NanoLeaf Doek is Vet, Mooi, en Duur

0
73

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $199 (9 Stuks)

Kopen op Amazon

Josh Hendrickson

NanoLeaf Canvas is een LED-systeem sterk verschillend van de gebruikelijke strip lights zie je in smarthomes. Uit aanraakgevoelig LED-licht pleinen, u bepaalt zelf de vorm en configuratie. Simpel gezegd, het is mooi om te zien—als je het kunt veroorloven.

Hier is Wat We Willen

 • Mooi dan woorden
 • Integreert met Google Assitant, Alexa, of Siri
 • Rythym mode is zo leuk

En Wat We niet

 • Mildy moeilijk in te stellen
 • App is instabiel
 • Duur

De meeste smart LED lampen komen in lange stroken en zijn relatief eenvoudig. Hang ze ergens, kies een kleur, genieten. Maar NanoLeaf Canvas is anders. De lampjes branden als een vierkante panelen, en u mee aan de opbouw van een vorm van je verlangen. Met genoeg panelen, u zou te maken van een pixel foto, als een walvis of Pac-Man geest. Maar u betaalt een aardige cent langs de weg.

De installatie is een Beetje Moeilijk

In de NanoLeaf vak, je vindt vierkante LED panelen (tussen de 4 en 25 afhankelijk van de kit die je hebt gekozen), command strips, een stekker, en genoeg linkers te sluiten alle panelen. De linkers zijn lange, smalle rechthoeken met metalen strepen aan beide zijden die een beetje lijken op de binnenkant van een USB-poort.

Het bedieningspaneel heeft een aantal knoppen voor power, shuffle, en rhythm mode. De woorden op het paneel zijn een sticker die je pellen. Josh Hendrickson

Als je eenmaal erachter te komen wat de lay-out, die je wilt aankoppelen het canvas panelen door het steken van de opdracht strips aan een panel en vervolgens de bevestiging aan de muur. Volgende, slip een linker in een van de poorten op de achterkant van het plein aan de muur, elk plein heeft drie poorten te gebruiken. Zet dan de commando ‘ s strips op de volgende paneel en schuif het op de linker en duw je tegen de muur een sterke sticky seal.

Dat deel is een beetje lastig, want je moet om de hoek van het plein gewoon rechts, zodat de linker zal ontaarden in het nieuwe paneel zonder dat het plakkerig opdracht strip aanraken met de muur te snel.

Herhaal het proces totdat u alle panelen geplaatst. De adapter die voor het apparaat lijkt op een linker eind en maakt gebruik van dezelfde poorten, plug in en je bent klaar om te koppelen. Koppelen is, gelukkig, gemakkelijk om te doen. U kunt het scannen van een QR-code opgenomen in het pakket, of raak het apparaat aan op de control panel voor het koppelen. Dat deel was en snel—de eerste keer (daar later meer over).

Als je het plaatsen van alles, je wilt aandacht te besteden aan waar u het bedieningspaneel. Dit bijzondere paneel verschilt van de rest in dat het touch-knoppen voor power, dim, draaien op het ritme mode, en het schudden van de huidige scène. Het is het beste om dat in een makkelijk te bereiken plek. Een ding dat ik graag over de Canvas is dat het bedieningspaneel kunt naar elke plek in uw lay-out, en de stekker kan worden aangesloten op een poort op een paneel. Ik begroef mijn stekker in de muur voor een nettere uitstraling; anders, je hebt een wit snoer naar beneden hangende uw muur.

Zodra U op het Tekenpapier Is zo Mooi

In een moment van eerlijkheid, ik worstelde met de foto ‘ s die ik heb genomen van dit Doek review unit. Geen van hen doen het systeem justitie. In-persoon het Doek ziet er prachtig uit. Ze staan zo uniek, maar ze zijn ook helder en levendig. Mijn hele familie verliefd vanaf het moment dat ik hem op.

Josh Hendrickson

En dat waardeer ik de panelen zijn niet alleen statische verlichting. Zoals de meeste Led ‘ s, kunt u kiezen voor kleuren weer te geven, net als alle rode of groene panelen. Maar, de NanoLeaf app (voor Android en iOS) bevat scènes u kunt kiezen uit een (of u kunt uw eigen). NanoLeaf gemaakt een aantal van deze scènes, en gebruikers die zijn gemaakt met anderen en geupload voor iedereen om van te genieten.

Ze zijn niet alleen statische scènes ofwel, sommige bewegen en shift kleuren op hun eigen; anderen communiceren met uw stem en muziek. De Canvas heeft een microfoon, en het heeft een verrassend goede baan van dijk van de lampen op de beat van een nummer. Bovendien zijn de panelen zijn gevoelig voor aanraking. Met uw hand langs de pleinen, en het licht zal verschuiven met uw vingers.

Mijn zes-jaar-oude houdt contact met de panelen en houdt het de beurt aan de muziek en start een dance party. En op gelegenheid, ik vond mijn vrouw het spelen met de lichten ook. Ik kan niet de schuld van een van hen; ze zien er fantastisch uit, en het voelt alsof het licht speelt met je. In de rhythm modus, je kunt zingen, en het paneel lichten dansen met je stem.

Een App om Alles te Veranderen

NanoLeaf de app biedt uw primaire methode voor het maken van wijzigingen aan hoe je Canvas panelen. Hier kunt u het downloaden van extra schermen, interacties, en zelfs games. U kunt ook gebruik maken van de app te integreren met de Google-Assistent, Alexa, Siri, en IFTTT. Een mooie bonus voor iOS-gebruikers is Homekit compatibiliteit.

NanoLeaf ging de extra mijl en goed ondersteunt thema ‘ s in de stem van de assistenten, dus als je een interactieve scène voor het Doek genaamd “Winter Wonderland”,” je kunt zien dat uw assistent “sla op ” Winter Wonderland” en het werkt.

De app kan u ook helpen met de installatie. Als u het juiste apparaat, kan het maken van een AR beeld van de potentiële Canvas configuraties kunt u gooien op je muur. En meestal is de applicatie detecteert je exacte Canvas configuratie tijdens het koppelen. Dat is het moment dat de app goed werkt.

Een Paar Occasionele Haperingen

Helaas, niet alles is perfect met NanoLeaf. In het begin, het hele systeem niet stabiel is, en de Canvas panelen leek uit te zetten op hun eigen als we waren met hen.

Het blijkt het Doek is touch gesture controls, met dubbel-tik op als een in-en uitschakelen gebaar van de standaard. Het lijkt overbodig gezien het bedieningspaneel is uitgerust met een power-knop en vaak liet ons in de war over waarom de panelen plotseling uitgeschakeld.

Nogmaals, de app geen verbinding kan maken met het Canvas panelen.

De app zelf is niet altijd stabiel, soms heb ik het op en vinden het niet om verbinding te maken met het Canvas-apparaat. Een paar laadt later, en alles werkt. Tijdens mijn tijd met een Doek, ik heb minder en minder fouten te sluiten, maar toch gebeurt het nog steeds af en toe.

Ik heb ook de fout gemaakt van te proberen om het te koppelen met zowel mijn Android telefoon en mijn iPad, zodat ik zou kunnen testen op alle beide besturingssystemen. Op iOS, NanoLeaf geïntegreerde HomeKit mogelijkheden, dat is geweldig. Maar dat is dus inclusief het gebruik van de HomeKit cloud te bewaren van instellingen, zoals gedownloade scènes.

Op Android, NanoLeaf creëerde zijn eigen cloud voor hetzelfde doel. En als ik gekoppelde beide OS ‘ s met een Doek, het hele ding niet meer reageert. Ik had uiteindelijk om de fabrieksinstellingen te herstellen en opnieuw te beginnen… dit keer met een enkel OS. Als je woont in een multi-persoon instelling met verschillende besturingssystemen, wilt u misschien houd dat in gedachten.

De app bevat ook ‘Interactieve Scènes” die maken dat Canvas functie in een game mode. U kunt het downloaden van een spel dat lijkt op Simon Zegt, een Pac-Man-kloon, en een paar anderen. Maar geen van hen was geen goed. Ik heb altijd niet op het niveau van één op elke proberen.

En dit laatste punt is een waarschuwing meer dan een klacht. De meeste LED strips komen met verschrikkelijk en zinloos dubbelzijdig plakband dat valt uiteen in een dag. Dat klopt niet helemaal met NanoLeaf. De opdracht strips die zijn super sterk en plakkerig. Ik heb gips muren, en ik koos voor duurzame verf ontworpen om een pak slaag voor mijn muren. Dus ik was in staat om het trekken van een aangesloten paneel uit mijn muur zonder schade te veroorzaken. Maar ik moest oefenen een verrassende hoeveelheid inspanning om het paneel om pop uit, en ik ben er zeker van dat het proces zou schade aan sommige wanden en spuitwerk.

Nog, ik heb liever de sterkere opdracht strips dan de goedkope dubbelzijdig plakband dat de druppels van mijn dure LED-panelen in een dag.

Een Dure Extravagantie

Er is geen krijgen rond het feit dat NanoLeaf is duur. De starter kits komen in drie vormen, een vier-panel kit voor $80, een negen-panel kit voor $200, – en een 25 vierkante kit voor $500. Op zijn best, dat is $20 per paneel.

Dit Finding Nemo scène is best leuk. Josh Hendrickson

En het is waar; je kunt kopen light strips voor veel goedkoper. Maar, komende van iemand die eigenaar is van een paar lichte stroken, ze zien er niet ergens in de buurt zo indrukwekkend als Canvas. Dit product is een stap boven elke andere verlichting oplossing die ik heb geprobeerd.

De beste manier waarop ik kan beschrijven het verschil is te vergelijken met een Chevy Corvette met een Chevy Cavalier. Technisch beide zijn auto ‘ s die je van punt A naar punt B. Maar men ziet er geweldig en sexy, terwijl de andere doet gewoon wat het moet zonder bankrupting u. Het is waarschijnlijk niet mogelijk om te overtuigen iemand die dood is ingesteld op de aanschaf van een Cavalier die een Corvette is een haalbare optie.

Dat geldt hetzelfde voor de NanoLeaf, dat is een premium product en geprijsd als zodanig. De betere equivalent is met de Philips Hue. Rekening houden met het feit dat een vier-pack starter kit van kleur veranderende Hue lampen is $180, – en de prijs is niet zo ver meer. Voor een beetje meer, krijgt u een licht dat is mooier en heeft meer ruimte.

Deze lampen zijn een extravagantie. Maar als u besluit om te pralen op een verwennerij, u zult zeker geen spijt van krijgen. Ze zijn gewoon dat mooi. Voordat ik de installatie van de NanoLeaf Canvas set, had ik serieuze vragen op of het product zou kunnen bewijzen, moet de opdracht van de hoge prijs. Nadat ik hen voor de eerste keer, die vragen werden beantwoord onmiddellijk. Ja, ja, dat kan.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $199 (9 Stuks)

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Mooi dan woorden
 • Integreert met Google Assitant, Alexa, of Siri
 • Rythym mode is zo leuk

En Wat We niet

 • Mildy moeilijk in te stellen
 • App is instabiel
 • Duur