Største Forskjeller Mellom Nintendo Slår Lite og Nintendo Bytte

0
168

Vi kan vel alle være enige om at Nintendo Bryter har slått seg å være ganske big deal. Igjen Nintendo har klart å lage en konsoll som er i konkurranse mot ingen andre enn seg selv.

Bryteren kan være bare litt kraftigere enn PS3 og Xbox 360, men ved å klemme for at strømmen inn i en bærbar form faktor og dusjet oss med kvalitet eksklusivt og havner, er det blitt en game-changer.

Den opprinnelige Nintendo Bryteren var et pust av frisk luft, men det har noen niggles. For én ting, det er helt massiv som en håndholdt konsoll. Kommer fra 3DS og Vita, en Bryter er ikke på langt nær like bærbar.

Det er bare “pocketable” til den slags mennesker som bærer grøft strøk året rundt. Med mindre du er Paddington Bjørn eller Neo fra Matrix, som er en potensiell deal-breaker for mange håndholdte spillere.

Nå er vi endelig har våre hender på den nye Nintendo-Bryteren Lite, en håndholdt-bare enheten rettet rett mot 3DS-fans på jakt etter en skikkelig etterfølgeren til den fantastiske sammenleggbar konsollen fra forrige generasjon. Hvis du har vært på gjerdet mellom den opprinnelige Bytte og denne nye “Lite” – modellen, det er tid til å sammenligne dem på måter som virkelig betyr noe.

Nintendo Slår Lite: Det er Mindre Enn Det Ser ut som

Den første tingen du bør vite om Nintendo Slår Lite er at det er sannsynligvis mindre enn du tror! I bildet over Bryteren Lite (i midten) sitter ved siden av flere andre håndholdte enheter. Direkte nedenfor er den opprinnelige Slå konsollen.

Til venstre, en Sony PS Vita og PSP Street. Over det, en Ny 3DS XL og til sin rett Samsung Note 10+ smarttelefon.

Markedsføringsmateriell utgitt før console launch kan være litt misvisende. På papir 6.2″ Slå skjermen synes ikke så mye større enn 5.5″ enhet på Lite, men i virkeligheten, den er bitteliten. Det er nærmere til Sony Playstation Vita i samlet størrelse enn de opprinnelige Bytte. Våre Vita-enhet er det lansere OLED-modell, og det føles tyngre og tykkere i forhold til Bytte Lite.

Nintendo har klart å presse mest mulig av den opprinnelige Nintendo Bytt maskinvare i en utrolig liten plass og Lite er faktisk pocketable, selv om det fortsatt ikke er så praktisk som en Ny 3DS XL. Det kan være stappet i buksene dine uten et beskyttende etui takk til clamshell design.

Hvis du virkelig ønsker å bruke Lite på samme måte som du kan med 3DS, anbefaler vi sterkt at en skjermbeskytter og kanskje en silicon hud eller snap-on vanskelig sak. Tross alt, du vil ikke finne Gorilla Glass her.

Det handler Om Håndtering

Den radikalt mindre størrelse for Lite har en stor effekt på ergonomi. Det er mye mindre slitsomt å holde i lange perioder av gangen. Den opprinnelige Bytte krever en klype grep for mange brukere med mindre hender, noe som kan føre til kramper. Lite er liten nok til å hvile lett i håndflatene dine hender. Det er ingen grunn til å aktivt grep den til å spille.

Knappene er også fornyet i forhold til de tradisjonelle Joycons. Ansiktet knappene er mykere, heller enn hardt og falle i staver som i det siste. Vi har nå også har en skikkelig D-Pad, og det føles ganske stor.

Teksturen av saken plast og analoge spaker er alle en generell forbedring i forhold til den opprinnelige modellen. Så Lite er så mye mindre tungtveiende, det kan føles flimsier på første, men i virkeligheten er dette en meget solid konsollen med ingen merkbar flex under normalt spill.

En Blandet Visning

5.5″ skjermen på Nintendo Slår Lite er lyssterk og skarp, med fargegjengivelse. Siden det har den samme 720p-oppløsning som den opprinnelige Bytte til en mindre størrelse, den pikseltetthet er bedre. Det er definitivt merkbar side-ved-side og spill ser fantastiske ut på den lille konsollen.

Men noen spillere kan ende opp holde skjermen litt nærmere til deres ansikter. Spill med tekst og grensesnitt elementer som er optimalisert for de 6.2″ skjerm, kan det noen ganger føre til en bit av mild skjeling. Mange Slå spill finpusse sine brukergrensesnitt mellom kai og håndholdt modus, det ville være hyggelig å se en tredje modus for Lite som pumper opp tekststørrelse litt når det trengs.

Den eneste virkelige offer her er størrelse og i forhold til vår opprinnelige Bytte, Lite skjermen er en fin generell bedring. Selv om det ikke er verdt å kaste din gamle Slå i kassen for.

Hvis du virkelig ønsker å blåse ditt sinn, sette Nintendo Slår Lite ned ved siden av den Nye Nintendo 3DS XL. Skjermen fra Nintendo forrige generasjon håndholdt bokstavelig talt blekner i sammenligning. Vi lastet Pokemon X på 3DS og sammenlignet det å Pokemon La oss Gå Eevee på Bryteren Lite. Den detalj, lysstyrke og farge er i et helt annet univers.

Trimming Mer Enn Bare Fett

Selvfølgelig, det er ikke alt som du kan nyte på Bryteren er til stede på Bryteren Lite. HD rumble er en trist utelatelse. Du kan imidlertid koble et eksisterende sett med trådløse JoyCons og bruke dem som vanlig.

Imidlertid, gitt den lille skjermstørrelsen, det er ikke en praktisk løsning. Så kan du krysse noen spill som trenger Joycons av listen. Hvis du er, imidlertid, en masochist, kan du alltid bruke en bordladeren.

Dette Slår også faktisk ikke Bytte. Det bør være innlysende, men, i tilfelle noen lurer på det, er det ingen måte på alle til å koble dette opp til en tv. Det er håndholdt-bare.

Batteriet er mindre, men da dette er som kjører på en nyere, mye mer effektiv brikkesett. En Pokemon marathon vanligvis ga oss ca fem timer med spilling på moderat lysstyrke, slik at mellom 30 og 60 minutter mer i forhold til den opprinnelige Bytte.

Men gjør bjørnen i tankene at en revisjon av den store Bryteren er ut som bruker den samme effektive chip og har et større batteri. Slo både av de andre alternativene som er praktisk. Hvis du er en makt bank kriger dette er en moot punkt.

Hvem Skal Kjøpe en Nintendo Slår Lite?

Er Bryteren Lite en god konsoll? Det er sannsynligvis den beste rene håndholdt på markedet i dag fra en hardware synspunkt. Det er også den billigste måten å få tilgang til utrolig Bytte bibliotek av spill.

Som sagt, det er ikke for alle. Dette er som vi tror Bryteren er best egnet for:

  • Noen som ikke eier en Bryter, og bare ønsker å spille i håndholdt modus.
  • Andre Bytte for en ektefelle eller barn.
  • Spillere med små hender eller som har problemer med størrelsen og vekten av den opprinnelige Bytte.

Ett eksempel på bruk Bryteren Lite er egentlig ikke egnet for er som andre Bytter til en som du allerede eier. Det er fristende å kjøpe det som en reise-spesifikk modell. Men Nintendo ‘ s online cloud-tjenester og spill lisens er satt opp på en slik måte at hele forestillingen er upraktisk.

Med mindre du bare kan kjøpe fysiske Bytte spill og kan sette opp med clunky lokale spillet lagre overføringsmetode, Nintendo Slår Lite slett ikke er en ledsager til sine større søsken. I alle andre måter, det er den sanne etterfølger til håndholdt spilling krone.