Lockly Secure Pro Brengt een Fingerprint Reader op Uw Smart Lock

0
105

Waardering:
7.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $299

Nu Kopen

Josh Hendrickson

Tussen PIN, vingerafdruklezer, spraakopdrachten, een app en een fysieke sleutel, de Lockly Secure Pro smart lock heeft geen tekort aan manieren om te ontgrendelen uw deur. En terwijl meer opties meestal betekent meer gemak, het betekent ook meer complicaties.

Hier is Wat We Willen

 • Fingerprint scanner is sneller dan een pincode
 • De App heeft alle aanpassingen
 • Google Assistent Stem unlock-opdrachten!

En Wat We niet

 • Fingerprint scanner werkt niet altijd
 • Verhaspelde toetsenbord is een beetje frustrerend om te gebruiken
 • Wi-Fi versus Bluetooth-verbinding app verschillen is vervelend

Lockly Secure Pro is in tegenstelling tot andere slimme sloten die ik heb geprobeerd. Is het niet een standaard toetsenbord. In plaats daarvan is voorzien van een touch screen dat genereert willekeurig genummerde cirkels voor u uit te duwen.

Het beschikt ook over een vingerafdruklezer op de zijkant kunt u de PIN-geheel, dat is een snellere manier om te ontgrendelen uw deur. Voor extra gemak kunt u het touchscreen dient als een lock-knop, tik je het overal en de sloten van de deur. Met zo veel mogelijkheden, dit moet een van de meest handige slimme sloten op de markt. Maar het is er nog niet helemaal.

Het installeren is Vrij Eenvoudig voor een Slimme Sluiting

Toen ik het opende de Lockly vak, ik voelde me een beetje geïntimideerd ondanks het feit dat geïnstalleerd vele sloten en meerdere slimme sloten. De doos bevat een gigantische instructie boekje, compleet met handleidingen voor het meten van uw deur gaten en holten. Het goede nieuws is, het boek is een beetje overkill, ik kon het installeren van het slot zonder veel moeite.

Meestal is het meest uitdagende onderdeel van het installeren van een slimme slot is het balanceren van het toetsenbord en de batterij aan weerszijden van de deur voordat je ze volledig beveiligd. Het enorme gewicht van de twee stukken zal u bestrijden en wilt vallen buiten de deur, zodat u probeert te klemmen ze tijdens het rijden schroeven staan.

Lockly gericht dat probleem met twee opties. Zij voegden extra schroefgaten aan de top van de twee componenten, zodat u kunt veilig ze rechtstreeks naar de deur, die moet zorgen voor stabiliteit. Ik vond het niet leuk idee, dus ik ging met optie twee: 3M plakband, dat werkte verrassend goed. Dankzij de tape, installeerde ik de sluis in 15 minuten, en zonder enig gevoel van frustratie.

In volgorde van boven naar beneden zijn Simplisafe, Wyze, en Lockly contact sensoren. Lockly de sensor is enorm. Josh Hendrickson

Na het installeren van het slot, sluit u de meegeleverde Wi-Fi hub en sluit u de grootste contact op met de sensor die ik ooit heb gezien tot uw deur. De sensor helpt het slot volg het spoor van uw deur openen en sluiten staat voor automatische vergrendeling.

Het batterij compartiment hardware is niet erg inspirerend. Het is plastic, wat geeft het slot een minder premie te voelen. En de duim weer is ongelooflijk klein, dat is alleen maar benadrukt door het gigantische plastic doos het is gekoppeld. Elke keer zet ik het vergrendelen of ontgrendelen van de deur, heb ik het gevoel dat ik snap het. Om duidelijk te zijn, ik betwijfel sterk kon ik snap het af, maar het voelt alsof ik het kon.

De buitenkant van de hardware, aan de andere kant schreeuwt de slimme gadget en voelt zich een beetje meer premie met zijn grote zwarte touchscreen dat geeft de toetsen.

Het Toetsenbord is Uniek en Licht Frustrerend

Je raakt aan de cirkel met het volgende cijfer van uw PIN-code in, niet het getal zelf. Josh Hendrickson

Een van de meest bijzondere aspecten van deze slimme vergrendeling van het toetsenbord. In plaats van een standaard 1-9 toetsen voor het invoeren van codes, krijg je een willekeurige reeks getallen op het scherm elke keer dat het wordt geactiveerd. Het slot groepen de nummers in de cirkels, en u raak met die cirkels (dus niet het aantal) en voer de code. De volgende keer dat u gebruik maken van de toetsen, het slot wirwar van de nummers in de cirkels.

Dat betekent dat niemand kan een kijkje van dichtbij te leren van uw code. Zelfs als iemand die direct naast je, ze zou niet leren van uw PIN-sinds uw raken cirkels vol van cijfers. In theorie werkt dit ook om te voorkomen dat PINS diefstal. In de praktijk, het voelt als overkill, vooral op mijn relatief rustige straat. Ik heb geen zorgen hoeft te maken over iedereen die probeert om te spioneren op mijn toetsenbord. Maar ik kon zien dat de potentiële bruikbaarheid als u de installatie van dit slot op een appartement of condo deur (of je wel of niet zou worden toegestaan, is een andere zaak). Dat is een scenario waar iemand misschien een legitieme reden om op te staan dicht bij genoeg om te zien dat je typ een PIN.

Het is niet erg veel voordelen voor mij, en met behulp van de toetsen is een van pijn. Elke keer als ik mijn PINCODE heb ik voor het doorbrengen van een paar momenten uitzoeken waar mijn nummers zijn nu. Heb je slip en raakte een verkeerde cirkel? Goed, ze zullen wirwar weer. Het is lichtelijk irritant. Dat Lockly vereist een zes-cijferige toets voegt alleen maar toe aan die tijd, hoewel toegegeven, een zes-cijferige toets is veiliger dan de standaard PINCODE van vier cijfers meest slimme sloten toestaan.

Mijn familie is minder geduldig dan ik ben. Toen ik ze vertelde dat ik aan het schrijven was deze review en zou binnenkort met het slot uit de deur, zij juichten. Ze zouden liever een standaard toetsenbord is eenvoudig te gebruiken.

Als het werkt, dit vingerafdruklezer is het beste deel van het slot. Josh Hendrickson

De vingerafdruk lezer, aan de andere kant, niet door die frustratie—meestal. Ik gebruik dit elke keer in plaats van de toetsen. Als het werkt, het is geweldig. Ik stak mijn vinger op, en binnen een seconde, de deur wordt ontgrendeld. Dat is sneller dan een standaard PIN op andere slimme sloten.

Maar u zult merken dat de woorden “wanneer het werkt.” Ongeveer 85 procent van de tijd, de vingerafdruklezer ontgrendelt de deur bijna direct. Maar de rest van de tijd, het maakt niet accepteren mijn vingerafdruk. Soms heb ik geluk als ik het opnieuw proberen. Maar meestal is de tweede poging mislukt, ook, en ik gebruik het toetsenblok. Bij die gelegenheden, ik ben links gefrustreerd, want nu heb ik veel tijd besteed aan het proberen om te ontgrendelen van de deur.

In een heleboel manieren, dat is het verhaal van Lockly Secure Pro: als het werkt, het is geweldig. Maar de slimme add-ons leiden tot momenten van frustratie.

Wanneer het tijd is om de deur op slot als je weggaat, druk op het toetsenbord overal, en sluit de deur. Dat is handig voor als je in een haast om te vertrekken, en je hoeft niet om tijd te besteden op zoek naar een lock-knop in het donker. Maar het betekende ook dat ik af en toe “de deur op slot” met de deur open terwijl ik liep in het huis, want mijn hand of arm geborsteld het scherm. Dus moest ik stoppen, het openen van de deur, sluit het.

Nogmaals, als het werkt, ik vind het; als het niet, ik ben gefrustreerd. Standaard is de deur sloten zich kort na het ontgrendelen. De deur moet de sensor laat het slot weten wanneer je de deur dicht, maar soms is dat niet goed werkt en de lock ingeschakeld terwijl de deur open was. Gelukkig, kunt u die en andere functies uit in de app.

Een Bevoegde App Gehouden Door Twee Standaarden Voor Draadloze Netwerken

U kunt wijzigen bijna alle instellingen die u wilt, zolang u verbinding maken met Bluetooth-eerste.

Je kunt niet vragen voor meer controles en opties in een smart lock app. De Lockly app (beschikbaar voor iOS en Android) kunt u zowat elke instelling die u wilt. Je hoeft het niet leuk dat het aanraken van het toetsenbord vergrendelt de deur? U kunt uitschakelen. Vind je de piepjes van de sloten maakt bij het gebruik van de app vervelend? U kunt uitschakelen. Wilt u het toetsenblok om de wirwar van de nummers na elke cirkel te duwen? U kunt het doen als je het echt wilt. Het enige wat kunt u niet uitschakelen, dat zou ik graag het toetsen scramble functie. Zit je vast in voor beter of slechter.

Je krijgt zelfs de gebruikelijke smart lock functies: afstandsbediening vergrendelen en ontgrendelen, de mogelijkheid voor het genereren van Pennen, en in dit geval, de mogelijkheid tot het maken van vingerafdrukken scant.

Een ander ding dat ik wil is de code-generatie: U kunt kiezen voor vertrouwde gebruikers, gasten, en de one-time toegang tot Pinnen. Vertrouwde gebruikers houden hun codes tot u trekken. U kunt instellen gast gebruikers automatisch verlopen, en om te werken gedurende de tijden die u toestaan. En one-time toegang Pinnen vervallen direct na het eerste gebruik. Lockly kunt u codes genereren die alleen door de app te downloaden, of “offline codes” dat zijn gewoon standaard zes-cijferige Pinnen u vertellen of de tekst naar de persoon. Het is veel keuze, en de app doet goed te laten welke opties precies doet wat.

In totaal is het een goed in elkaar app, behoudens één uitzondering: u kunt verbinding maken met het slot via Bluetooth of Wi-Fi. Wi-Fi is ideaal voor remote access wanneer u weg bent van uw deur. Maar voor sommige reden, Wi-Fi kan niet alles doen dat Bluetooth. Als de app geeft u een melding van een firmware update, bijvoorbeeld, moet u de schakelaar terug naar Bluetooth te installeren. De Bluetooth-verbinding heeft een zeer korte afstand van elkaar bevinden, hoewel, dus ik moet vaak gebruik maken van de Wi-Fi-verbinding. Ik weet nooit welke verbinding ik moet om veranderingen te maken, en dat is frustrerend.

Ik zou nalatig zijn als ik het niet noemen Alexa en Google Assistent integraties. Als het gaat om Alexa, je krijgt wat je zou verwachten van het. U kunt vergrendelen door stem en ontgrendelen door de stem met een PIN. Standaard ontgrendelen door een stem uit.

Google Assistent-integratie, aan de andere kant, is iets speciaals. Google houdt niet veel in de weg van Api ‘ s voor sloten en meestal het beste wat je kunt doen is controleren op de status van het slot, en misschien wel de deur op slot met de stem. Het is aan het bedrijf te implementeren niets meer.

En Lockly ging boven en dan hier; voegde het bedrijf een ontgrendelen door de voice functie, met behulp van een PIN. Het is snel, betrouwbaar, en werkt goed. En dat is dan ook het enige slot heb ik nog getest met het ontsluiten van mogelijkheden voor Google-Assistent. Dat is een enorme winst als je in een Google Startpagina.

De Lockly Secure Pro is Meestal Goed

Dit duim te draaien is net zo klein. Josh Hendrickson

Algemeen de Lockly Secure Pro is niet een perfecte sluiting. Ik ben niet verliefd op de plastic hardware of de jumbling PN regeling. Maar ik hou van de vingerafdruk scanner—als het werkt. Het valt kort om een goede sluiting voor mij, mede omdat ik niet profiteren van een aantal van de meest unieke kenmerken.

Maar als u zich zorgen om iemand naar je kijkt typ een PIN-code, die je misschien leuk dit slot een heleboel. Het doet een groot werk van het verduisteren van uw wachtwoord, zelfs als u het typt. Als u denkt dat een Wi-Fi-lock is een andere weg van toegang voor de bad guys, kunt u de Wi-Fi hub aangesloten. En als je niet een van de standaard-instellingen, er is een behoorlijke kans is dat je kunt veranderen van het gedrag in de app.

Houd in gedachten, je betaalt een premie voor deze extra zekerheid biedt. Op $300, deze smart lock kosten $50 of meer dan andere grote smart lock opties zoals de Schlage Coderen, de Kwikset Kevo, of de Yale Verzekeren slot. En de Schlage Coderen is voorzien van een ingebouwde Wi-Fi hub, dat is een reden te meer is het bijna perfect.

Als een aanpasbaar vergrendelen met de PIN-bescherming en vingerafdruklezer klinkt als uw idee van een slimme sluiting, dan moet je ongetwijfeld overwegen de Lockly Secure Pro. Dat geldt dubbel als je wilt de meeste spraakbesturing mogelijk is met Google-Assistent. Maar als je iets wilt met meer eenvoud, moet je elders zoeken. Je zou zelfs geld te besparen in het proces.

Waardering: 7.5/10
Prijs: $299

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Fingerprint scanner is sneller dan een pincode
 • De App heeft alle aanpassingen
 • Google Assistent Stem unlock-opdrachten!

En Wat We niet

 • Fingerprint scanner werkt niet altijd
 • Verhaspelde toetsenbord is een beetje frustrerend om te gebruiken
 • Wi-Fi versus Bluetooth-verbinding app verschillen is vervelend