijk te bevestigen aan uw fiets en is helder genoeg voor stuurprogramma ‘ s is te merken in alle lichtomstandigheden.

Hier zijn een aantal belangrijke dingen om over na te denken als je op zoek naar een nieuwe blinky:

  • Vervangbare of oplaadbare batterij: Veel budget achterlichten op de markt voorzien van vervangbare batterijen, maar we denken dat oplaadbare is de betere keuze. Het is moeilijk om te weten hoe lang vervangbare batterijen, en u niet wilt dat uw licht te sterven in het midden van een rit. Met accu ‘ s, de fabrikant geeft een schatting van hoe lang het licht blijft branden in elke instelling. U kunt ook controleren of op uw eigen, zodat je weet wanneer je nodig hebt om te laden uw licht. Of, je kunt gewoon laad de accu na elke rit. Het is een veiliger, betrouwbaarder strategie. Het is ook beter voor het milieu, omdat je niet hoeft te gooi batterijen in de prullenbak voortdurend.
  • De lumen rating: De helderheid van gewone gloeilampen wordt over het algemeen gemeten in wattage. De meeste mensen begrijpen het verschil tussen een lamp van 100 watt ten opzichte van een 40 watt gloeilamp. Voor de nieuwe, energie-efficiënte LED-technologie, hoewel, watt zijn geen nauwkeurige indicator van de macht. Deze worden gemeten in lumen—een meer exacte meting van de hoeveelheid licht die een apparaat projecten. Meestal zit er een correlatie is tussen hoeveel u uitgeeft en wat je krijgt als het gaat om helderheid. Dus, hoeveel lumen heeft u nodig? Er is niet een specifiek antwoord, maar rond de 100 lumen (of meer) is nodig als u wilt gemakkelijk om te zien in daglicht.
  • Levensduur batterij: een Ander belangrijk punt om over na te denken als je winkel voor een fiets achterlicht is levensduur van de batterij. U moet rekening houden met de aard van rijden je doet. Bijvoorbeeld, een stedelijk woon-werkverkeer kan slechts één uur van het leven op een licht op de hoogste instelling van de accu. Echter, als u trainingsritten van vier tot vijf uur, lange levensduur van de batterij zal worden op de top van de lijst.
  • Montage-opties: U hecht veel fiets achterlichten aan uw zadelpen of frame met handige rubberen montage van banden. Deze wikkel rond de buis, zoals een elastiekje, zodat u kunt koppelen en verwijder deze snel. Anderen haken, en schuift u het licht aan en uit te laden is het. Als u wilt koppelen, het licht aan uw helm, rugzak of kleding, zorg ervoor dat degene die je kiest is inclusief een passende clip om dit te doen. Veel verlichting bieden een verscheidenheid aan opties voor montage in hetzelfde pakket te bieden u maximale flexibiliteit.
  • Waterbestendigheid: Als je gepakt wordt in de regen, van uw fiets achterlicht zal worden geweekt. Het achterwiel werpt ook een aanzienlijke hoeveelheid spray wanneer het vochtig is buiten—gewoon het dragen van een licht gekleurde trui aan en bekijk de spray patroon op de rug bij u thuis te krijgen. Dus, een achterlicht water-weerstand waardering is, is ook belangrijk. Check out de klant recensies van het licht dat je geïnteresseerd bent. Zoek uit of het licht goed afgedicht en als de klep over het opladen van de haven beschermt tegen vocht.

Eerder dan te kiezen voor “beste” fiets achterlicht, raden wij u een aantal opties op basis van prijs en verschillende behoeften. Als je een casual rider, je hoeft niet veel uit te geven voor een goede oplaadbare licht. Bij een hoger prijsniveau, je krijgt meer opties, meer branden keer, en een aantal echt cool veiligheidsvoorzieningen.

Beste Budget: Cygolite Hotshot 100 USB

Cygolite

Voor minder dan $20, de Cygolite Hotshot 100 USB is een grote oplaadbare fiets achterlicht. Je krijgt 2,5 uur van de runtime van de ingebouwde Li-ion batterij op zijn hoogste 100-lumen instelling. Cygolite vorderingen op lagere instellingen, je kan hem uitrekken, dat is een opmerkelijke 270 uur. Er zijn zes opties in totaal voor dag en nacht: Steady, Zoom, SteadyPulse®, Triple Flash, DayLightning®, en Random Flash. Cygolite zegt de DayLightning modus “zendt de bliksem-achtige flitsers om uw aanwezigheid in de helderste van overdag uren.”

Het is klein, waterafstotend en weegt slechts 59 gram. Het pakket omvat een zadelpen en zadel blijven aanhangen. Er is ook een clip aan de achterkant van het licht dat je kunt bevestigen aan een rugzak of kleding.

Beste Budget

Cygolite Hotshot – 100 Lumen Fiets Achterlicht – 6 Nacht en Overdag Modi – Gebruiker Instelbare Flash-Snelheid – Compact Design – IP64 Water Resistant – Beveiligde Harde Mount – USB-Oplaadbare – ideaal voor Drukke Wegen

De Cygolite Hotshot 100 USB-heeft een 2,5-uren van het leven op 100 lumen, en een super-bright Daylightning flash modus om ervoor te zorgen stuurprogramma ‘ s kunt u zien in alle daglicht.

Shop Nu

$24.51
Meer aanbiedingen

De beste Mid-Range: LEZYNE Zecto Rijden Max

LEZYNE

In de mid-range categorie, we houden het retina-verzengende kracht van 250 lumen LEZYNE Zecto Drive Max. Niet alleen is het super-helder, maar het gaat een indrukwekkende negen uur tussen de kosten in het helderste daglicht flash modus.

De Zecto Rijden Max heeft een robuuste aluminium behuizing en hecht zich vast aan de fiets met een gemakkelijk-te-gebruiken rubberen band. Het heeft ook een clip als u wilt om het te hechten aan je rugzak of kleding. De enige verbetering die we willen raden is een aantal padding op de rug van de hard plastic clip, dus het zal geen krassen op een fiets de finish. Echter, een beetje tape aan het werk is.

Dit licht acht dag-en nacht instelling en draait een volle 24 uur in de 10-lumen-modus. Het onthoudt ook welke modus het was in het vorige keer dat u het gebruikt en keert terug tot de volgende keer dat u het inschakelt.

De Lithium-ion accu oplaadt in twee-en-een-half uur via de meegeleverde micro-USB-kabel.

De Beste Mid-Range

LEZYNE Zecto Max Rijden Achterlicht: Zwart

De LEZYNE Zecto Rijden Max uitvoeren voor negen uur in de helderste, 250 lumen-modus en is voorzien van een geborsteld aluminium case voor maximale duurzaamheid.

Shop Nu

$48.09
Meer aanbiedingen

Beste Premie: Zie.Zin ACE achterlicht

Zie.Gevoel

Vermogen van 125 lumen met een gebruiksduur van 10 uur, Zie.Zin ACE achterlicht is veel helderheid in een kleine, 35 gram pakket. Het heeft een ingebouwde sensoren die detecteren van verkeer en maken het licht helderder en sneller bij zijn auto ‘ s rond. Het Zie.Zin ACE weet ook wanneer u stopt met het, en het verandert in een remlicht.

Wanneer u verbinding maakt met uw smartphone met het Zien.Zin app, de ACE-waarschuwt u wanneer de batterij is bijna leeg, en het kan ook melden contacten voor noodgevallen als het ontdekt u al in een crash. Het zal ook fungeren als een anti-diefstal alarm en u laten weten (als je in het Bluetooth-bereik) dat uw fiets is verplaatst.

Een van de meer interessante features is dat de sensoren verzamelen informatie over het wegdek en gevaarlijke omstandigheden, die kan worden verzonden naar de stedenbouwkundigen om te suggereren verbeteringen aan het wegennet.

De AAS is water-resistent, en bevat een reeks van rubber snoeren en clip accessoires te bevestigen aan je fiets, rugzak of kleding.

Beste Premium

Zie.Zin ACE achterlicht

Het Zie.Zin ACE achterlicht loopt 10 uur op 125 lumen. De slimme technologie voelt de verkeersomstandigheden en maakt het licht helderder en flash sneller bij auto ‘ s aanpak.

Shop Nu

$65.00
Meer aanbiedingen

Super-Premium Optie Nummer 1: Garmin Varia RTL510

Garmin

Het naderen van wat je zou betalen voor een mid-range fiets computer, het Garmin-Varia RTL510 fiets achterlicht is vol met technologie. Het beschikt over een naar achteren gerichte radar dat u waarschuwt wanneer een auto nadert achter je. Als u koppelen met een compatibele Garmin of de Wahoo computer, wordt de melding verschijnt op het scherm.

Terwijl tegenstanders zou kunnen vragen waarom zou je niet gewoon de installatie van een $10 spiegel in plaats daarvan, fans van Garmin radar bij zweren. Ze zeggen dat het is veranderd de manier waarop ze zich voelen over het fietsen op de weg.

Krijgt u de eerste waarschuwing wanneer een voertuig voert een bereik van ongeveer 150 meter. Het toestel kan in de zin van hoe snel de auto reist, en verzendt u een ‘red alert’ als het bewegen op hoge snelheid. Het volgt ook meerdere voertuigen tegelijk en kan een onderscheid maken tussen een auto en je buddy op de fiets achter je.

Ondanks het prijskaartje, de Varia RTL510 alleen beschikt over een 60-lumen daglicht, flash, maar de eigenaren zeggen dat het helder genoeg is. U krijgt 15 uur voordat je moet opladen.

Super-Premium Optie Nummer 1

Garmin Varia RTL510, Fiets/Fietsen Radar Achterlicht, Waarschuwingen voor Achter-het Benaderen van Voertuigen

Ja, er is een sticker schok. Maar de Garmin Varia RTL510 de achterkant radar waarschuwt u wanneer auto ‘ s benadering van achter en vertelt u hoe snel ze bewegen.

Shop Nu

$199.99
Meer aanbiedingen

Super-Premium Optie Nummer 2: CYCLIQ Fly6 CE-HD Fiets Camera + Achter Licht

CYCLIQ

Als u wilt opnemen, sluit gesprekken met de auto zodat u kan hen geven aan de autoriteiten, de CYCLIQ Fly6 CE-HD Fiets Camera + Achter Licht is voor u. De 100-lumen output is gecombineerd met een high-definition 1080p camera ook audio opneemt.

Je bestuurt het toestel door middel van een smartphone-app die beschikbaar is voor zowel iOS en Android. U kunt ook uw video ‘ s delen via de app.

De camera heeft beeldstabilisatie voor vloeiende beelden en een “smart looping,” zodat u niet opraken van de ruimte op je SD-kaart (niet inbegrepen). Nog steeds, wij raden u krijgt een hoge-capaciteit-kaart, zodat u niet iets te verliezen dat gebeurde aan het begin van een lange rit. De Fly6 heeft zelfs een aantal slimme technologie die sloten het als je in een ongeluk, dus de video van wat er gebeurd is, kan niet worden opgenomen.

Ongelooflijk, het video-opnamen continu voor zeven uur in de camera-modus en ongeveer vier-en-een-half met het licht. Wanneer de batterij leeg begint te raken, CYCLIQ zegt het gaat in “HomeSafe” – modus en blijft het licht tot 30 minuten.

Mount je de water-resistente Fly6 met een systeem vergelijkbaar met een Garmin. Deze brengt je in twee uur via een USB-C-kabel.

Super-Premium Optie Nummer 2

CYCLIQ Fly6 CE-HD Fiets Camera + Achter Licht

De CYCLIQ Fly6 beschikt over een 100-lumen licht gecombineerd met een 1080p HD-camera. Het continu bijgehouden wat er achter u (inclusief audio).

Shop Nu

$170.95
Meer aanbiedingen

Ongeacht hoeveel je wilt uitgeven, als je rijdt op de stoep regelmatig, moet je investeren in een fiets-achterlicht. De trieste statistieken tonen aan dat de wegen zich steeds meer gevaarlijk voor fietsers—vooral vanwege afgeleid en onvoorzichtige chauffeurs.

Iets dat maakt je beter zichtbaar en stimuleert de stuurprogramma ‘ s meer aandacht wordt besteed is de investering waard.