6 Hälso-Tracker Smartphone-Appar för att Få Frisk

0
126

Människor är ohälsosamma. Vi blir fetare, sjukare, och latare än någonsin. Visst, vi kan skylla det på tillgänglighet till skräpmat, andra bekvämligheter som två-dagars frakt, och en stillasittande livsstil.

Men, verkligheten är att det hela kommer ner till dig och dina vanor. Ingen tvingar dig att köpa på Amazon jämfört med att gå runt din lokala köpcentret. Inte heller någon slips dig ner och kraft-foder du snabbmat och läsk. Ännu endast 2,7% av Amerikanerna att leda en hälsosam livsstil.

Medan mobila prylar är att få en dålig rap för att göra oss latare, de kan också användas för att rädda oss från våra ohälsosamma tullen. Låt oss ta en titt på hälso-tracker-program som du kan använda på din smartphone för att övervaka din hälsa.

Instant Heart Rate ($4.99 – iOS/Android)

Hur ofta vill du få ditt hjärta att pumpa hela dagen? Eller en bättre fråga — när är sista gången ditt hjärta ilfart?

Kanske var det i tisdags när du var sen till jobbet och var tvungen att springa upp för en trappa och ner i en hall för att fånga en hiss innan dörrarna stängs? Eller kanske var det för flera år sedan när du senast spelade tag med dina barn?

Antingen sätt, att du inte ger ditt hjärta för de åtgärder som den behöver för att frodas. Som du skulle föreställa dig, Instant Heart Rate hälsa tracker app hjälper spåra din puls, och vad det ska vara under olika aktiviteter, såsom:

  • Resten
  • Lätt träning
  • Viktminskning
  • Aerobics
  • Luftkonditionering
  • Hög prestanda utbildning (Athletic Idrottsman)

Allt detta är beräknat baserat på din ålder. Så det kommer att samla in uppgifter hjärtfrekvens varje dag, som kommer med visuella rapporter. Se bara till att du har din telefon i din hand eftersom det kan bara upptäcka din puls genom dina fingertoppar.

Couch To 5K ( iOS/Android)

Vill gå ner i vikt och komma i form, men som inte har den kommer att gå av soffan (eller var du sitter) för att uppnå dina mål? Ja, då Soffan för att 5K är appen som kan hjälpa dig att komma i form oavsett var du är.

Det kan hjälpa till att ta er från att göra 0 fötter en dag för att köra 5K inom nio veckor.

Oroa dig inte, du behöver inte springa runt kvarteret. Du ska heller inte sätta sin fot utanför ditt hem (eller på kontoret). Du kan köra precis där du är — bara jogga på plats, och det kommer att spåra dina steg.

Det inkluderar träningspass rutiner framgår av fyra motiverande tränare. Så att du inte är kvar att lista ut allt på egen hand. Du börjar enkelt, växla mellan promenader och kör korta sträckor. Så småningom, du bygger själv upp för att hantera längre (på plats) resor.

Så för att krydda upp saker och ting, du kan lyssna på din musik — kör tracker-appen spelar upp ljud ledtrådar så att du inte missar något.

Fooducate (Gratis – iOS/Android)

Vad du stoppar i din kropp är lika viktigt som vad du gör med din kropp. Att äta fel mat kan vända alla ansträngningar du gör för att bli piggare och friskare.

Med Fooducate app, kan du lära dig om de livsmedel som du äter för att se om de har alltför många kolhydrater och kalorier. Dessa är de vanligaste syndarna misslyckade försök viktminskning.

Det hjälper också till att få reda på vad du äter varje dag, och du kan söka igenom produkten streckkoder så att appen kan ge det en kost klass. Minst, kommer du aldrig behöva oroa dig om huruvida varor i din varukorg som är hälsosamt för dig.

Det bästa av allt — det här med mat spårning app är gratis och finns till iOS och Android.

Headspace (Gratis – iOS/Android)

Så vi har pratat om att hälsa tracking-program som du kan använda för din viktminskning, kost och hjärthälsa. Men vad händer om ditt sinne? Stress är en tyst mördare vi måste utrota.

Det enda sättet du kan dra här är att om du tränar mindfulness, få en god natts vila och meditera. För många av oss är att arbeta för hårt, vilket leder upptagen liv, och att inte ta hand om våra sinnen.

På grund av detta, våra kroppar är att bryta ner (och vårt psyke). Så för att hjälpa till att förbättra ditt allmänna välbefinnande, kan du använda Headspace att göra dagliga meditationer och mindfulness övningar.

Detta inkluderar att göra andningsövningar, varva ner innan sängen, och hjälpa dig att fokusera, så du är mer produktiv hela dagen.

Att slå ut uppgifter kommer säkert att bidra till att lindra spänningar som vi behandlar i slutet av dagen.

Apple Hälsa & Google Passform (Gratis)

Alternativ till Soffan för att 5K-appen är Apple Hälsa och Google Passform. Dessa hälso-spårning apps kan du hålla reda på alla dina dagliga aktiviteter.

Till exempel, det kommer att berätta hur många steg du tar dagligen, kontrollera din vikt, och tala om för dig hur länge du är aktiv varje dag. Du kan också sätta upp mål och se om du når dem. En nedräkning som visar hur lång tid du har kvar att komplettera dina dagliga steg och aktiviteter.

Den rekommenderade mängden är 10K steg om dagen, men du kan alltid starta mindre.

Dessa program kan också spela in aktiviteter som cykling och löpning. Du kan övervaka dina förbättringar, så du kan hålla dig motiverad att fortsätta gå.

MyMoodTracker ($9.99 – iOS)

Det finns en anledning till friskvård går hand-i-hand med hälsa. Om du inte känner dig väl, då du aldrig kan uppnå ett hälsosamt tillstånd. Därför är det viktigt att hålla ett öga på ditt psykiska välbefinnande.

Du kan göra detta med MyMoodTracker, som hjälper till att hålla koll på hur du känner dig under dagen. Det kommer att fråga hur du gör, då du kan välja mellan en rad olika känslor, sådant som glad, ledsen, arg, etc.

Över tid, du kan måla en bild av hur ofta har du dåligt humör. Det viktiga är att försöka och förbättra din veckor med mer glada dagar. För att göra detta, har du att sätta fingret på vad som stör dig.

Kanske du behöver mer sömn, en mer näringsrik kost, eller en förändring i avdelningar (eller karriär). Din känslomässiga hälsa bör alltid ligga i framkant, så prova att använda den här iOS-app för att övervaka det.

Ta Kontroll Över Din Hälsa

Det är dags att sluta spela offer för dåliga vanor livsstil. Du kan förbättra din kost, kondition och mentala välbefinnande bara genom att ge det mer uppmärksamhet.

Med ovanstående hälsa spårning apps, kan du ta kontroll över ditt välbefinnande och bli en bättre du.