WaterField är CitySlicker Väska Ger Byta en Touch av vuxen Klass

0
31

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: sek 80

Köp Nu

Michael Crider

Växeln är märkligt tilltalande för vuxna för en bärbar Nintendo-konsol, så det är klokt att åtminstone några av dem vill behandla sin handenhet till premium tillbehör. WaterField är CitySlicker väska serverar denna marknad.

Här är Vad Vi Gillar

 • Premium material
 • Bra organisation
 • Magnetlås

Och Vad Vi inte

 • Dyrt
 • Skulle behöva lite mer plats i fodral

Den CitySlicker är en kompakt fall för Växeln och några mobil-vänlig tillbehör, passar som en resa kopplingen på sin egen eller en organisation och skydd verktyg för att släppa in en större väska. Det är dyr på $80, men med tanke på den kvalitet av material och konstruktion, inte så orimligt. Den CitySlicker bör fungera bra för personer som vill ha ett mer vuxet sätt att bära deras Switch, med riktigt läder ersätta Mario ‘ s ansikte på utsidan.

Fallet har fem slots för patroner—synd att jag inte har en. Michael Crider

En enda lock design döljer en förvånande mängd av organisationen inne i kopplingen. Öppna huvudfönstret läder flap, en mörk röd på vår översiktliga granskning enhet subtilt tryckt med “WaterField, som Gjorts i SF,” och du kommer direkt att se en rad av hårt läder flikar för enkel tillgång till reservdelar Byta patroner. Det har fått smarta lilla finger hål i botten för att springa snabbt ut dem, jag bara önskar att jag hade en patron runt för att visa dig. Eftersom jag är helt digital med mitt spel, ett SD-kort kommer att räcka.

Det gäller interiören har ett par små fickor och super-mjuk filt foder. Michael Crider

Inne i den stora fickan, du hittar super-mjuk, kändes som kantas av skydd för att Byta själv. En särskild microfiber patch rengör skärmen varje gång du ta bort det. Det finns två smala fickor på vardera sida, men med den kompakta natur fall, de kan inte hålla något mer omfattande än en extra Glädje-Con controller eller två och fylla dem båda på en gång skulle sträcka väska till kapacitet. Finns det bara tillräckligt med utrymme för en smal hand grepp, om du hittar en Switch reglage för lite trångt.

Runt tillbaka är ett fodral som sträcker längden på påsen. Detta är inte stor nog för en full-size-controller, men det elastiskt material gav det bara tillräckligt med utrymme för en AC-adapter och min trimmat ner för ipod. Mer normalt, det skulle vara en bra plats för ett laddningsbart batteri och en del hörlurar.

Den bakre ficka med blixtlås har några större accessoarer tack vare sin stretchigt material. Michael Crider

Två små läder påsar på vardera sidan av CitySlicker ser bra ut, men jag kunde inte hitta något bra att göra med dem—kanske du bara kan för att klämma in ett MicroSD-kort i det. En liten rem som löper längs botten-center verkar dekorativa, också.

Vad jag gillar mest med påsen är att stora flappy lock. Full grain äkta död ko ser fantastiskt ut och bör få en fin patina efter ett par månader. Det är säkrade med två magnetiska lås som är fast nog inte kommer ångra i din väska, men har tillräckligt med ge att öppna CitySlicker med en enda hand är aldrig svårt. Valet av tuffare nylon för kroppen och kände för det inre är betydligt utilitaristiska.

Michael Crider

Den CitySlicker kostar $80, en ganska ordentlig bit av Växeln: s pris. Men om du ständigt bära din med dig, och du vill ha en väska som visar upp några av sofistikerad stil istället för radio och tv, “jag bär en spelkonsol,” det gör ett bra jobb. Väskan finns i en mängd olika färger med add-on tillbehör och storlekar för att Växla, Växla med en hand grepp, och den nya Växla Lite att erbjuda. WaterField gör också en CitySlicker för äldre Nintendo 2DS XL och 3DS XL, bland annat väskor och fodral för Växeln.

Betyg: 8/10
Pris: sek 80

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • Premium material
 • Bra organisation
 • Magnetlås

Och Vad Vi inte

 • Dyrt
 • Skulle behöva lite mer plats i fodral