De Beste IFTTT Recept Ideeën voor de Smart Home

0
165

IFTTT (Als Dit, Dan Dat) is een online dienst die gebruikers in staat stelt om samen string een reeks opdrachten uit te voeren acties door het hele huis. Deze aangesloten commando ‘ s zijn de zogenaamde ‘recepten’ of ‘applets’, en wanneer juist gebruikt kan geven u meer controle over uw smart home dan ooit tevoren.

Terwijl veel smart home apparaten hebben een ingebouwde apps die zorgen voor een minuut niveaus van aanpassing en controle, IFTTT maakt het mogelijk om verschillende apparaten te activeren elkaar. Bijvoorbeeld, als er iets triggert het je motion sensor, kunt u voor een IFTTT recept dat op zijn beurt leidt je slimme lichten te knipperen.

Ondanks het “, dan is dat,” je kunt string samen meer dan één antwoord. IFTTT recepten kunnen worden gebruikt om een werkelijke home ‘automation’, dat elimineert de details van de dag-tot-dag leven. Met zo veel opties en potentiële vaardigheden echter, het kan moeilijk zijn om te vinden van de beste voor uw huis. Dus we speurden IFTTT en vond de beste recepten en applets voor uw smart home.

De recepten zijn onderverdeeld in verschillende secties op basis van hun primaire functie. Er zijn zo veel verschillende applets en recepten, het is onmogelijk om een enkele beste recept voor elke sectie, dus in plaats daarvan vindt u links naar die recepten voelen we ons dienen als de beste weergave van wat IFTTT in staat is.

De Beste IFTTT Recept Ideeën voor de Veiligheid van het Huis

Of je nu thuis bent of niet, IFTTT kan geven u de zekerheid dat uw woning veilig en beschermd. In de nacht, u kunt vertellen Alexa om de arm van een systeem zonder ooit uit bed. U kunt ook instellen dat een applet automatisch sluiten van de privacy sluiter op bepaalde beveiligingscamera ‘ s bij u thuis te krijgen, ook.

Als je je zorgen maakt over of je de deur op slot wanneer u links, IFTTT kan dat ook. Een SmartThings-compatibele smart lock kunt synchroniseren met een Android-telefoon vergrendelen van de deur op het moment dat de telefoon zich buiten het bereik begeeft. Gebruik je iPhone in plaats van Android? Dan is er een versie van dit applet die werkt met elk type telefoon.

De Beste IFTTT Recepten voor Intelligente Verlichting

De scènes in de oude films, waar een huis de lichten op wanneer de eigenaar door de deur loopt, hebben veel mensen geïnspireerd tot het maken van een soortgelijke installatie in hun eigen huis. IFTTT maakt dit meer dan mogelijk is met een applet om te leiden tot een specifieke Smart Life scene bij u thuis te krijgen. Als u nog niet geïnstalleerd intelligente verlichting in uw huis, kunt u nog steeds profiteren van het zo lang als je een WeMo smart switch. Dit IFTTT recept automatisch op geen licht is aangesloten op de smart switch.

Als u gebruik Uber veel, je weet dat het pijnlijk kosten die bij het verlaten van een chauffeur te wachten. Dus niet de reden waarom flash je Philips Hue-lampen als je Uber aankomt? Of het automatisch inschakelen van verlichting bij zonsondergang?

Aan de andere kant, kunt u ook gebruik IFTTT om een stevige nachtelijke routine schakelt de verlichting een zachte kleur, die voor het sluiten ze af.

De Beste IFTTT Recept Ideeën Voor Slimme Thermostaten

Met koelere temperaturen op de weg, het zal spoedig tijd om te draai het vuur. Maar net als veel andere mensen, bent u waarschijnlijk bezig met het houden van de energiekosten laag. Gebruik deze IFTTT applet om te schakelen uw Ecobee naar uw gewenste temperatuur bij u thuis te krijgen.

Aan de andere kant wilt u niet dat uw huis om het te koud krijgen tijdens de dag, dus een applet die zendt een alarm wanneer uw Nest thermostaat druppels te laag kan worden.

Natuurlijk, het laatste wat je wilt is om de controle te verliezen van uw huis is de temperatuur, omdat de batterijen in de thermostaat is overleden. Gebruik deze IFTTT recept om te weten wanneer uw Netatmo thermostaat is behoefte aan een meer sap.

De Beste IFTTT Recepten Voor Smart Tv ‘ s

Als je thuis komt na een lange dag werken, is het laatste wat je wilt is om rond te rennen de kamer flipping de lichten uit voor het maken van de perfecte sfeer voor de laatste aflevering van je favoriete show. Deze applet laat je verandert het licht naar de perfecte ambiance met slechts een korte zin en een beetje hulp van Google Startpagina.

Natuurlijk, als je net als veel van de mensen en de strijd om het bijhouden van de afstandsbediening van de TV, die je misschien leuk dit recept dat blijkt uit de TV met een woord.

Beide van de bovenstaande recepten waren voor de Google Startpagina, maar wat over de Alexa-gebruikers? U zult nog steeds een Harmony Hub, maar u kunt nog steeds zet uw TV uit met slechts een zin. En afhankelijk van wat u wilt doen met uw televisie, Alexa kan doen een heleboel meer.

Komen Met Uw Eigen IFTTT Recept Ideeën

U hoeft niet naar een computer whizzkid te maken van uw eigen applets. Terwijl de IFTTT website bevat honderden potentiële recepten voor u om te gebruiken, ze zijn alle door de gebruiker zijn gemaakt. Als u niet kunt vinden van een die past bij wat u precies zoekt, kunt u uw eigen.

Alles wat je nodig hebt, is een IFTTT account.

  • Zodra je dat gedaan hebt, ga naar ifttt.com/create.
  • Klik op het “+” teken naast “Dit” en kies de dienst die u wilt gebruiken.Dit is de eerste stap.
  • Het volgende is het kiezen van een trigger; bijvoorbeeld, als u Google-Assistent, kunt u ervoor kiezen om ‘ een eenvoudige zin,” “, zeg je een simpele vraag met een nummer,” “, zeg je een zin met een tekst ingrediënt, of een combinatie van de drie. U krijgt de optie om de zin met een paar alternatieven, en u kunt zelfs kiezen voor een andere taal voor de ingang.
  • Zodra u dit hebt gedaan, klikt u op de “+” naast “Dat.” U herhaalt u de bovenstaande procedure, maar kies je de actie is de bovengenoemde trigger voert. Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het is intuïtief als je het een schot.