Wix Vs Squarespace: Welke is de Betere Web Design Tool?

0
81

Als het gaat om het ontwerpen van uw eigen website, er zijn een bijna overweldigende aantal van de opties. Twee van de meest voorkomende en meest aanbevolen zijn Wix en Squarespace, maar het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen hen.

Zowel webdesign tools zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, maar er zijn een paar belangrijke verschillen in hoe elk benaderingen website lay-out en het ontwerp, evenals in hun prijzen lagen. Deze gids zal breken wat elke service te bieden en u te helpen beslissen welke van de twee—als—is de beste optie voor u is.

Aan het einde van deze Wix vs Squarespace gids, we raden aan een paar andere website bouwers die je zou kunnen overwegen als je het gevoel noch Wix of Squarespace aan uw behoeften voldoet.

Prijzen

Als je nieuw bent in het bouwen van websites, u niet wilt om te investeren een hoop geld in iets wat je niet weet welke voor u zal werken. In dit geval, Wix heeft de overhand. Wix biedt een gratis tier van web design, terwijl Squarespace alleen heeft betaald lagen. Beide vallen een beetje kort op de prijzen, echter.

Zowel Wix en Squarespace adverteren met een maandelijkse prijs, maar de werkelijke prijs is betaald vooraf in één keer. De vermelde maandelijkse prijs is slechts de jaarlijkse prijs gedeeld door twaalf. Squarespace maakt de klant bewust van deze (zij het in een kleiner lettertype), terwijl Wix niet.

Er zijn meerdere lagen voor elke dienst. Om het makkelijker te maken om te zien, hebben we de volgende grafiek.