4 Lövblåsare Som kommer att Blåsa Ditt Sinne (och gör)

0
119
Smileus/Shutterstock.kom

Jag har sett någonstans runt 35 höstens hittills, och låt mig säga dig: kratta löv för hand genom att inte bygga så mycket karaktär. Så skruva allt som buller och göra några högre buller med en av dessa lövblåsare.

Jag älskar hösten ljud: den byiga vindar, krossa döda löv, konstant, mekaniska tjut av lövblåsare. Jag gillar att tänka på dem som en robot vargar. Jag har också används för att låtsas att den motorväg jag bodde bredvid var en maskin som river. Jag är en konstig snubbe.

Poängen är: hösten ser ganska fantastiskt, som sommarens grönska skiftar från gult till orange till störningar av rött. Sedan alla dessa färger slog i marken och bli brun, vidriga papperskorgen. Det är naturens sopor sallad—skickas för att reta vår aptit för mötande smutsig snö förrätt.

Hur som helst, du kan spendera mycket av din tid med kratta i handen, som en av våra dumma förfäder, eller du kan vara en vild framtid människa med en Ghost Busters ryggsäck som bannlyser blad spöken att din grannes trädgård genom att utnyttja kraften av mekaniska vind. Det valet är ditt.

Mitt mål är att göra det valet åtminstone lite lättare genom att föreslå fyra lövblåsare, varje av som gör jobbet på olika sätt, för olika människor, för olika summor pengar.

Vad du ska Titta efter i en lövblåsare

Som med massor av andra motordrivna redskap, kommer du att vara ute, antingen på elektrisk eller gas-drivna fläktar, och alla har sina för-och nackdelar. Bensindrivna fläktar för att ge dig mer makt ihop med portabilitet, men du, som, också måste köpa gas och allmänhet utföra mer regelbundet underhåll på motorn. Också, fläkten kommer att lukta gas, vilket inte är en stor sak om du håller den i garaget, men om det är något du hålla inne en lastbil, eller undangömt i huset någonstans, som kommer att göra vissa lukter, eller eventuellt läcka på klädsel. Blåsmaskiner även kräva att du ska bekämpa en pull sladd för att få den igång, vilket innebär att du kan bli förbannad innan du börjar med din löv blåser på allvar.

Elektriska fläktar, å andra sidan, är lägre underhåll, lättare att starta, och inte luktar gas. Nackdelen är, om du vill att de ska ha jämförbar effekt, då de i allmänhet behöver vara ansluten till en strömkälla. Bärbara elektriska fläktar kommer att vara mer begränsad i termer av effekt, och du kommer att få avtagande avkastning när batteriet förlorar sin laddning.

Som för utmatning, två huvudsakliga faktorer som avgör hur mycket det kan blåsa: fart och volym i kubikmeter per minut, eller CPM). Några fläktar blåsa en enorm volym av luft, men på en relativt lägre fart, och det är fortfarande ganska bra. Andra slag vid höga hastigheter, men med en mindre volym, och som kan vara resultatet av en mindre tub diameter. Tänk på det som en trädgårdsslang: sätta fingret på det, och mindre vatten kommer att komma ut i en snabbare hastighet. Ta fingret ur, och en högre volym av vatten kommer ut, om än på en lägre hastighet. Om du täcker ett stort område, kanske du vill ha en fläkt med hyfsad fart, men massor av volym. Om du är som dånar ut hörnen i ditt garage, som volymen kan vara mindre kritiska än fart.

 

Totalt sett bästa: Hitachi RB24EAP

Amazon

Jag hoppas att du som modell namn som ser ut som automatiskt genererade lösenord, eftersom fyra av fyra lövblåsare har alfanumeriska modell beteckningar. I stället för att kalla detta blower det “Hitachi Ormbunksblad-Bomber” eller vad som helst, det är Hitachi RB24EAP. Hej, det är bra. Jag bryr mig inte.

Poängen är, Hitachi R-helt oavsett slag (det är en bra sak för den här listan), men utan att vara svårt att använda eller en betydande kassa investeringar. Det kommer att spotta ut luft på upp till 170 km / h på 441 CFM, väger endast 8.6 kg, och är särskilt lätt att starta. För en gasdriven fläkt, detta är viktigt, speciellt om du är tillräckligt gammal för att skada dig själv att bli arg på en pull-sladd och rycker ilsket, över och under, och dina axlar inte fungerar så bra längre. I min erfarenhet, att åldern inte kommer omedelbart efter din topp, höger runt om i början av 30-talet.

Kort sagt, detta är en lätt-till-start, lätt att använda, handhållen gas fläkt som fortfarande levererar ström och volym utan att vara super dyrt. Framför allt, 83 procent av de över 3000 Amazon kunder som har granskat Hitachi R-etc. gav det fyra eller fem stjärnor, och jag kommer inte att argumentera med dessa siffror.

Totalt Sett Bästa

Hitachi RB24EAP Gas Powered lövblåsare, Handhållen, Lätt, 23.9 cc 2-Cykel Motor, Klass Ledande 441 CFM, 170 km / H, Kommersiell Kvalitet, 7 Års Garanti

Gasdrivna, lätt att använda och kraftfull, Hitachi RB24EAP är en av de mest populära blåsmaskiner ut det, och kommer nog att passa de flesta jobb för de flesta människor, de flesta av tiden.

Handla Nu

Fler erbjudanden

Bästa Bidraget: Husqvarna 965877502 350BT

Amazon

Om Man trodde att IKEA var de flesta svenska företag med minst begripliga namn på produkten, då trodde du fel. Husqvarna 965877502 350BT namn som gör ungefär lika mycket känsla för mig som ett Europeiskt telefonnummer. Det är OK—jag tvivlar på att jag skulle kunna säga, oavsett vilket namn de skulle har givit det i Svenska.

Ta en titt på ovanstående foto: denna här Husqvarna är gasdrivna ryggsäck modell—objektivt, den mest själv-att ge form av lövblåsare det är. Du kommer att känna dig Njord: s (Nordiska guden som härskar över vinden) makten i dina händer (och på ryggen), som du absolut strimla dina döda blad med 180 mph vindar och en luftvolym 494.41 CFM. Det är nog vinden att blåsa den kommer att växa direkt ur en draugr är skalet. Ja, jag spelade en hel del i Skyrim under 2011.

Detta är, naturligtvis, en mer kommersiell/professionell modell, jämfört med de andra på den här listan. Det betyder att det kan inte vara super nödvändigt eller tillgänglig för mer tillfälliga användare. Till exempel, den integrerade pack är fin, men den berättar också om något annat: att denna sak väger 22.5 kg eftersom det är större än handenheter. Det är också kostar mest. Så, det är inte för alla, men om du har riktigt stora blad problem, detta kan vara din verkliga stora lösningen.

En trevlig bonus: denna fläkt använder en X-torque motor, som kan minska avgasutsläppen med upp till 60 procent, och öka bränsleeffektiviteten med upp till 20 procent. Kanske ännu trevligare: det har vibrationer ljuddämpare, så att du inte känner att du bara stack fingret i ett el-uttag efter en allvarlig löv-blowin’ session.

Bästa Premium

Husqvarna 965877502 350BT 2-Cycle Gas Ryggsäck Fläkt, Orange

Husqvarna 965877502 350BT är en effektiv, gasdrivna, ryggsäck fläkt som kommer att flytta din stökar med lätthet, utan att ge dig ett dåligt fall av skakig arm.

Handla Nu

$299.99
Fler erbjudanden

Bästa Budget: Sun Joe SBJ597E

Amazon

Är du skeptisk till en lövblåsare som kan kosta dig mindre än $20? Hej, jag hör dig. Jag kan inte ignorera det faktum att Solen Joe SBJ597E har varit ganska väl emot av Amazon användare—cirka 95 procent av de över 1 000 granskare har bestämt att det är en fyra-till-fem-stjärniga fläkt.

Jag är säker på att det är högre kvalitet “budget” fläktar på marknaden. Men, man, om du har den typ av triviala löv och damm problem som du behöver rätta—som en smutsig garage eller en uteplats bakom din lägenhet och din löv-problemet är att budgeten låg som fan—Sön Joe faktiskt levererar en anständig mängd ström för mindre jobb. Du behöver en förlängningssladd (det är en plug-in elektrisk modell), men det är inte en big deal eftersom du inte kommer att använda den här killen för att rensa tunnland av egendom om din egendom. Plats-att hålla en blygsam urban fastigheten, men verkar som att denna blower ‘ s sweet zone.

Det är också mer kraftfull än du tror och kan blåsa luft på 155 km / h. Det kommer inte att driva samma volym av luft som de andra på den här listan (även om, 260 CFM är bättre än du tror), men det är att vänta.

Bästa Budget

Solen Joe SBJ597E-SJB 6-Amp 155 MPH Elektriska lövblåsare, Mörk Blå

Om den tidigare ryggsäck modell är som en industriell våt/torr vac, tänk på Solen Joe SBJ597E som gillar dustbuster av denna lista: det ska rensa upp i mindre utrymmen bra. Med sladd elektrisk kraft och ett unnervingly lågt pris, detta är lövblåsare för människor som inte vill ha en lövblåsare, men behöver för en del av tiden.

Handla Nu

$18.77
Fler erbjudanden

Bästa Elektriska: DeWalt DCBL720P1

Amazon

Låt oss säga att du inte vill att din lövblåsare gasdrivna eller elektriskt med en sladd. Varför? Kanske för religiösa ändamål, eller kanske är du en av dem som DeWalt killar som har alla verktyg och batteri och laddare, och du vill behålla det med det.

Dewalts DCBL720P1 är en borstlös fläkt som använder sig av litium-jon-batteri system att blåsa upp till 400 CFM på upp till 90 km / h. Det är mindre hastighet än den andra blåsmaskiner finns med på denna lista, som jag antar kommer med “batteri-drivna” territorium, men en respektabel luftmängd.

Den ljusa sidan (som med alla elektriska fläktar) är mycket mindre underhåll, du behöver inte gas, och ingen rycker på en pull sladd. Det är ett utmärkt val för alla som redan köpt till DeWalt redskap, som du förmodligen kommer att ha MAX 20V 8Ah batterier och laddare som sparkar runt. Det verkar som ett bra och enkelt sätt att blåsa bort en del av röran som du har gjort med din andra DeWalt elverktyg, alla med samma modulära strömkälla.

Plus, DeWalt är ett ganska väl betrodd namn för flitiga prylar. Det namnet, förresten, betyder “av Walt” på franska.

Bästa Elektriska

DEWALT DCBL720P1 20V MAX 5,0 Ah Lithium Ion XR Borstlösa Fläkt

Det finns massor av elektriska lövblåsare, men DeWalt DCBL720P1 utmärker sig som en högkvalitativ trådlös modell som kommer att använda de modulära batterier kanske du redan har om du har andra DeWalt produkter. Fart är relativt låga, men ändå ca 20 km / h snabbare än en tropisk storm vind. Luftmängd är också ganska bra, på 400 CFM.

Handla Nu

$185.11
Fler erbjudanden