Wat te Verwachten van Google ‘ s Big Pixel Event van Morgen, 15 oktober

0
98
Google

De jaarlijkse allegaartje van Google-branded consumentisme, aka de Pixel Geval, is bijna bij ons. En in een typische Google-mode, vrijwel alles is goed uitlekt voordat de afspraak. We worden op de site te breken alles zoals Google onthult, maar in de tussentijd laten we eens kijken naar wat we verwachten te zien.

Om eerlijk te zijn, het is heel goed mogelijk dat Google zal trekken uit een aantal grote verrassingen—Microsoft zeker heeft vorige week op zijn vergelijkbaar evenement. Maar we kunnen zeggen dat met 99 procent zekerheid dat wij nu gaan zien dit jaar voor het vernieuwen van Google ‘ s vlaggenschip Pixel telefoons en van een nieuwe self-branded Chromebook. We zullen het waarschijnlijk zien veel nieuwe informatie over de komende Google-software en-diensten, ook. Andere dingen, zoals een vernieuwd Google Nest Home Mini en een kijkje te nemen in de komende Stadions, zijn minder zeker.

Pixel 4 4 XL en Pixel

De 2019 Pixel telefoons, kan misschien de meest gelekt Google telefoons ooit, die zet ze hoog op Michael ‘ s Schaal van Massale Tech Hardware Lekken (die ik net uitgevonden). Vrijwel elk aspect van deze telefoons’ hardware-ontwerp, en een goed stuk van de nieuwe Android-10-gebaseerde software, is uitgelekt, soms in de vorm van een vervroegd promotiemateriaal van Google zelf. De hoogtepunten:

Google “gelekt” een min of meer volledig beeld van de Pixel-4 maanden geleden. Google
 • Een grote telefoon, een kleine telefoon met 6.3-inch en 5.77-inch schermen, respectievelijk. De grote winnaar zal worden 1440p, de kleine 1080p, met super-glad 90 Hz refresh rates.
 • De aan de achterzijde gemonteerde vingerafdruk sensoren zijn verdwenen, vervangen door het merk Google van gezichtsherkenning, net als FaceID op moderne iPhones. Het gebruik van een front-facing scala aan camera ‘ s en sensoren.
 • Het spreken van de front-facing dingen: Dat lelijke inkeping van de Pixel 3 XL is verdwenen, vervangen door een dikkere top van het montagekader te houden al die IR-camera ‘ s en sensoren. In tegenstelling tot de 3 en 3 XL, de kleine en grote Pixel 4 telefoons zal er meer of minder van hetzelfde, compleet met een distinct-vierkant-vormige camera-cluster op de achterzijde. Meerdere onconventionele kleuren zullen worden aangeboden, maar dat de two-tone glas uit alle drie de vorige pixel generaties lijkt te zijn verdwenen.

 • Gesture control: Een nieuwe tech goodie verborgen in de bezel is een speciale sensor voor het detecteren van handgebaren, die u zal toestaan om het uitvoeren van voorkomende handelingen, zoals het beantwoorden van een gesprek of het bevorderen van een muziek track met een zwaai van je hand. Google noemt deze Beweging Gevoel, en het is een uitloper van een Project Soli.
 • Camera ‘s: Verwacht achterste twee camera’ s op beide telefoons, 12 MP en 16 MP, met standaard en tele-opties tot 8X zoom. (Dit is waarschijnlijk een combinatie van een aantal vaste sensoren en glas, in combinatie met Google ‘ s best-in-class camera software.) Een enkele voorzijde van de conventionele camera is verstopt in de ring.
 • Binnenwerk: Verwachten dat de Qualcomm Snapdragon 855 chipset (zeer pittig, maar niet de absolute nieuwste model) en een 6 GB RAM-geheugen (50 procent meer dan vorig jaar), met mogelijkheden voor opslag van 64 GB en 128 GB voor zowel telefoons. Zoals met de vorige Pixels, moeten ze niet MicroSD-kaart slots of dual SIM-kaart slots, en de aansluiting voor de koptelefoon is een ding van het verleden. Batterijen zijn 2800 mAh en 3700 mAh, met draadloos opladen.
 • 5G: We hebben gehoord de laatste geruchten van een 5G-model. Dat zal vermoedelijk een opgeknapt-up Pixel 4 XL—die gevorderde radio ‘ s zijn groot en op macht beluste—en misschien komen later tegen een veel hogere prijs. Spreken van die . . .
 • Prijzen: We weten het nog niet. We zouden verwachten dat ze om te beginnen op ongeveer $800 voor de Pixel 4 en $900 voor de Pixel 4 XL, met hogere prijzen voor de opslag verhoogt en dat het mogelijk 5G variant.
 • Release datum: Vermoedelijk minder dan een maand na de oktober 15 aankondiging, met pre-orders opening dag van.

Pixelbook Gaan

Google heeft altijd geprobeerd om de positie van de zelf-branded Chrome OS-apparaten als de room van het gewas, en zij zijn. Maar na de kritische en verkoop flop van de Pixel Slate tablet, het lijkt erop dat zij hopen te scoren met een meer conventionele en minder dure vorm factor. Vandaar de Pixelbook Gaan: een minder dure Google-branded laptop met een reguliere (niet-converteerbare) scharnier-en sommige goedkopere materialen.

9to5Google

Volgens lekken van 9to5Google, de Chromebook Gaan lijkt erop dat Google ‘ s antwoord op de MacBook Air of de Ondergrond Laptop, een stap terug in de premium notebook categorie gevuld door de Pixelbook dat is nog steeds meer dan in staat om de klus te klaren voor de meeste gebruikers. De gelekte hardware maakt gebruik van een 13,3-inch 1080p scherm, een Intel Core i3-processor en 8 GB RAM. Processor, opslag, 4K scherm en geheugen upgrades beschikbaar moeten zijn ook.

Het ontwerp heeft een vingerafdruksensor voor het eenvoudig ontsluiten, dubbele USB-C-poorten voor opladen, video en accessoires, en de steun voor de Pixelbook Pen op het touchscreen. De luidsprekers zijn front-firing, iets wat steeds zeldzamer als laptop ontwerpen blijven te slanken. Kleuren zijn gekletst te worden “en niet roze” (een soort van baby roze of zalm, afhankelijk van het licht) en zwart.

Hoewel het zeker meer voetgangers dan de Pixelbook of de veel verguisde Pixel Leisteen, de Pixelbook Gaan lijkt het gebruik van meer hoogwaardige materialen dan je zou verwachten van een budget machine, met een uniek geribbeld plastic insert aan de onderzijde vervangen van de meer gebruikelijke laptop “de voeten.” Het is ook met behulp van de uitstekende Pixelbook familie toetsenbord. Prijzen en release info niet beschikbaar.

Nieuwe Nest Apparaten

Een bijgewerkte Nest Home Mini (nee Google Startpagina Mini) gespot in de regelgeving, met een slanker design, een hoofdtelefoon aansluiting voor het aansluiten van meer krachtige luidsprekers en een ingebouwde mogelijkheid voor muurbevestiging. Dat is iets wat veel mensen graag te zien, als de accessoire markt is iets te gaan. We verwachten ook een next-gen versie van de Google Wifi mesh networking hardware, dit keer branded het Nest Wifi. Het kan voorzien zijn van een ingebouwde luidspreker, een combinatie van Wi-Fi-routers en-Google-Assistent smart luidsprekers in een enkele, ronde, plastic blob ding.

Michael Crider

Andere Nieuwe Aankondigingen

Wat anders? We zijn niet helderziend, maar hier zijn een paar dingen die we kunnen zien, met meer of minder waarschijnlijkheid:

 • Ton van Google Assistent functionaliteit: Google werkt overuren om concurrerend te blijven in deze ruimte, dus verwacht een groot deel van de tijd gewijd aan de nieuwe Assistent-mogelijkheden, een aantal van die vertrouwen op nieuwe hardware in de Pixel 4 en Pixelbook Gaan, maar sommige van die zal komen voor alle gebruikers.
 • Een nieuwe Pixelbook: Het is alweer twee jaar geleden dat de originele, converteerbare Pixelbook op de markt, dus het is tijd voor een upgrade. Er zijn geen lekken, maar ik zou niet verbaasd zijn om te zien een stoten naar de laatste serie van Intel-processors. Of de Pixelbook Ga misschien krijgen we dit jaar. We zullen zien.
 • Meer Stadions aankondigingen: Google ‘ s toetreding tot de streaming game service markt wordt verwacht om het land volgende maand, dus we zouden niet verbaasd om te zien aanbevolen voor de consument een presentatie. Een Stadiums freebie abonnement bij aankoop van nieuwe Pixel en Pixelbook hardware zinvol zouden zijn.
 • Pixel 4a: Als u op zoek bent naar een vervolg op Google ‘ s goed ontvangen budget telefoons van eerder dit jaar, dat is onwaarschijnlijk. We kunnen ze zien als “mid-cycle” opties in de eerste helft van 2020, als een soort OnePlus T-branded telefoons.
 • Nieuwe Slijtage OS-apparaten: Kon gaan in beide richtingen. Google lijkt huiverig om te spreken over de draagbare platform de laatste tijd, maar een klein lek van een B2B leverancier geeft de first-party hardware kunnen worden op de horizon. De laatste keer dat Google probeerde haar hand op Pixel-branded wearables, het onderpand en de branding van LG.
 • Nieuwe Google tablets: Geen freakin’ manier. Google is niet het aanraken van het tablet pc-markt, althans voor het moment.

We zullen aanwezig zijn bij de Google-event in New York City, om 10 uur Oost op 15 oktober. Nieuws verwachten dekking van alle nieuwe hardware, met inbegrip van hands-on verslagen kort na.