WaterField de CitySlicker Tas Geeft de Schakelaar een Vleugje Volwassen Klasse

0
65

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $80

Nu Kopen

Michael Crider

De Schakelaar is vreemd aantrekkelijk voor grown-ups voor een draagbare Nintendo console, dus is het logisch dat ten minste sommige van hen willen omgaan met hun handheld te premium accessoires. WaterField de CitySlicker tas serveert deze markt.

Hier is Wat We Willen

 • Premium materialen
 • Goede organisatie
 • Magnetische sluiting

En Wat We niet

 • Duur
 • Kunnen gebruik maken van een beetje meer ruimte in de ritssluitingszak

De CitySlicker is een compacte koffer voor de Schakelaar en een paar mobiele-vriendelijke accessoires, die geschikt zijn als een reis van de koppeling op zichzelf of als een organisatie en het hulpmiddel van de bescherming te laten vallen in een grotere zak. Het is prijzig $80, maar gezien de kwaliteit van de materialen en de constructie, niet zo onredelijk. De CitySlicker dienen ook voor mensen die willen een meer volwassen manier om de overstap te maken, met echt leer voor het vervangen van Mario ‘ s gezicht op de buitenkant.

De case is voorzien van vijf sleuven voor de inktcartridges—jammer dat ik hier niet. Michael Crider

Een single-flap design schuilt een verrassende mate van organisatie in de koppeling. Open het hoofdscherm van de lederen flap, een donker rode kleur op onze review unit subtiel versierd met “WaterField, Gemaakt in SF,” en ziet u meteen een rij strak leer tabs voor gemakkelijke toegang tot de reserve over te Schakelen cartridges. Het heeft smart pink gaten in de bodem te snel pop ze uit; ik wou dat ik had een cartridge rond om u te tonen. Want ik ben het volledig digitaal met mijn games, een SD-kaart zal volstaan.

De binnenkant van de behuizing heeft een paar kleine zakken en super-zacht vilt voering. Michael Crider

In de zak vindt u de super-zachte, vilt gevoerde bescherming voor de Schakelaar zelf. Een speciale microfiber patch reinigt het scherm elke keer als u deze verwijderen. Er zijn twee slanke zakken aan beide kanten, maar met de compacte aard van de zaak, kunnen ze niet voor niets belangrijker dan een reserve-Vreugde-Con-controller of twee—en vullen ze allebei tegelijk zou strekken de tas van de capaciteit. Er is net genoeg ruimte voor een slanke handgreep, als je de Switch controls een beetje krap.

Rond de achterkant zit een rits zakje strekken van de lengte van de tas. Deze is niet groot genoeg voor een volwaardige controller, maar het rekbare materiaal gaf net genoeg ruimte voor een AC-adapter en mijn getrimde-down-dock. Meer in het bijzonder, het zou een goede plek voor een oplaadbare batterij en een koptelefoon.

De achterkant met rits bevat een aantal grotere accessoires dankzij de stretchy materiaal. Michael Crider

Twee kleine lederen zakjes aan weerszijden van de CitySlicker zien er leuk uit, maar ik kon het niet vinden van iets nuttigs te doen met hen—misschien kunnen proppen een MicroSD-kaart in. Een kleine band langs de onderkant-center lijkt decoratief ook.

Wat ik het leukst aan de tas is dat grote flap-flap. De volnerf echte dode koe ziet er fantastisch uit en krijgt een mooi patina na een paar maanden. Het is beveiligd met twee magnetische sluitingen die zijn stevig genoeg om niet te los in je tas maar heb genoeg geven dat het openen van de CitySlicker met één hand is nooit moeilijk. De keuze van het hardere nylon voor het lichaam en voelde voor het interieur is opmerkelijk verhaal.

Michael Crider

De CitySlicker kost $80, een behoorlijk deel van de Schakelaar van de verkoopprijs. Maar als je voortdurend dragen van jou met u, en u wilt een tas die pronkt met een aantal verfijnde stijl in plaats van de omroep, “ik ben het dragen van een game console,” het is een leuke baan. De tas is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren met de add-on accessoires, en de maten voor de Switch, Schakelaar met een hand greep, en de nieuwe Switch-Lite worden aangeboden. WaterField maakt ook een CitySlicker voor de oudere Nintendo 2DS XL en 3DS XL, onder andere tassen en koffers voor de Schakelaar.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $80

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Premium materialen
 • Goede organisatie
 • Magnetische sluiting

En Wat We niet

 • Duur
 • Kunnen gebruik maken van een beetje meer ruimte in de ritssluitingszak