Dagelijks Dragen Kit voor de Zombie Apocalypse: Een Lijst

0
135
Doe toch niet zo eenzaam, gewonde ax-man. Macrovector/Shutterstock.com

De zombie uprising is niet komen—ik beloof het je. Nu dat uit de weg, kom op: we hebben het allemaal over nagedacht—neen, dat wilde hij. Voor mij, ten minste de helft van het beroep is net te denken over mijn Z-dag dragen kit.

Wat is de waarde van dit ellendig anti-fantasie? Ik heb geen Phd ‘ s die kunnen verklaren waarom zo veel mensen plezier hebben in het denken over een scenario waarin iedereen die ze kennen is dood, en ze moeten hard uit met onaangenaam vreemden. Mijn gok is dit: onze roze-gekleurde apocalyps brillen een wereld met zombies, maar zonder student schuld kijk machtig mooi. In onze complexe, verwarrende wereld, dingen die te groot zijn en buiten onze controle zijn voor onze ape-hersenen juiste gevoel van wat wel en wat niet belangrijk is. Dus we naïef droom van een leven-of-dood eenvoud.

Het is een fantasie, omdat de meeste van ons niet weten hoe hard het overleven in de natuur kan worden, en het gras is altijd groener ergens anders. En omdat veel mensen willen mash-up van de zombies.

Maar er is de werkelijke waarde in Z-daagse voorbereiding dacht spel—zo erg, dat zelfs het AMERIKAANSE Center for Disease Control beroemde en heeft een blog op de zombie apocalyps te overleven. De reden? Mensen willen denken over Z-dag te overleven, en ze niet echt leuk om na te denken over hoe een orkaan zou kunnen vernietigen hun huis in de nabije toekomst. Dus alles dat mensen steeds te willen denken over de ramp te overleven gaat om een boon voor wanneer de volgende grote weather evenement knock out enkele van de infrastructuur, en de bewoners zijn op hun eigen voor dagen, weken of maanden.

Maar ja, dat is de rechtvaardiging voor deze, mijn lijst van het dagelijks dragen van spullen zou ik wou dat ik had, moet de dood ooit aanleiding om te voeden op onze zoute mensen organen. Ik ben het breken van deze omlaag om in een sterk empirische categorieën. Oh, en ik ben ervan Romero-stijl zombies voor dit scenario—undead, gotta kill de hersenen, en ze niet sprint zoals die angstaanjagende woede-virus de mens in de 28 Dagen/Weken films.

N. B.: Dit is de dag-één-dingen—genoeg om je klaar om het hoofd uit en opruimen voor de essentiële dingen zoals voedsel en andere prullaria die niet in de kit. Afhankelijk van waar je woont of hoe je denkt, uw lijst kan ook anders.

Gereedschappen en Wapens

swordsswords.com

Dit zijn dingen die je moet dragen in de hand of slijtage, zeggen, aan je riem of opknoping uit uw pack. Het volstaat om te zeggen, dingen als gewicht, het nut voor een verscheidenheid van taken en profiel van belang zijn. U zult het doen van een veel wandelen, te verbergen, en knijpen tussen dingen (opruiming en dergelijke). Het meer gebruik maakt van een item is, hoe meer gewicht u opslaan.

 • Gelaagd hickory quarterstaff: Er is veel van het online debat is daar over de ideale Z-dag wapen. Veel mensen halen geweren, zwaarden, bijlen, etc. Maar geweren nodig munitie, zwaarden onderhoud nodig, en de meeste assen deze dagen zijn niet gebouwd om te worden lenig genoeg voor zelfverdediging. De quarterstaff is echter bijzonder dodelijk. Ik de praktijk middeleeuwse krijgskunsten mezelf, en quarterstaves zijn een no-go voor het sparren. We hebben gewoon beschermende kleding staat veilig ontkenning van een quarterstaff staking aan de schedel, wat betekent dat zombies niet. Als een bonus, je hebt een zes-voet-stick die houden je uit van handbereik, kunt u de choke-up van uw grip en gebruik het Darth Maul-stijl voor gevechten tegen meerdere biters, en als je niet vechten (d.w.z. de meeste van de tijd), het is uw wandelstok. Dit zal van cruciaal belang zijn voor wanneer u draai je je enkel op een boom wortel (uw echte vijand in een survival situatie) of de behoefte om te testen uw voetstappen in een troebele, overstroomde gebied, of op zwakke grond. Hickory is het moeilijker, vaker voor hout in Noord-Amerika, maar ash is ook traditioneel gebruikt.
 • Survival bijl/koevoet: ik zou waarschijnlijk het niet gebruiken van een bijl als mijn go-to verdediging tool, maar dat betekent niet dat het een slecht ding om te hebben als back-up. Belangrijker nog, het kan worden gebruikt om in/uit te krappe plekken. Snipper een deur naar beneden, buste van een gat in een overstroming zolder om te ontsnappen, en, ja, bash of splitsen zombies die het verleden van uw personeel—gewoon op zijn hoede om ze vast te zitten in een zombie schedel. Soms is het eenvoudiger om het los te wrikken een deur te openen, dan is het om te hakken, een Jack Nicholson-gat in zit, dat is waarom dit ax heeft een koevoet. Plus, het heeft een hamer om de afdichting dingen een back-up (gebruik de ingebouwde nagel trekker te verzamelen nagels van spullen die niet nodig zijn nagels meer).
 • Trench mes met bolo lemmet: Dit kleine ventje is mijn pistool te halen, en volgt dezelfde “wapen, maar ook gereedschap” filosofie. Het lemmet is inderdaad een wapen, maar dient ook voor het opruimen van de borstel (beter dan een typische geul mes), heeft een aantal hakken, zodat het kan worden gebruikt om fashion tools en kamp structuren, en doet denken aan het soort ding dat je zou vinden op een 19e-eeuwse militaire scout. En de boksbeugels op de grip? Nou, zelfs zombies kunnen niet bijten met een gebroken kaak. Leuk om de bescherming van de hand, ook.

Wearables

Amazon
 • Gore-Tex iets: ik weet niet waar je woont, maar ik woon in New England, waar alles is nat en koud. Ik heb ook liepen de 15 km in natte laarzen voor. Wees niet dom, hou van mij—wees slim, net als u. Wilt u een waterdichte bovenkant (met kap), broek, en zeker schoenen. Ik hou van alles wat met Gore-Tex, en er zijn tal van fabrikanten die gebruikmaken van de technologie in hun kleding lijnen. Voor onder-lagen: het dragen van dingen die snel drogen. Jeans zijn slecht. Katoen is slecht. Wol, synthetisch materiaal dat snel droogt, bamboe vezel—deze dingen zijn goed, want ze blijven niet nat. Ook een algemene opmerking: draag lange mouwen en lange broeken. In het echte leven, zult u niet wilt vangen bug bijt of krabt je benen op braambos voor het waden door stilstaand water. Ondertussen, in de fantasie, raden hoe moeilijk het is om te bijten door een jas mouw met het menselijk gebit? Heel hard. Gooi een trui aan onder een windjack, en je verdomd in de buurt onoverwinnelijk.
 • Paracord armband: U moet het touw voor allerlei redenen. Gevangen zonder onderdak voor de nacht? Bind jezelf vast aan een boom in de ledematen en slapen, veilig buiten bereik. Das een tourniquet, spelen cat ‘ s cradle, mode een strik val, wat dan ook. Dit snoer is geschikt voor 550 pond en demonteert op te ongeveer 4 meter snoer. Ik kiezen voor de armband hier, zodat je altijd.
 • Rugzak: ik heb geen melding van deze eerste omdat het gaat vanzelf, maar je zou er goed geschroefd als u probeerde in te voeren alles wat op deze lijst in uw handen. Hier heb ik voorgesteld de CONDOR 3 Dagen Assault Pack voor een paar redenen. Voor de een is verkrijgbaar in zwart of camo. Ik weet niet of zombies kunnen kleuren zien, maar mensen kunnen, en mensen zijn de echte monsters, zijn ze niet? Ten tweede, het is daar een militaire sfeer, en alles wat je kunt doen om jezelf kijken als je weet hoe om te gaan met jezelf (zelfs als het een complete leugen) zal je minder kwetsbaar voor roofzuchtige overlevenden. Ten derde, het heeft een quick-release gespen op het hele lichaam bandjes. Als een zombie grijpt je bij de pack, u wilt in staat zijn om los van jezelf.
 • Balaclava: wilt U iets om je gezicht te beschermen, zelfs als het is gewoon uit de wind of zombie spatten te krijgen in je neus en mond. Zal hun zombie gore draai je als het wordt in/op je? Je zult moeten leren dat op de harde manier (hopelijk door het zien van het gebeuren bij iemand anders die niet een van de belangrijkste karakter in je leven), maar ik beloof u: het zal slechte smaak. Extra bonus: je scherpe blik voor het intimideren van andere overlevenden, moet je naar de bandit route. Het handhaven van een zekere mate van anonimiteit die het internet biedt u in een post-internet wereld.

In de verpakking

 • Medic kit: Je hebt een aantal eerste-hulp-mogelijkheden, maar ook: alle dingen met mate als je het dragen van uw leven op uw rug. Met deze “SWAT Medic” kit, je zult op zijn minst in staat zijn om een aantal snelle, potentieel levensreddende triage. Een tourniquet, gecomprimeerd gaas, en trauma scharen zullen allen van pas komen en hopelijk een vertraging van uw exsanguination lang genoeg om een aantal echte hulp of loot een ziekenhuis of wat dan ook. Uiteindelijk overleven is alles over het sterven langzamer.
 • Bekleding kit: Wat is onze huid als dit niet het lichaam bekleding? Nadat je een figuratieve pin in de grote bloedende wond, vond een aantal onderdak, en ten slotte werkte de moed om een letterlijke pin-code in uw letsel, het is tijd om toe te naaien. Ook: u kunt de reparatie van uw kleding.
 • Firestarter: Afhankelijk van waar je de uitgaven van uw apocalyps, het zal worden, super gemakkelijk om te plunderen aanstekers van leegstaande winkels of verdomd in de buurt van onmogelijk om iets te vinden. Één van beide manier, een beetje magnesium flint fire starter is goedkoop, neemt vrijwel geen ruimte in en weegt bijna niets.
 • Water kolf: Hydratatie kan je voor de levende doden doen (vooral in het echte leven), dus iets dat je houd je wat water is van vitaal belang. Zelfs beter als er een filtratie apparaat.
 • Sterke tape: ik hou van mij een aantal Gorilla Tape, maar elke duct tape beter zal zijn dan geen tape. Herstellen of te versterken met kleding, laag voor geïmproviseerde armor, of gebruik het om mode een geïmproviseerde portemonnee, zodra de maatschappij is begonnen aan de wederopbouw van zelf uit de as. Kortom, het verlengt de levensduur van de meeste van de dingen die je hebt.
 • Tarp: Zo belangrijk en veelzijdig en toch zo eenvoudig. Gooi een pup tent, wikkel jezelf in, zoals een poncho, loop enkele paracord door de grommets en hangen af van uw quarterstaff als een bindle, wikkel hem rond uw kleding en pakken ze droog te houden terwijl u ford een rivier in het naakt, leg het op de grond te slapen na een regenbui—u zult waarschijnlijk ontdekken van nieuwe toepassingen ben ik nog niet eens aan gedacht hier.

Extra ‘ s en Andere Varia

sabrered.com
 • Kinetische zaklamp: Licht goed in een snuifje, vooral in het donker, en ik heb zeker het idee van nood zaklamp die heeft geen batterijen nodig. Deze Rode Kruis model hoeft niet te worden dat licht noodzakelijk, maar het zou kunnen. Het kan ook rekenen sommige andere apparaten, die kan van pas komen als u nodig hebt om terug te komen op het net, al is het maar voor een minuut.
 • Snijbestendige handschoenen: Professionele oester shuckers en whittlers weten dit al, maar: als u het gereedschap met scherpe messen die lang genoeg is, zult u zelf knippen. Een e-mail handschoen is een mooi ding om te hebben voor als je fashioning hulpmiddelen bij het kampvuur. Plus, je kon straight-up vast een geharnaste vuist in een zombie ‘ s mond, en er is niet veel van hun domme, dode tanden zou kunnen doen.
 • Beer mace: Alleen omdat het de zombie apocalyps betekent niet dat er niet nog steeds draagt. Ook leuk weetje: beer mace werkt ook op de menselijke bandieten.