3 Webbplatser För Att Hitta Gratis Google Docs Cv Mallar

0
260

Det finns ett gammalt talesätt: “Det krävs pengar för att tjäna pengar.” Du kommer ofta att finna att detta är sant på även de mest tidigaste skeden, sådant som jobb att söka. När du är på jakt, ditt cv är en av de största saker att tänka på. Många människor sluta betala yrkesverksamma att bygga upp sitt cv för dem, bara för att vara säker på att de ska få ut det mesta av sina jobbansökningar.

Men vi nyligen lärt läsare en kostnads-och gratis sätt att skapa återupptas med hjälp av Google Docs’ cv mallar. I denna artikel går vi över där kan du hitta Google Dokument-mall galleri och vad du kan förvänta dig från det.

För närvarande, galleriet är begränsad till bara fem mallar, vilket inte är tillräckligt för många människor. Vissa av oss är väldigt kräsen när det kommer till hur vi presenterar oss, och vi vill sticka ut. Med hjälp av standardmallar som hundratusentals andra människor använder är inte det bästa sättet att göra det.

Lyckligtvis, det finns många fler mallar som finns. Medan sajter som Etsy har omfattande listor i Google Docs cv mallar för försäljning, det är gratis alternativ på annat håll. I denna artikel, låt oss titta på några webbplatser där du kan hitta de bästa gratis Google Docs cv mallar.

Återuppta Geni

Återuppta Geni är rätt val om du är någon som verkligen tycker om utseendet och känslan av Google Docs ” på lager cv mallar, men du vill inte vara krångel med att göra kosmetiska förändringar till dem själv.

Återuppta Geni erbjuder fem recolors för den Schweiziska, Serif, Korall, Spearmint och Moderna Författare mallar, som är några av de mest populära. Dessa omfärgad mallar finns i svart och vitt, blå, tegelröd, mörk blå och grå.

Medan effekterna någon av de mallar är bara en fråga om att markera element och ge ett par klick, det är trevligt att Återuppta Geni gör processen enkel för oss och ger en vid blick förhandsvisning av flera färgalternativ.

Hloom

Hloom är känd för sina Microsoft Word-mallar, men det ger ett urval av Google Docs cv mallar. Det finns dock en del manuellt arbete.

Hloom mallgalleri är fylld med 19 cv-mallar av alla typer: text-baserat grafiskt, casual, professionell, kolumn-baserade, tabell-baserad, och mer.

Vägen Hloom levererar dessa mallar är lite krångligt om, så låt oss tala om hur du kan börja använda och redigera dem.

Snarare än att ge en direkt länk till en Google Docs-fil, Hloom kommer att få dig att ladda ner en GDOC filen till din hårddisk. För kompatibilitet med denna fil, det krävs att du har installerat Google Drive. Men vi kan komma runt det här steget.

  • När du har hämtat GDOC filen för den mall du vill använda och navigera till dess plats i Utforskaren i Windows och försök att öppna det. Om Google Drive är inte installerat, Windows bör fråga dig hur du vill öppna filen.
  • Om Google Drive är installerat, högerklicka och välj Öppna med och sedan Välja en annan app.
  • I listan över program som dyker upp, bläddra tills du hittar Anteckningar. Om du planerar på att experimentera med flera Hloom mallar, kan du markera kryssrutan för använd Alltid det här programmet för att öppna .gdoc filer.
  • Klicka på OK när du är klar.
  • Anteckningar kommer då att öppnas och du bör se JSON data i det. Här är ett exempel (för den Stora mallen):

{“url”: “https://drive.google.com/open?id=1A4V2M8RB-5xzR20LlIYq7H5vh4A0mIV_z3lCR9JXdYI“, “doc_id”: “1A4V2M8RB-5xzR20LlIYq7H5vh4A0mIV_z3lCR9JXdyi”, “email”: “info@hloom.com”}

  • Kopiera URL-adressen som du ser i denna fil (fetstil), öppna en ny flik, klistrar in den i adressfältet och tryck på Enter – tangenten.
  • Detta tar dig till en vy endast förhandsgranskning av cv mall i Google Docs. Från det, klicka på Filen och sedan Göra en kopia för att skapa en kopia i din egen Google Drive som tillåter dig att fritt redigera mallen.

Samtidigt är det inte bekvämt, du kan finna att det är värt det. Hloom har några mycket elegant och unikt cv mallar som du inte hittar någon annanstans.

Jobscan

Jobscan erbjuder ett stort urval av ATS-vänliga cv mallar. ATS, eller sökande tracking system, är en typ av programvara som arbetsgivarna använder för att automatiskt sortera, söka, och rangordna ansökningar som grundar sig på igen.

Det är viktigt för alla på jobbet jaga för att lära sig hur ATS fungerar så att de kan öka sina odds mot inte bara mänskliga omdömet applikationer, men även dessa robotar. Lyckligtvis, Jobscan är cv mallar är alla kompatibla med ATS krav.

Jobscan erbjuder cv-mallar i följande kategorier: klassiska format, lednings -, mid-level, nyutexaminerad. För varje, det förklarar användningen fall.

Till exempel, executive resume templates lägga en större tonvikt på mjuka färdigheter såsom ledarskap och entreprenörskap, medan teknisk kompetens är inte lika accentuerad.

Cv-mallar på Jobscan inte flashiga, visuell, eller färgglada, men de är utformade för att få dig jobbet.

För att öppna någon av dessa återupptas i Google Docs, klicka bara på Google Docs knappen som finns under varje. Detta kommer att ge dig en uppfattning endast förhandsgranskning.

Om du vill redigera en mall själv, följ instruktionerna i varje mall är huvudet som säger att klicka på Gör en kopia alternativ på Arkiv – menyn.

Om Google är enligt Dokument cv mallar är inte att passa dig, ge inte upp. Det betyder inte att du inte kan fortfarande använda Google Docs som en gratis och enkelt verktyg att skapa ditt cv. Kolla in någon av de tre webbplatser som ovan, och du kan hitta en mall som passar just dig!