Van Maïsbrood te Candy Corn: De Geschiedenis van Je Favoriete Vallen Behandelt

0
88
5 Tweede Studio/Shutterstock

Er zijn zo veel dingen te graag over vallen, maar voor een heleboel mensen, de seizoensgebonden gerechten bovenaan de lijst. Ooit afgevraagd hoe sommige van deze voedingsmiddelen werd beroemde verbonden aan deze tijd van het jaar?

Of bent u benieuwd wie ontdekt cornbread, of waarom green bean casserole ooit een klassieker geworden Thanksgiving-gerecht, het verleden heeft het verhaal voor je.

Appeltaart

We zullen dingen beginnen met de klassieke val schotel, apple pie. Maar voordat we dieper te diep, we hebben een disclaimer voor u. Geen appel en geen taart korst is afkomstig uit de VS. Dus, hoe hebben deze zoete traktatie uitgegroeid tot een symbool van Amerikaanse trots?

De enige apple afkomstig uit de verenigde staten is de crabapple, dat is niet de beste in taart vanwege de ongelooflijke zure smaak. Honderden jaren geleden, een mede door de naam van John Chapman (aka Johnny Appleseed) geplant crabapple zaden over duizenden kilometers. Mensen vervolgens geoogst de crabapples en gemaakt van hard cider, maar daarover later meer.

Het was pas in het begin van de jaren 1600 dat de apple zaadjes die uitgroeien tot de appels eten we vandaag werden verscheept.

Benieuwd waar de taart deeg uit kwam? In het Middeleeuwse Engeland, korsten werden genoemd “coffyns” of “kisten” door hun dikke duurzaamheid en het gebruik voor het koken hartige voedingsmiddelen voor lange periodes. Dat is niet erg aantrekkelijk.

Volgens Emily Upton van Vandaag Vond ik Uit, de eerste opgenomen appeltaart recept dateert uit 1300 Engeland. Dat recept, echter, lijkt niet op de appeltaart we alle liefde vandaag. Een versie van het dessert eten we niet beschikbaar tot honderden jaren na zijn alle ingrediënten, zoals tarwe, reuzel, suiker en specerijen, hun weg naar de VS.

In de vroege jaren 1900, wordt de zinsnede “Als de Amerikaanse apple pie” in druk verscheen, en door de tweede Wereldoorlog, soldaten vaak vertelde de journalisten dat ze aan het vechten waren “voor moeder en appeltaart.”

Dus, daar heb je het: een korte geschiedenis les over de onderdelen van het zoete dessert dat werd uiteindelijk een Amerikaanse favoriet.

Maïs Brood

Jules1601/Shutterstock

Maïsbrood is een andere val klassieker die Amerikanen hebben aanbeden voor generaties. Tarwe is een van Amerika ‘ s meest opwindende voedingsmiddelen in de jaren 1800. Helaas, in het Zuiden, het was gewoon te warm om tarwe te bloeien; voer de maïs.

Volgens Southern Living Test Keuken Directeur Robby, Melvin, indianen gebruikt een vijzel en stamper om graan te malen tot maïsmeel en maken maïsbrood. Maar het was niet het soort eten we vandaag. Toen ze hun maïsbrood met water en maïsmeel en gebakken op een open vuur.

Vandaag de dag gebruiken we karnemelk, eieren, stukjes maïs, en het bakpoeder en poeder te maken van het licht, kruimelig de behandeling van mensen die genieten van alles over.

Zoals een aantal van hen lief, en anderen zoals hen hartige, maar de discussie over wat authentiek is, zal woede op.

[Noot van de redactie: Als een Zuiderling, die moet ik delen een tip met je. Zodra uw overgebleven cornbread gaat een beetje muf, het opsplitsen in grote stukken, gooi ze in een glas met karnemelk, en eten, zoals granen. U bent van harte welkom.]

Green Bean Casserole

Als u al aan een Thanksgiving-diner, je hebt green bean casserole. Elk jaar in November, dit beroemde gerecht hits eetkamer tafels over de VS, Maar die besloten om te combineren met gekookte groene bonen, gebakken uitjes en crème van champignonsoep te maken van dit heerlijke gerecht? Laten we erachter te komen!

Voordat Pinterest en food bloggers, er waren recept pamfletten. Deze werden samengevoegd, handige pocket-sized recept boeken die aanbevolen merkproducten. Ze waren goedkoop en eenvoudig te gebruiken, en je hoefde niet te koop omvangrijke, dure kookboeken.

Campbell ‘ s Soup Company had een keuken waar veel mensen ontwikkeld gerechten aanbevolen dat de vennootschap ingeblikte goederen, zodat ze kunnen worden afgedrukt in de recept pamfletten. Dorcas Reilly, een van Campbell ‘ s recept van de makers, is het brein achter deze Amerikaanse klassieker.

Ze wilde een gemakkelijk recept dat opgenomen ingrediënten de meeste mensen hadden bij de hand. Nu, dit gerecht wordt traditioneel gegeten in miljoenen huishoudens over de U. S elke val.

Caramel Appels

alisafarov/Shutterstock

U kunt niet naar een kermis of een beurs zonder het passeren van een vers gedoopt karamel, geconfijt of apple staan. Deze in-seizoen fruit is heerlijk op zijn eigen, maar het is nog beter als het is gedompeld in kleverige, warme karamelsaus. Benieuwd waar deze smakelijke traktatie vandaan kwam?

Candymaker William W. Kolb per ongeluk ontdekt de gekonfijte appel. Vele jaren later, Kraft Foods werknemer, Dan Walker gemaakt van de caramel apple.

Toen was hij aan het experimenteren met extra Halloween candy, Walker omgesmolten wat karamel en gedoopt appels, waardoor het maken van de zoete plezier veel mensen houden van te smak vandaag.

Harde Appel Cider

Vergeet niet Johnny Appleseed—die kerel we het eerder over had? Hij verschijnt ook hier. Ziet u, toen hij plantte al die crabapple zaden, diende ze een ander belangrijk doel: het maken van dronken cider.

Rebecca Rupp van National Geographic zei dat in de 17e eeuw was het veel veiliger is om alcohol te drinken dan het vuile water. Het hield de mensen warm tijdens de koude winter nachten. Gefermenteerde cider was erg populair in die tijd vanwege de bereikbaarheid en haalbaarheid.

Tijdens de drooglegging, cider verdwenen, en jaren later, het volk wendde zich tot bier. Vandaag de dag, hard cider heeft een comeback gemaakt. U kunt het vinden in de meeste pubs en restaurants in de VS

Candy Corn

Het is moeilijk om te weerstaan vastloop een handvol van deze tricolored snoepgoed. Miljarden stukjes van candy corn jaarlijks geproduceerd worden en hun weg naar de winkelrekken over de VS.

Olivia B. Waxman van Tijd geclaimd candy corn werd uitgevonden door George Renninger, een medewerker van Wunderlee Candy Company. Jelly Belly Candy Company (voorheen de Goelitz Candy Company) dan begonnen met de productie van de populaire candy, en het nog steeds.

In de jaren 1800, snoep maïs, is met de hand gemaakt van een drijfmest mengsel van suiker en de glucosestroop en vervolgens geplaatst in schimmels. Vandaag, machines maken candy corn in fabrieken, maar het blijft een hoofdbestanddeel van het Halloween seizoen.

Daar heb je het: een korte geschiedenis les op een aantal van uw favoriete herfst gerechten en snacks. Volgende keer dat u een duik in een aantal green bean casserole of neem een slokje van cider, worden ervoor te zorgen dat je je nieuwe kennis met je vrienden!