Hoe Windows 7 het “Extended Security Updates” Zal Werken

0
95

Windows 7 is niet lang voor deze wereld. Op 14 januari 2020, Microsoft eindigt met “extended support” voor Windows 7, en het zal stoppen met het ophalen van security updates. Maar er is een weg omheen: het Betalen voor “Extended Security-Updates.”

De normale manier van Beveiliging Updates Einde op 14 januari 2020

Voor het eerst uitgebracht op oktober 22, 2009, Ramen 10, nadert haar tiende verjaardag. Op 14 januari 2020, Windows 7 zal verlaten “uitgebreide ondersteuning.” Microsoft zal stoppen met uitgifte van routine security updates, software-ontwikkelaars en zal uiteindelijk stoppen met het ondersteunen met recente versies van hun software. Nieuwe hardware mogelijk niet werken op Windows 7 als hardware fabrikanten niet het werk doen om het te ondersteunen in het bijzonder.

Kortom, het is Windows XP opnieuw. Windows 7 zou kunnen hebben meer uithoudingsvermogen, maar het zal geleidelijk worden achtergelaten door software en hardware ontwikkelaars. Meer gaten in de beveiliging worden gevonden in het—veel van dezelfde tekortkomingen in Windows 10 op Windows 7 en Microsoft geen patch hen. Deze oude besturingssysteem zal het minder veilig is. Microsoft is mensen te waarschuwen over deze jaren en nu de datum is bijna op ons.

GERELATEERD: Hoe om te Voorkomen dat Windows 7 ‘ s End-of-Support Zeurt

Microsoft Kan De Afgifte Van Een Aantal Gratis Security Updates

Als u Windows XP heeft ons iets geleerd, is het dat Microsoft de release van bepaalde beveiligingsupdates voor Windows 7 voor iedereen toch.

Zelfs in 2019, vijf jaar nadat de ondersteuning is verlopen, Microsoft heeft de zeldzame stap van de afgifte van een beveiligingsupdate voor Windows XP. De Windows Update-pijplijn voor XP is blijkbaar al lang afgesloten, zodat gebruikers van Windows XP te downloaden en installeren van deze update handmatig, maar het was beschikbaar.

Nog steeds, Microsoft nog geen patch alle gaten in de beveiliging voor Windows XP. Het bedrijf heeft geen patch ze allemaal voor Windows 7. Bijzonder slechte holes—zoals de Windows XP-lek dat in staat zou kunnen stellen een worm verspreid zich via het internet door het infecteren van die oude Windows XP-machines—kunnen gerepareerd worden. Maar vertrouw niet op het verkrijgen van updates voor de meeste gebreken Microsoft-patches in andere versies van Windows.

Organisaties Kunnen Voor Extended Security Updates

De gemiddelde thuis gebruiker de computer moet Windows 7 achter en upgraden naar een moderne, ondersteunde versie van Windows, zoals Windows, 10. Als u software of hardware die is vereist voor Windows 7, overweeg dan het isoleren van die van Windows 7 machine van het internet of het uitvoeren van die software in een virtuele machine op een moderne versie van Windows.

Voor bedrijven die meer tijd nodig hebben voordat u een upgrade uitvoert van Microsoft verkoopt “Extended Security-Updates.” In andere woorden: Microsoft blijft het creëren van veiligheid updates, maar je kunt het alleen krijgen als u betalen.

Deze zijn ontworpen als een noodoplossing. Deze updates zullen duurder per jaar. Microsoft wil bedrijven, overheden, en andere organisaties om te verhuizen naar een moderne versie van Windows. Die kosten zullen hopelijk stimuleren.

Thuisgebruikers Kunnen Ze niet Kopen

De gemiddelde Windows 7-gebruiker kan het niet kopen van deze updates, echter. Ze zijn alleen beschikbaar voor bedrijven en andere organisaties.

Goed nieuws: in Plaats van gewoon beschikbaar is voor grote bedrijven met een volume licensing-overeenkomsten, Windows 7 Extended Security Updates (Ezus) beschikbaar zullen zijn voor bedrijven van elke omvang—ook kleine of middelgrote bedrijven.

Microsoft zal niet verkopen u deze updates direct, en ze zijn niet beschikbaar via de gebruikelijke verkoopkanalen. Volgens Mary Jo Foley, Microsoft ambtenaren zeiden dat deze Ezus moet worden aangeschaft “van gekwalificeerde Cloud Solution Provider partners.” Een Microsoft blog post over Windows 7 ondersteuning nodigt geïnteresseerde partijen “, Neem dan contact op met uw partner of Microsoft-account team voor verdere details.”

Hoeveel Zal Extended Security Updates Kosten?

Gewoon omdat je het kan kopen betekent niet dat je moet. Microsoft kan derhalve niet laat de prijslijst van de openbare weg. Microsoft-watcher Mary Jo Foley heeft enkele details, hoewel ze gelooft dat deze prijzen kunnen onderhandeld worden.

Voor organisaties met Windows 7 Enterprise, updates zal kosten $25 per apparaat in het eerste jaar, $50 per apparaat in het tweede jaar, en $100, – per apparaat in de derde. Dit is een “add-on” naar een Windows-volume license overeenkomst.

Organisaties met Windows 7 Pro apparaten zal betalen $50 per apparaat in het eerste jaar, $100 per apparaat in de tweede, en $200 per apparaat in de derde. Dit vereist een volume licensing-overeenkomst.

De documentatie van Microsoft bepaalt dat geen minimum aankoop nodig is—technisch gezien, je kan gewoon betalen voor updates voor een enkel apparaat.

Met Windows 7 geïnstalleerd op meer dan 35% van de Pc ‘ s door sommige schattingen, veel organisaties zal ongetwijfeld te betalen voor de extended security updates.

Gelukkig, als je een home-gebruiker bent, kunt u nog een upgrade naar Windows 10 gratis—hoewel Microsoft niet publiceren van deze truc.

GERELATEERD: U Kunt Nog steeds Windows 10 Gratis Met Windows 7, 8, of 8.1 Toets

LEES VERDER

  • “Wat Is een “Hot Nemen,” en Waar komt de Uitdrukking vandaan?
  • “Windows-10 de Telefoongesprekken Zullen Alle Android-7+ Telefoons
  • “Wat Is een Patch dinsdag voor Windows, en Wanneer Is Het?
  • “Het Uitschakelen van Interactieve Pop-Up Advertenties op Uw TV, Roku
  • “Wat is Nieuw in macOS 10.15 Catalina, Nu Beschikbaar