Topp 5 Webkameraer For Live Streaming

0
164

Live streaming på plattformer som Trekning, YouTube og Facebook er en morsom og spennende måte å få din stemme hørt (og tjene penger underveis). En av de viktigste aspektene av en livestream er et kamera. Om du legger til et videokamera, webkamera eller en smartphone kamera, streaming oppsett vil se mer profesjonelle uavhengig av type kamera.

Når du velger et kamera, kan det være vanskelig å velge hvilken som er best, så denne guiden vil hjelpe deg med å begrense valg.

Microsoft LifeCam HD-3000 ($47.99)

Først i rekka er Microsoft LifeCam. Dette er et perfekt kamera for en datastrøm som er bare starter ut. Videokvaliteten er anstendig for prisen, men dette webkameraet skinner med sin lyd kvalitet.

En stor del av dette kameraet er det faktum at det har den største innebygd mikrofon som gir klar lyd av høy kvalitet for mange studio forhold. Vår minst favoritt del om dette webkameraet er det faktum at det kan bare ta opp 720p kvalitet ved 30 FPS (bilder per sekund) i stedet for den industrien som er på 720p 60 FPS.

Samlet skjønt, det er en fantastisk økonomiske plukke.

HD-Webkamera fra Logitech C615 ($35.58)

Dette webkameraet er ideell for noen bare starter ut på sin streaming karriere. Det er den billigste på listen, og det gir alt du trenger for å starte direkteavspilling.

Den beste delen om dette kameraet er prisen og det faktum at det kan ta opp video i 1080p ved 30 FPS (bilder per sekund), og 720p 60 FPS med en 8-megapiksel kamera. Det har også 360-graders justeringsmuligheter. Den verste delen om dette kameraet er det faktum at det ikke kan ta opp i 1080p på 60 FPS.

Hvis du er bare starter ut dette er definitivt det beste alternativet.

Logitech C920 ($63.39)

Dette kameraet er et perfekt valg for alle, som Logitech C920 balanserer ytelse og budsjett. Denne “Full HD-Glass’ webkamera poster video i 1080p 30 FPS og 720p 60 FPS. I motsetning til de fleste webkameraer, for dette kameraet tilbyr også en stereo mikrofon i stedet for en standard mono mikrofon-inngang som skaper et bedre lyd.

Den eneste ulempen til dette webkameraet er det faktum at det ikke kan ta opp 1080p-kvalitet video med 60 FPS, som Logitech Brio (som er omtrent $100 mer).

Totalt sett er dette en av de beste webkameraer på markedet.

Logitech C922 ($78.00)

Med Logitech C922 blir $15 mer enn sin C920 motstykke, det er neste trinn opp til en høyere kvalitet stream. Den største fordelen til C922 er det faktum at autofokus er profesjonell kvalitet og justerer for endringer i miljøet. Dette kameraet kan ta opp video i 720p hd-video med 60 bilder i sekundet, og den kommer med et stativ!

Selv om fokus er bedre, eksponeringen (hvor lyse eller mørke bildet) ser ut til å ha noen problemer. Selv om det er et skarpt bilde, standard eksponering innstillinger for å gjøre bildet litt mørkt.

Når det kommer ned til det, dette er et fantastisk kamera til bruk i godt opplyste rom.

Logitech Brio ($159.99)

Den Brio er først og fremst markedsført for arbeid konferanse, men det kan ta perfekt for live-strømmer. En av de beste funksjonene til dette webkameraet er at det kan ta opp video i 4K-video-kvalitet på opptil 30 FPS og kan ta opp 1080p-kvalitet på 60 FPS. det har også en 5x digital zoom og ansiktsgjenkjenning!

Den viktigste ulempen med dette kameraet, er den båndbredden som kreves for å streame i 4K-kvalitet som er høyere enn den gjennomsnittlige husholdning grenser. Hvis du har den ekstra penger for å kaste inn for kameraet ditt, dette er definitivt et alternativ for deg.