3 Sites Te Vinden Gratis Google Docs Cv Sjablonen

0
84

Er is een oud gezegde: “Het kost geld om geld te verdienen.” Je zult vaak merken dat dit waar is, zelfs op de meest vroegste stadia, zoals het zoeken naar een baan. Wanneer je op jacht bent, je cv is één van de belangrijkste dingen om te overwegen. Veel mensen uiteindelijk het betalen van professionals te bouwen aan hun cv voor hen, gewoon om zeker te zijn dat ze het meeste uit hun sollicitaties.

Echter, onlangs hebben we geleerd lezers een kosten-vrije manier om weer hervat met behulp van Google Docs’ cv sjablonen. In dat artikel, gaan we over waar je kunt vinden van de Google Docs-sjabloon gallery en wat u kunt verwachten van het.

Momenteel is de galerie is beperkt tot slechts vijf sjablonen, en dat is niet genoeg voor veel mensen. Sommige van ons zijn erg kieskeurig als het gaat om hoe we ons presenteren, en we willen ons onderscheiden. Met behulp van standaard templates die honderdduizenden andere mensen gebruiken niet de beste manier om dat te doen.

Gelukkig zijn er veel meer templates die er zijn. Terwijl sites als Etsy hebben een uitgebreide lijsten van Google Docs cv sjablonen voor verkoop, zijn er gratis opties elders. In dit artikel kijken we naar een paar sites waar je kunt vinden van de beste gratis Google Docs cv sjablonen.

Cv Genie

Cv Genius is de juiste keuze als u iemand bent die echt plezier heeft van de look en feel van Google Docs’ stock cv sjablonen, maar u niet wilt worden lastig gevallen met het maken van cosmetische veranderingen aan hen zelf.

Cv Genius biedt vijf recolors voor de Zwitserse, Serif, Koraal, groene Munt, en de Moderne Schrijver sjablonen, die enkele van de meest populaire. Deze kleurscheiding sjablonen worden geleverd in zwart en wit, blauw, rood baksteen, donker blauw en grijs.

Terwijl opnieuw een van de sjablonen is gewoon een kwestie van elementen markeren en het maken van een paar klikken, het is leuk dat Hervatten Genius maakt het voor ons eenvoudig en biedt een oogopslag voorbeeld van verschillende kleur opties.

Hloom

Hloom is bekend om zijn Microsoft Word-sjablonen, maar het biedt een selectie van Google Docs cv sjablonen. Echter, er zijn een aantal handmatige werkzaamheden.

Hloom de template gallery is gevuld met 19 cv sjablonen van alle soorten: tekst, grafische, ongedwongen, professioneel, op basis van kolommen, tafel-gebaseerd, en meer.

De manier Hloom levert deze sjablonen is een beetje onhandig, dus laten we praten over hoe je kunt beginnen met het gebruiken en bewerken.

In plaats van een directe link naar een Google Documenten-bestand, Hloom zullen u het downloaden van een GDOC bestand op uw harde schijf. Voor compatibiliteit met dit bestand is het nodig dat u Google Drive heeft geïnstalleerd. Echter, kunnen we werken rond deze stap.

  • Zodra u hebt gedownload van de GDOC bestand om de sjabloon die u wilt gebruiken, navigeert u naar de locatie in Windows Verkenner en proberen om het te openen. Als Google Drive niet is geïnstalleerd, wordt Windows moet u vragen hoe u het bestand wilt openen.
  • Als Google Drive is geïnstalleerd, klik met de rechtermuisknop en selecteer Openen met en vervolgens Kiest u een andere app.
  • In de lijst van applicaties die pop-up, scroll totdat je Kladblok. Als u van plan op het experimenteren met verschillende Hloom templates, wilt u misschien een vinkje bij de checkbox voor gebruik Altijd deze app te openen .gdoc bestanden.
  • Klik op OK wanneer u klaar bent.
  • Kladblok zal openen en je ziet JSON-gegevens in. Hier volgt een voorbeeld (voor de Aanzienlijke sjabloon):

{“url”: “https://drive.google.com/open?id=1A4V2M8RB-5xzR20LlIYq7H5vh4A0mIV_z3lCR9JXdYI“, “doc_id”: “1A4V2M8RB-5xzR20LlIYq7H5vh4A0mIV_z3lCR9JXdyi”, “email”: “info@hloom.com”}

  • Kopieer de URL die u ziet in dit bestand (de vetgedrukte tekst), een nieuw tabblad openen, te plakken in de adresbalk en druk op de Enter – toets.
  • Dit brengt u naar een alleen-lezen-preview van de cv-sjabloon in Google Docs. Van daar, klik op Bestand en vervolgens op Maak een kopie om een kopie te maken in je eigen Google Drive die u zal toestaan om vrij bewerken van dit sjabloon.

Tijdens het proces is niet handig, je kan vinden dat het de moeite waard. Hloom heeft een aantal zeer stijlvol en uniek cv sjablonen die u elders niet vindt.

Jobscan

Jobscan biedt een grote selectie van de ATS-vriendelijke cv sjablonen. ATS, of applicant tracking system, is een vorm van software die werkgevers gebruiken om automatisch te sorteren, scannen en rang sollicitaties op basis van cv ‘ s.

Het is belangrijk voor iedereen die op de baan om te leren hoe ATS werkt zo dat ze verhogen hun kansen tegen niet alleen de mens beoordeeld toepassingen, maar ook deze bots. Gelukkig Jobscan de cv sjablonen voldoen aan de ATS-eisen.

Jobscan biedt cv sjablonen in de volgende categorieën: klassieke indeling, executive, management, mid-level, recent afgestudeerd. Voor elke, legt de use case.

Bijvoorbeeld, executive cv sjablonen een grotere nadruk op zachte vaardigheden zoals leiderschap en ondernemingszin, terwijl de technische vaardigheden zijn niet zo geaccentueerd.

De cv sjablonen op Jobscan niet flashy, visueel of kleur, maar ze zijn bedoeld om u aan het werk.

Open elk van deze cv ‘ s in Google Docs, klikt u op de Google Docs – knop te vinden onder elk. Dit brengt u naar een alleen-lezen-preview.

Als u wilt aanpassen sjabloon zelf, volg gewoon de instructies in elke template header, die zegt te klikken op het Maken van een kopie optie in het File menu.

Als Google voorzien Docs cv sjablonen niet naar je zin is, geef niet op. Het betekent niet dat je niet kunt nog steeds gebruik maken van Google Docs als een gratis en eenvoudige tool voor het maken van uw cv. Check out een van de drie websites hierboven, en je kan het vinden van een sjabloon dat bij u past!