Tips For Bruk Av Google Docs På Din Mobile Enhet

0
150

Google Dokumenter på mobile enheter (iOS/Android) er mye det samme som i pc-versjonen, men du er tvunget til å bruke den på nye måter på grunn av mindre formfaktor og mangel på utstyr. Heldigvis, med noen praksis at du kan komme rundt det hinderet som er tekstbehandling på en touch-skjerm.

Mens det kan være vanskelig å få brukt Google Docs-appen, vil du raskt oppdage at det er virkelig gjør ting lettere når du kan passe i rask redigering av tekst og tekstbehandling er på farten. Det vil bringe nye produktiviteten i ditt liv i løpet av øyeblikk som ellers ville være bortkastet.

Faktisk, ordene du leser er redigert på Google Docs-appen før det gikk live. Allsidighet er like uendelig som skrivebordet versjonen når du mestrer UI og mobile fokusert funksjoner. La oss se på hvordan vi kan mestre det på mobil.

Tips For Enklere Å Skrive På Google Docs Mobile

Mobile enheter vanligvis ikke utmerket for effektiv tekstbehandling, så det er viktig at vi først se på de beste å skrive tips for å bruke Google Docs-appen.

Den første tips ville være å prøve ut teksten å dra funksjonen. Simpelthen sveip til i stedet for å tappe. Denne funksjonen er nå tilgjengelig på både lager Android-og iOS-13. Hvis du ikke har denne funksjonen, kan du finne alternativer i app store her. Når du bruker dra mer, vil det bli bedre til å forutsi ordene du bruker.

Hvis du fortsatt ikke en fan av å skrive på Google Docs mobile app, bør du vurdere å bruke stemmen. Det er så enkelt som å trykke på mikrofon-knappen og sett. Tale til tekst er overraskende nøyaktig. Hvis du ikke er overbevist, gjør en ekstra korrekturlese har aldri skadet noen.

Et stort problem med mobile keyboard er at du trenger å trykke på en knapp for å få ekstra tegn, for eksempel tall eller tegnsetting. Det er en enklere metode for det, men. I stedet for å trykke for å åpne neste side på tastaturet, kan du holde ned knappen og deretter drar du fingeren til tegnet du ønsker å bruke.

Etter at du la gå av skjermen, svevde tegn som vil bli skrevet inn, og du vil automatisk gå tilbake til standard tastaturet for å spare deg for tid.

Få Tilgang Til Samarbeidsverktøy I Google Docs Mobile

Hvis du har behov for å samarbeide på farten, kan du trykke på de tre dot-menyen øverst til høyre og deretter dele og eksport. På den neste menyen, har du to alternativer.

  • Dele: Trykk del for å gi tilgang til bestemte personer. Mer privat, men det krever at eieren til å igjen gi tilgang til flere mennesker.
  • Link-deling: Trykk på denne for å opprette en kobling som kan deles med noen. Mindre privat, men gir rask tilgang til alle med koblingen.

Få Bilder Uten Å Forlate Appen

En fordel for å bruke en desktop er at du har flere programmer for å bytte mellom raskt. Det er ikke så lett på mobil, men en midlertidig løsning hvis du trenger bilder på, er å bruke bildet finder verktøy i Google Docs-appen.

  • Trykk på + – knappen i verktøylinjen øverst.
  • Velg bilder, og deretter trykker du på fra internett.

Du kan nå søke på Google bilder fra Google Docs-appen.

Du kan også søke bilder fra din Google Disk, eller alternativt fra enheten selv. Pek på et bilde du ønsker, og trykk sett inn. Det vises uansett hvilken linje du er i ferd med å skrive på.

Aktivere Frakoblet-Redigering I Google Docs Mobile App

Hvis du har tenkt å redigere på farten, sørg for at du slår på offline redigering i Google Docs-appen. Bare trykk tre-dot-menyen øverst til høyre, og bla nedover og ta hurtig på den tilgjengelig frakoblet-bryteren for å flytte det til på-posisjon.

Vanligvis, alle nye dokumenter som er opprettet på din mobil vil være tilgjengelig for offline redigering av som standard, men du må slå på frakoblet modus for redigering av eksisterende dokumenter.

Når du redigerer i frakoblet modus, kan du likevel opprette dokumenter og redigere frakoblet tilgjengelige dokumenter. Imidlertid, husk å trykk på den blå kryss øverst til venstre for å lagre endringene før du lukker appen. Når du er online, vil alt synkroniseres opp igjen.

Belyste Kommentar På Google Docs-Appen For Enklere Skrivebordet Redigering

Hvis du ikke ønsker å gå bruke Google Docs mobile app for intensiv redigere eller skrive, kan du markere områder og legge til kommentarer for fremtidig redigering på skrivebordet senere.

  • Velg tekst, eller linjen med tekst du ønsker å kommentere.
  • Trykk på + – knappen på toppen av skjermen, og velg deretter kommentar.

Nå kan du skrive din kommentar og det vil spare til skyen.

  • Alternativt, hold fingeren på skjermen, dra deretter for å velge en linje med tekst.
  • Trykk høydepunktet-knappen på den nederste verktøylinjen.

Du er da i stand til å velge en farge for å markere.

Finner du det samme dokumentet med dine kommentarer eller høydepunkter i Google Disk på alle enheter så lenge du er tilkoblet internett når du gjør de siste endringene til det.