4 Bladblazers Dat zal Blow Your Mind (en Bladeren)

0
110
Smileus/Shutterstock.com

Ik heb ergens rond de 35 najaar tot nu toe, en laat me je vertellen: het harken van bladeren met de hand niet te bouwen dat veel karakter. Dus schroef al dat lawaai en luider geluid met een van deze bladblazers.

Ik hou van de herfst geluiden: de stormachtige wind, het verpletteren van de dode bladeren, de constante, de mechanische gehuil van bladblazers. Ik denk dat ze als een robot wolven. Ik ben ook gebruikt om te doen alsof de snelweg woonde ik naast een machine rivier. Ik ben een rare kerel.

Het punt is: de herfst ziet er geweldig, als de zomer groen verandert van geel naar oranje naar de schokken van rood. Dan al die kleuren op de grond en bruin worden, lawaaierige prullenbak. Het is de natuur vuilnis salade—gestuurd te prikkelen onze eetlust voor het tegemoetkomende vuile sneeuw entree.

Hoe dan ook, je zou kunnen besteden een groot deel van uw tijd met een hark in de hand, net als een van onze domme voorouders, of je kan een wild toekomstige mens met een Ghost Busters rugzak die verbant blad geesten aan uw buurman ‘ s erf door het benutten van de kracht van mechanische wind. Die keuze is aan jou.

Mijn doel is om deze keuze te maken op zijn minst een beetje gemakkelijker te maken door te suggereren vier bladblazers, die geen van de baan anders, voor verschillende mensen voor verschillende bedragen.

Wat te Zoeken in een Bladblazer

Als met tal van andere gemotoriseerde gear, je gaat op zoek hetzij op elektrische of gas-aangedreven ventilatoren, en elk heeft zijn voor-en nadelen. Gas-aangedreven ventilatoren geeft je meer kracht gepaard met draagbaarheid, maar u wilt ook om gas te kopen en in het algemeen uit te voeren regelmatige onderhoud aan de motor. Ook de blower gaat ruiken als gas, die niet een big deal als je het houden van het in de garage, maar als het iets is wat je te bewaren in een vrachtwagen, of verscholen in het huis ergens, dat gaat om een aantal geuren, of eventueel lek op de bekleding. Aanjagers is ook vereist voor de bestrijding van een trekkoord om het begon, wat betekent dat je zou kunnen krijgen pissed off voordat u zelfs beginnen uw blad in alle ernst.

Elektrische bladblazers, aan de andere kant, zijn lager onderhoud, makkelijker om te beginnen, en niet te ruiken gas. Het nadeel is, als je ze wilt hebben vergelijkbare macht, dan zijn ze over het algemeen moeten worden aangesloten op een stroombron. Draagbare elektrische bladblazers zijn meer beperkt in termen van vermogen, en je krijgt er een afnemende meeropbrengst als de batterij verliest zijn lading.

Als voor de output, de twee belangrijkste factoren die bepalen hoeveel het kan blazen: de vliegsnelheid en het volume (in kubieke meter per minuut, of CPM). Sommige bladblazers klap een enorme hoeveelheid lucht, maar bij een relatief lagere vliegsnelheid, en dat is het nog steeds vrij goed. Anderen klap op hoge snelheden, maar met een kleiner volume, en dat kan het gevolg zijn van een kleinere diameter buis. Denk aan het als een tuinslang: steek uw vinger in, en minder water zal komen met een hogere snelheid. Haal je vinger uit, en een hoger volume van water uit komt, zij het met een lagere snelheid. Als je over een uitgestrekt gebied, wilt u misschien een blazer met een behoorlijke snelheid, maar een ton van het volume van de output. Als je stralen uit de hoeken van de garage, dat volume zou worden minder kritisch dan de vliegsnelheid.

 

Beste Algemeen: Hitachi RB24EAP

Amazon

Ik hoop dat je als model namen die lijken op automatisch gegenereerde wachtwoorden omdat vier van de vier bladblazers hebben alfanumerieke model aanduidingen. In plaats van het aanroepen van deze blazer van de “Hitachi Frond-Bomber” of wat dan ook, het is de Hitachi RB24EAP. Hey, dat is prima. I don ‘ t care.

Het punt is, de Hitachi R-wat helemaal waait (dat is een goede zaak voor deze lijst), maar zonder moeilijk te gebruiken of een aanzienlijke cash investering. Het zal spit uit de lucht op tot 170 km / u op 441 CFM, weegt slechts 8.6 kg, en is met name makkelijk te starten. Voor een gas-aangedreven blower, dit is belangrijk, vooral als je oud genoeg bent om jezelf pijn steeds boos op een pull-koord en yanken het kwaad, over en over, en je schouder werkt niet zo goed meer. In mijn ervaring, die op leeftijd komt direct na het hoogtepunt, rond het begin van de jaren ‘ 30.

Kortom, dit is een gemakkelijk-te-starten, eenvoudig te gebruiken, draagbare aanjager dat levert nog steeds op de power knop en volume zonder dat het super duur. Met name, 83 procent van de meer dan 3.000 Amazon klanten die hebben onderzocht of de Hitachi R-enz. gaf het vier of vijf sterren, en ik zal niet beweren met deze nummers.

Beste Algemeen

Hitachi RB24EAP Gas Aangedreven Bladblazer, Draagbare, Lichtgewicht, van 23,9 cc 2 takt Motor, Toonaangevende 441 CFM, 170 MPH, Commerciële Rang 7 Jaar Garantie

Gas-aangedreven, makkelijk te gebruiken en krachtige Hitachi RB24EAP is een van de meest populaire blowers die er zijn, en zal waarschijnlijk voldoen aan de meeste banen voor de meeste mensen, de meeste van de tijd.

Shop Nu

Meer aanbiedingen

Beste Premium: Husqvarna 965877502 350BT

Amazon

Man, als je dacht dat IKEA was de meest zweedse bedrijf met de minste begrijpelijk product namen, dan dat heb je verkeerd gedacht. De Husqvarna 965877502 350BT de naam ongeveer net zo veel zin om me als een Europees telefoonnummer. Dat is OK—ik betwijfel of ik zou kunnen zeggen welke naam ze zou hebben gegeven in Svenska.

Neem een kijkje op de bovenstaande foto ‘ s: hier Husqvarna is een gas-aangedreven rugzak model—objectief, de meeste self-empowerment soort bladblazer er is. Voelt u zich Njord ‘ s (de Noorse god die heerst over de wind) kracht in uw handen (en op je rug), als je absoluut versnipperen uw dode bladeren met 180 mph wind en een van airconditioning volume van 494.41 CFM. Dat is genoeg wind waaien naar het reanimeren van een draugr de schil. Ja, ik speelde veel van Skyrim in 2011.

Dit is, natuurlijk, een meer commerciële/professioneel model, in vergelijking met de anderen op deze lijst. Dat betekent dat het mogelijk niet super nodig of toegankelijk voor de meer casual gebruikers. Bijvoorbeeld, de geïntegreerde pack is mooi, maar het vertelt je ook iets anders: dat dit ding weegt 22.5 pond omdat het groter is dan de handhelds. Het kost ook het meest. Het is dus niet voor iedereen, maar als je hebt echt grote blad problemen, dit kan uw echte grote oplossing.

Een leuke bonus van de storting: deze blazer maakt gebruik van een X-torque-motor, die kan het verminderen van de uitstoot met 60 procent, en het verhogen van een brandstof-efficiëntie met 20 procent. Misschien nog mooier: het heeft vibratie dempers, zodat je niet het gevoel dat je gewoon vast met uw vinger in een stopcontact na een ernstig blad-blowin’ – sessie.

Beste Premium

Husqvarna 965877502 350BT 2-Cycle Gas Backpack Bladblazer, Oranje

De Husqvarna 965877502 350BT is een efficiënte, gas-aangedreven, backpack bladblazer, dat ga je knoeit met gemak, zonder dat je een slechte zaak van de wankel-arm.

Shop Nu

$299.99
Meer aanbiedingen

Beste Budget: Zon Joe SBJ597E

Amazon

Bent u sceptisch over een bladblazer dat kan kost u minder dan $20? Hey, ik hoor je. Ik kan ook niet voorbijgaan aan het feit dat de Zon Joe SBJ597E is vrij goed ontvangen door Amazon gebruikers—ongeveer 95 procent van de meer dan 1.000 reviewers hebben besloten het is een vier-en vijf-sterren blower.

Ik weet zeker dat er een hogere kwaliteit “budget” ventilatoren op de markt. Maar, man, als je het soort triviale blad of stof probleem dat je moet oplossen—als een vuile garage of een patio achter uw appartement en uw blad-probleem budget is laag als de hel—de Zon Joe eigenlijk levert een fatsoenlijke hoeveelheid vermogen voor de kleinere klussen. Hebt u een verlengsnoer (het is een plug-in elektrische model), maar dat is geen big deal, omdat je niet met deze man voor het opruimen hectare van het pand op uw nalatenschap. Plek-het houden van een bescheiden stedelijk vastgoed, echter, lijkt het alsof deze blazer is zoete zone.

Het is ook krachtiger dan je denkt en in staat is om te blazen lucht op 155 km / u. Het zal niet druk hetzelfde volume van de lucht als de anderen op deze lijst (hoewel, 260 CFM is beter dan je zou denken), maar dat is te verwachten.

Beste Budget

Zon Joe SBJ597E-SJB 6-Amp 155 MPH Elektrische Bladblazer, Donker Blauw

Als de vorige rugzak model is net als een industriële nat/droog vac, denk aan de Zon Joe SBJ597E als de kruimeldief van deze lijst: het zal het reinigen van kleinere ruimtes prima. Met het snoer van een elektrische stroom en een bebaarde woordvoerder lage prijs, dit is de bladblazer voor mensen die niet willen om een bladblazer maar moet een deel van de tijd.

Shop Nu

$18.77
Meer aanbiedingen

Beste Elektrische: DeWalt DCBL720P1

Amazon

Laten we zeggen dat u niet wilt dat uw bladblazer benzine-aangedreven of elektrische met een koord. Waarom? Misschien voor religieuze doeleinden, of misschien bent u één van die DeWalt jongens die al het gereedschap en de accu en laders, en u wilt om het te houden met dat.

De DeWalt DCBL720P1 is een brushless ventilator maakt gebruik van een lithium-ion batterij pack systeem op te blazen tot 400 CFM tot 90 km / u. Dat is minder snelheid dan de andere blowers op deze lijst, die ik stel, wordt geleverd met de “batterij-aangedreven” grondgebied, maar een respectabel volume aan lucht.

De lichte kant (net als bij alle elektrische bladblazers) is veel minder onderhoud, hoeft u geen gas en geen yanken op een trekkoord. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die al gekocht in de DeWalt versnelling, zoals u zult waarschijnlijk hebben 20V MAX 8Ah accu ‘ s en acculaders schoppen. Het lijkt een goede, eenvoudige manier weg te blazen sommige van de puinhoop die u zojuist hebt gemaakt met uw andere DeWalt elektrisch gereedschap, alle met dezelfde modulaire voeding.

Plus, DeWalt is een vrij goed vertrouwde naam voor ijverige gadgets. Die naam, door de manier, betekent “van Walt’ in het frans.

Beste Elektrische

DEWALT DCBL720P1 20V MAX 5.0 Ah Lithium Ion XR Brushless Ventilator

Er zijn tal van elektrische bladblazers, maar de DeWalt DCBL720P1 onderscheidt zich als een hoge-kwaliteits draadloze model zal gebruik maken van dezelfde modulaire batterijen je misschien al hebt of heb je andere DeWalt producten. De vliegsnelheid is relatief laag, maar nog steeds ongeveer 20 km / u sneller dan een tropische storm wind. Air volume is ook erg goed, op 400 CFM.

Shop Nu

$185.11
Meer aanbiedingen