De Top 5 Van Webcams Voor Live Streaming

0
28

Livestreaming op platforms als Twitch, YouTube, en Facebook is een leuke en spannende manier om uw stem te laten horen (en wat geld te verdienen langs de weg). Een van de meest belangrijke aspecten van een livestream van een webcam. Of u nu met het toevoegen van een camcorder, webcam of smartphone, camera, uw streaming setup zal er professioneler uitzien, ongeacht het type camera.

Bij het kiezen van een camera, kan het moeilijk zijn om te kiezen welke het beste is, dus deze gids zal u helpen beperken de mogelijkheden.

Microsoft LifeCam HD-3000 ($47.99)

Als eerste op de line-up is de Microsoft LifeCam. Dit is een perfecte camera voor een stream die gewoon beginnen. De video kwaliteit is prima voor de prijs, maar deze webcam schijnt met zijn audio-kwaliteit.

Een groot aspect van deze camera is het feit dat het heeft de grootste ingebouwde microfoon die zorgt voor een helder geluid van hoge kwaliteit voor vele studio-omstandigheden. Onze minst favoriete onderdeel over deze webcam is het feit dat het alleen kan opnemen 720p-kwaliteit bij 30 FPS (frames per seconde) in plaats van de standaard van 720p met 60 FPS.

Helaas, het is een fantastische budget te halen.

Logitech HD Webcam C615 ($35.58)

Deze webcam is ideaal voor iemand die net beginnen op hun streaming carrière. Het is de goedkoopste op de lijst en het biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen met streamen.

Het beste deel over deze camera is de prijs en het feit dat het kan opnemen in 1080p bij 30 FPS (frames per seconde) en 720p met 60 FPS, met een 8-megapixel camera. Het heeft ook een 360-graden-instelbare opties. Het ergste aan deze camera is het feit dat het niet kan opnemen in 1080p op 60 FPS.

Als je net begint, dit is zeker uw beste weddenschap.

Logitech C920 ($63.39)

Deze camera is een perfecte optie voor iedereen, zoals de Logitech C920 saldi prestaties en budget. Deze ‘Full-HD Glazen Lens’ webcam records 1080p-video met 30 FPS en 720p met 60 FPS. In tegenstelling tot de meeste webcams, deze camera heeft ook een stereo microfoon in plaats van een standaard mono-ingang, microfoon die zorgt voor een beter geluid.

Het enige nadeel van deze webcam is het feit dat het niet kan opnemen in 1080p-kwaliteit video aan 60 FPS, zoals de Logitech Brio (ongeveer $100 meer).

Over het algemeen is dit een van de beste webcams op de markt.

Logitech C922 ($78,00 Per)

Met de Logitech C922 de $15 meer dan de C920 tegenhanger, het is de volgende stap naar een hogere kwaliteit stream. Het belangrijkste voordeel van de C922 is het feit dat de autofocus is van professionele kwaliteit en past voor veranderingen in de omgeving. Deze camera kan opnemen in 720p met 60 FPS, en het komt met een statief!

Hoewel de focus is beter, de blootstelling (hoe licht of donker de foto) lijkt te hebben wat problemen. Ook al is het een helder beeld, de standaard voor blootstelling instellingen maken het beeld een beetje donker.

Als het gaat om het, dit is een fantastische camera te gebruiken in een goed verlicht studio ‘ s.

Logitech Brio ($159.99)

De Brio is voornamelijk op de markt gebracht voor het werk van conference calls, maar het kan opnemen perfect voor live streams. Een van de beste eigenschappen van deze webcam is dat het kan opnemen in 4K-kwaliteit, tot 30 FPS en kan opnemen in 1080p-kwaliteit op 60 FPS. het heeft ook een 5x digitale zoom en gezichtsherkenning!

Het belangrijkste nadeel van deze camera is de bandbreedte die nodig is voor het streamen van op een 4K-kwaliteit is hoger dan het gemiddelde huishouden grenzen. Als u de extra cash te gooien in voor uw camera, deze is zeker een optie voor u.