3 Nettsteder For Å Finne Gratis Google Dokumenter Gjenoppta Maler

0
204

Det er et gammelt ordtak: “Det trengs penger for å tjene penger.” Du vil ofte finne at dette er sant i selv de tidligste stadier, slik som jobb du søker. Når du er på jakt, cv-er en av de største ting å vurdere. Mange mennesker ender opp med å betale profesjonelle til å bygge sin cv for dem, bare for å være sikker på at de får mest mulig ut av jobben deres applikasjoner.

Men, vi har nylig lært lesere en gratis måte å skape fortsetter å bruke Google Docs’ gjenoppta maler. I denne artikkelen går vi over hvor du kan finne Google Dokumenter, maler og hva du kan forvente fra det.

Foreløpig galleriet er begrenset til bare fem maler, som ikke er nok for mange mennesker. Noen av oss er veldig kresen når det kommer til hvordan vi presenterer oss selv, og vi ønsker å skille seg ut. Ved hjelp av standard maler som hundrevis av tusenvis av andre mennesker bruker er ikke den beste måten å gjøre det på.

Heldigvis, det er mange flere maler ut det. Mens nettsteder som Etsy har omfattende oppføringer i Google Docs gjenoppta maler for salg, det er gratis alternativer andre steder. I denne artikkelen, la oss se på noen nettsteder der du kan finne den beste gratis Google Dokumenter gjenoppta maler.

Gjenoppta Geni

Gjenoppta Geni er det riktige valget hvis du er noen som virkelig har utseendet og følelsen av Google Docs’ lager cv-maler, men du ikke ønsker å bli hassled med å gjøre kosmetiske endringer til dem selv.

Gjenoppta Geni tilbyr fem recolors for den Sveitsiske, Serif, Coral, Peppermynte, og Moderne Forfatter eller maler, som er noen av de mest populære. Disse fargelagt maler kommer i sort og hvit, blå, rød murstein, mørk blå og grå.

Mens recoloring noen av malene er bare et spørsmål om å fremheve elementer og gjøre noen få klikk, det er hyggelig at Gjenoppta Geni gjør prosessen enkel for oss, og tilbyr en på-blikk forhåndsvisning av flere farge valg.

Hloom

Hloom er kjent for sin Microsoft Word-maler, men den tilbyr et utvalg av Google Docs gjenoppta maler. Men, det er noe manuelt arbeid involvert.

Hloom malen gallery er fylt med 19 gjenoppta maler av alle typer: tekst-basert, grafisk, uformell, profesjonell, kolonne-basert, tabell-basert, og mer.

Veien Hloom leverer disse malene er litt vanskelig om, så la oss snakke om hvordan du kan begynne å bruke og redigere dem.

Heller enn å gi en direkte link til en Google Dokumenter-fil, Hloom må du laste ned en GDOC filen til din harddisk. For kompatibilitet med denne filen, er det nødvendig at du har Google Disk er installert. Men, vi kan jobbe rundt dette trinnet.

  • Når du har lastet ned GDOC fil for malen du vil bruke, kan du navigere til sin beliggenhet i Windows Utforsker, og forsøke å åpne den. Hvis Google Disk ikke er installert, Windows bør spørre deg hvor du vil åpne filen.
  • Hvis Google Disk er installert, høyre-klikk og velg Åpne med deretter Velge en annen app.
  • I listen over programmer som dukker opp, bla til du finner Notisblokk. Hvis du har planer om å eksperimentere med flere Hloom maler, kan du ønsker å merke av i avmerkingsboksen for Alltid bruke dette programmet til å åpne .gdoc filer.
  • Klikk OK når du er klar.
  • Notisblokk vil da åpne seg, og du bør se JSON-data i det. Her er et eksempel (for Betydelig mal):

{“url”: “https://drive.google.com/open?id=1A4V2M8RB-5xzR20LlIYq7H5vh4A0mIV_z3lCR9JXdYI“, “doc_id”: “1A4V2M8RB-5xzR20LlIYq7H5vh4A0mIV_z3lCR9JXdyi”, “e-post”: “info@hloom.com”}

  • Kopier URL-adressen som du ser i denne filen (uthevet tekst) for å åpne en ny fane, lime den inn i adressefeltet, og trykk på Enter – tasten.
  • Dette vil ta deg til en som bare viser forhåndsvisning av cv-mal i Google Docs. Fra det, klikker du på Fil og deretter Lage en kopi for å lage en kopi i din egen Google Disk som vil tillate deg å fritt redigere denne malen.

Mens prosessen ikke er praktisk, kan du finne at det er verdt det. Hloom har noen veldig stilig og unik gjenoppta maler som du ikke finner andre steder.

Jobscan

Jobscan tilbyr et stort utvalg av ATS-vennlig gjenoppta maler. ATS, eller søkerens tracking system, er en type programvare som arbeidsgivere bruke til automatisk å sortere, søk, og rangerer jobb-programmer basert på cver.

Det er viktig for alle som er på jobb jakt for å lære hvordan ATS fungerer slik at de kan øke sine sjanser mot ikke bare human-anmeldt-programmer, men også disse roboter. Heldigvis, Jobscan er gjenoppta maler overensstemmelse å ATS krav.

Jobscan tilbyr gjenoppta maler i følgende kategorier: klassisk format, executive, ledelse, mid-nivå, nyutdannet. For hver, det forklarer bruk tilfelle.

For eksempel, executive gjenoppta maler legge større vekt på myke ferdigheter som lederskap og entreprenørskap stasjonen, mens tekniske ferdigheter er ikke som fremheves.

Cv-maler på Jobscan ikke prangende, visuell, eller fargerike, men de er designet for å få deg jobb.

Å åpne noen av disse fortsetter i Google Dokumenter, klikker du bare på Google Docs – knappen som finnes under hver. Dette vil bringe deg til en som bare viser forhåndsvisning.

Hvis du vil redigere en mal selv, bare følg instruksjonene på hver malen er hodet, som sier å klikke på den du vil Lage en kopi alternativ under Fil – menyen.

Hvis Google er gitt Docs gjenoppta maler ikke til din smak, ikke gi opp. Det betyr ikke at du ikke kan fortsatt bruke Google Docs som en gratis og enkelt verktøy for å lage din cv. Sjekk ut noen av de tre nettstedene ovenfor, og du kan finne en mal som passer for deg!