5 Trendy Workouts die U Moet Proberen Dit Najaar

0
47
Sport Foto/Shutterstock

Als u al meer flexibel met uw workout schema in de zomer, het is tijd om terug te keren. Als u klaar bent om iets nieuws te proberen, hier zijn vijf trendy workouts die u moet proberen dit najaar!

Aerial Yoga

Yoga en hangmatten; als dit niet al het geluid geweldig, ik weet niet wat u doet! De zwaartekracht tarten beweegt decomprimeren van je rug, verbeteren de bloedcirculatie en stimuleren uw lymfatische systeem te spoelen gifstoffen uit je lichaam. Aerial yoga heeft snel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het begin was het vrij moeilijk te vinden een studio met zijdeachtige draden opknoping van het plafond. Maar vandaag, de meeste mensen zouden verbaasd zijn als een yoga studio niet voor antenne-klassen. U kunt zelfs kopen en installeren van uw eigen hangmat!

Als dit klinkt interessant, maar je hebt nog nooit een enkele yoga-les, heb geen angst! Zelfs gevorderde yoga beoefenaars en leraren zijn clueless over hoe om te manoeuvreren in de zijden draden als ze in de hangmat voor de eerste keer. Het is leuk, spannend, anders, en je kunt veilig flip en vliegen rond. U zult ook ontdekken van nieuwe manieren om te draai, buig en strek je wervelkolom.

Geef het een kans—je zou het helemaal geweldig!

Trampoline Training

Pavel1964/Shutterstock

Weet je nog toen je een kind en het springen op een trampoline is een van uw favoriete dingen om te doen? Goed, trampoline trainingen zijn nu een populaire fitness-trend, dus als je wilt om opnieuw die vreugde voelde je je als een kind, check it out!

Naast leuke serotonine boosters, trampoline trainingen zijn een full-body versterken en airconditioning uitdaging. Het brand-up van uw hart-en vaatstelsel, serieus werk je been spieren en activeert uw core, zo kunt u uw saldo en blijf springen. Of het is een 20-minuten van Hoge Intensiteit Interval Training (HIIT) sequentie of een 60 minuten full-body uithoudingsvermogen sessie, een trampoline training kunt u uitdaging op vele niveaus.

Celebrity trainer Simone De La Rue zweert bij het.

“Stuiteren helpt bij de afvoer van de lymfe klieren en stimuleren uw immuunsysteem,” zei De La Rue. “Het is vooral beschermt uw knieën, heupen en lage rug, en je bent gedwongen om het gebruik van uw core te stabiliseren zodat u niet vallen. Het daagt ook je coördinatie en vaardigheid. Na verloop van tijd deze toe te voegen tot de ongelooflijke holistische voordelen voor de gezondheid voor zowel lichaam en geest.”

Citeren van de beroemde hip-hop groep, het Huis van de Pijn, het is tijd, “Spring op, spring omhoog, en naar beneden te krijgen.”

Bungee Training

Coreo Fitness

Verder met de jumping trend, een Bungee-Training is een high-cardio -, core-versterking, low-impact fitnessprogramma geïnspireerd door dans en circus. Met behulp van de weerstand van een bungee-koord, gebruik je spieren die je nooit wist dat je had, op manieren die je nooit dacht dat je kon.

Super-leuk en spannend, deze sessies ook helpen u op in je innerlijke kind door koppelverkoop oefening met vreugde en geluk. Wil je lachen tot je buik pijn doet, terwijl u uit te werken? Dan check out deze coole concept en ontdek nieuwe manieren om je lichaam te bewegen.

Gyrotonic Methode

Gyrotonic Methode

Hoewel de naam klinkt als een drankje, Gyrotonic is een unieke workout methode die zich richt op de rug gezondheid. Het opent bepaalde energiebanen en stimuleert het zenuwstelsel aan het verhogen van de flexibiliteit en mobiliteit. Het kan u helpen verbeteren van uw bereik van de beweging en het gaan om een geheel nieuw niveau van beweging werkzaamheid en spieractiviteit.

Wanneer u een studio biedt de Gyrotonic methode, het ziet eruit als een middeleeuwse martelkamer. De apparatuur is ontworpen om specifieke gebieden van uw lichaam.

Juliu Horvath, die gemaakt Gyrotonic, was een principal danser voor de roemeense Nationale Ballet en het Houston Ballet. Nadat hij ernstig gewond raakte aan zijn achillespees, hij wilde een systeem te creëren dat zou niet alleen hem helpen herstellen, maar krijgen ook meer kracht en toename van zijn beweging werkzaamheid.

Hij voor het eerst noemde zijn methode Yoga voor Dansers. Het werd zeer goed ontvangen, dus besloot hij om te fine-tunen en het vervolgens ontwikkelde de Gyrotonic Methode. Alom erkend als een nuttige techniek voor schade herstel, de Gyrotonic Methode wordt nu onderwezen en geleid door meer dan 13.000 trainers in 84 landen.

Spiegel Training

Spiegel-Oefening

De meest futuristische fitness dat je ooit gezien hebt is hier, en het is in de vorm van een spiegel. Op zoek als een Sci-Fi versie van Alice in Wonderland, deze coole nieuwe training volledig transformeert de manier waarop we trainen thuis. Voorbij zijn de dagen dat je moest werken in de voorkant van uw TV met een fitness-DVD.

Naast de reeds opgenomen klassen, Spiegel geeft je de mogelijkheid te gaan wonen en werken in real-time met de hele gemeenschap—allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

U kunt ook het optimaliseren van uw sessie gebaseerd zijn op uw doelen, voorkeuren, functionele mogelijkheden, en zelfs uw eigen biometrische sensoren (via Bluetooth is aangesloten).

En het beste deel van dit alles? Als het niet aan, het is een spiegel! Dus, het is niet alleen een geweldig huis sportschool, maar het is ook een stukje interieur.

Het ontdekken van nieuwe manieren om te bewegen van uw lichaam en uw training leuk en uniek zal helpen u gemotiveerd te blijven. Dus, geef deze trendy workout, wakker je innerlijke kind, en lach je een weg door het proces.