5 No-Carve Manieren om te Versieren een Pompoen

0
103
Jenn Huls/Shutterstock

Halloween is niet compleet zonder de nodige jack-o’-lantern grijnzend op uw veranda. Het snijden van een hard-shell-kalebas kan een frustrerende zich inspannen, hoewel, vooral met jonge kinderen. Dus laat het mes achter en bekijk deze vijf niet-carve manieren om te versieren een pompoen.

Scherpe voorwerpen en kleine kinderen gaan niet samen. Eerlijk gezegd, scherpe voorwerpen en sommige volwassenen niet samen gaan. Terwijl een uitgeholde pompoen is traditioneel, het is niet altijd de slimste, of zelfs de zoetste manier voor het decoreren van uw veranda op Halloween.

In veel niet-traditionele manieren om te versieren een pompoen, we hebben beperkt tot onze vijf favorieten. Dus of je het vieren met kinderen is dit jaar, of gewoon niet wilt dat de puinhoop die wordt geleverd met het snijden van een pompoen, we hebben je instellen met deze eenvoudige, no-carve manieren om te versieren een pompoen.

Verf Je Pompoen

Lori, PopofGold.com

Het schilderen van een pompoen is een voor de hand liggende keuze. Basic ambachtelijke verf maakt van een pompoen de harde shell in een doek. En met de grote verscheidenheid in pompoen maten, vormen en kleuren, je hoeft niet te kiezen voor een langwerpige en een oranje doek, hetzij.

Voor een moeiteloze en creatieve nemen op geschilderd pompoenen, proberen de nagellak techniek: Swirl van een paar druppels van uw favoriete nagellak in het water. Voer vervolgens uw pompoen door het water, het oppakken van de gekleurde nagellak als u het niet doet. Het effect is een strakke, donker en griezelig—perfect voor een spookhuis of spook soiree.

Voor meer gedetailleerde instructies over de nagellak verf techniek, check out PopofGold.com.

Gebruik een Stick-On Craft Kit

De eenvoudigste manier om te voorkomen dat pompoenen uitsnijden is om gebruik te maken van een vaartuig kit. Kits worden verkocht in de meeste grote winkels in deze tijd van het jaar, of u kunt gebruik maken van Amazon om te zoeken naar een favoriet. Als je het versieren met kinderen, wij raden het kopen van een paar extra kits. Ze hebben de neiging om goedkoop, en met een paar extra van de gewaardeerde roze pompons of giant stick-op de ogen betekent minder zeldzame schatten te vechten.

Zorg ervoor dat u dit doet men binnenshuis. Kits hebben de neiging om veel van lichtgewicht, stick-op onderdelen die zijn net zo goed te worden weggeblazen door de wind als ze zijn om te worden geplakt op je pompoen.

Zet Jouw Schattige Office Supplies te Gebruiken

Bruce Cole/DIY-Netwerk

RELATEDWhat is de Deal met Deze Teal Pompoenen?

Wij houden hoe eenvoudig dit idee is. Alles wat je nodig hebt is een doosje punaises. U kunt zo strak en creatief als je wilt hier. Gebruik de oranje, witte en zwarte spijkers, of ga met een metallic look. Punaises komen in verschillende vormen en maten, die gemakkelijk kunnen veranderen het uiterlijk van je pompoen. Zoals de wintertaling pompoen zien in de foto hier? De kleur is niet alleen een fashion statement.

Als je op de spijkers, nagels werk te doen. Hier vindt u gedetailleerde instructies over het gebruik van klinknagels hier.

Het vinden van een Thuis voor Gebroken Kleurpotloden

Ooit opgevallen hoe veel kinderen verachten gebroken kleurpotloden? Gebruik Halloween om zich te ontdoen van hen! Voor de beste resultaten moet u een witte pompoen. En, wilt u dit doen over een doek of een vel. Dat instellen, en vervolgens leg je krijt stukken rond de pompoen de stam. Het moet eruit zien als een zon, met de stam als het centrum en de krijtjes als de stralen.

Neem een föhn om het hele ding. De warmte van de droger zal smelten de kleurpotloden, zodat ze druppelt langs de zijkanten van de pompoen. U kunt gebruik maken van krijtjes die zijn allemaal in dezelfde kleur familie voor een ombre effect, of u kunt gebruik maken van alle kleuren van de regenboog voor een heldere nemen op Halloween.

Moet een visuele over hoe deze melty crayon truc uit speelt? Bekijk deze video van het krijtje ambachtelijke meesters in Crayola.

Bogen en Knoppen

Als het niet anders kan, neem een voorbeeld aan Kerst en bind uw pompoenen als een kadootje. Leuke en feestelijke linten zijn van vitaal belang om deze look en gemakkelijk te vinden op ambachtelijke winkels of online. Om het extra eigenzinnige, knoppen toevoegen, hetzij verdeeld gelijkmatig over de kalebas of geduwd samen te spellen seizoensgebonden woorden en zinnen als, “Trick or Treat” of “Boe!”

Als het snijden van een pompoen is niet uw stijl, er is geen noodzaak tot een boycot van de jack-o-lantern traditie. Zet hem omhoog en gebruik simpele decoraties om uw pompoen pop. Of u verfraaien met een kleurrijke crayon regenboog of het schattige office supplies, dit fel oranje pompoen nog steeds het geschreeuw van Halloween. En, ongeacht hoe je het versieren, het gaat om een perfecte blik op uw veranda.