Hoe Schakel de Interactieve Pop-Up Advertenties op Uw TV, Roku

0
101
AhmadDanialZulhilmi/Shutterstock.com

Roku-Tv ‘ s zijn nu het weergeven van pop-up advertenties over commercials op live-TV. Of u nu kijken naar de kabel-TV of gratis OTA kanalen via een antenne, zie je af en toe Roku advertentie boven een commerciële. Hier is hoe om ze uit te schakelen.

Deze advertenties werden voor het eerst gespot door Koord Snijders Nieuws. Een advertentie ter bevordering van “Ghost Town” op de Roku-Kanaal, een programma gesponsord door GEICO, verscheen meer dan een GEICO commerciële terwijl u live TV kijkt. De advertenties worden weergegeven om een deel van de Roku OS 9.2-update.

Het goede nieuws is dat deze verschijnen alleen tijdens de commercial breaks. Als een adverteerder heeft samen met Roku, dat adverteerder kan in het display een interactieve pop-up reclame over de normale commercial. Deze advertenties worden alleen weergegeven wanneer de commercials zijn al te spelen op uw TV.

Koord Snijders Nieuws

Als u niet wilt dat om te zien deze advertenties, kunt u ze uitschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen > Privacy > Smart TV-Ervaring en uitschakelen van de “Gebruik van info van TV-ingangen” – functie op uw Roku-TV.

Dit zal ook het uitschakelen van suggesties zoals “Meer Manieren om naar te Kijken, waarbij gebruik wordt gemaakt van Geautomatiseerde Content Recognition (ACR) om te analyseren wat je aan het kijken bent en raden extra afleveringen van de show op streaming diensten, alsmede soortgelijke shows en films die u wellicht geïnteresseerd zijn in het kijken naar.

Deze advertenties zijn alleen beschikbaar op Roku-Tv ‘ s op het moment. Als u een TCL Roku-TV of een Roku TV gemaakt door een andere fabrikant, dit is van invloed op je.

Als u slechts een standaard Roku-stick of streaming box, je zult niet zien deze advertenties of de optie voor het uitschakelen van de “Gebruik van info van TV-ingangen” – functie.

GERELATEERD: De Smart TV Crapware Tijdperk Is Al Begonnen

LEES VERDER

  • “Wat is Nieuw in macOS 10.15 Catalina, Nu Beschikbaar
  • “Hoe om te Kopiëren en Back-Up van Bestanden Naar Externe Opslag op iPhone en iPad
  • “Alles wat U Moet Weten Over Co-Authoring in Excel
  • “Hoe te Werken met Variabelen in Bash
  • “Heeft Uw Computer een Virus? Hier is Hoe te Controleren