Beste Tegneserie Creator-Programvaren til 2019

0
159

Tegneserier og grafiske romanen salg er på vei oppover. Mellom 2017 og 2018, markedet vokste fra en allerede imponerende $800 millioner kroner til en fantastisk $1.095 milliarder kroner. Unødvendig å si, nå er en utmerket tid for å få din tegneserie konsepter trukket og publisert.

Men hva hvis du ikke er en erfaren profesjonell med alle nødvendige verktøy og utstyr? Vel, det er flere comic book creator programvare verktøy på markedet som passer til ethvert budsjett, og erfaring nivå.

La oss ta en titt på de beste comic book creator-programvare for nybegynnere, nybegynnere, og selv fagfolk.

Klipp Studio Paint Pro 1.3

Du kan kjenne denne programvaren som Manga Studio og billigere versjon av Klippet Studio Paint EX (vi vil trykke på next (neste).

Men hvis du ikke er kjent med dette verktøyet, vil du finne det er ideelt for illustratører. Den kommer med alle malekoster, vektor verktøy, og tegning evner som er nødvendige for å bringe dine kreasjoner til livet.

Det er mye som Adobe Photoshop, så det er et pluss hvis du er vant til å bruke den plattformen. Det er også stor om denne programvaren er at den kommer med tegneserie og manga funksjoner som tegneserie-side oppsett. Dette gjør det slik at du kan raskt utformingen av grafisk roman (eller webcomic).

Hvis du er en nybegynner og ønsker å komme i gang å lage tegneserier (uten å bryte lommeboken), så dette er anbefalt. Den er kompatibel med både Mac og PC-enheter.

Bare sørg for at enheten har minst 1 GB RAM, slik at det går fin og glatt. Det finnes en rekke verktøy for å bli kjent med, så vær forberedt på å bruke de ressursene som finnes (og YouTube).

Du kan finne Klippet Studio Paint Pro 1.3 for mellom $40 og $60.

Klipp Studio Paint EX

Hvis du ikke tankene dishing ut litt mer penger (greit, mye mer), så bør du vurdere Klippet Studio Paint, av EX.

For å rettferdiggjøre tur i pris, får du en bang for your buck. For eksempel, den kommer med innebygd animasjon funksjoner (se for deg mulighetene med webcomics!).

Så er det også en ressurs bibliotek fylt til randen med poseable 3D-menneskelige figurer. Så alt du trenger å gjøre er å dra dem inn på scenen og legge til din tilpasninger. Det selv kan du justere tegn til komplekse kroppen posisjoner.

Hvis du er en bakteppe artist som sliter med å trekke folk, så vil du finne dette attraktivt. Deretter kan du bruke Illustrator og Photoshop-filer, så vel som JPEG, BMP, PNG, AVI og MP4.

Så hva er prisen? $229 og er verdt hver krone. Den eneste ulempen er at lyd-verktøy er ikke like omfattende.

Comipo!

Ja, utropstegn er inkludert i sitt navn – og det har all rett til å være i ekstase. Selv om dette ikke er en stor software verktøy som de andre på denne listen, er det verdt å nevne på grunn av sin kule funksjoner.

Det er den perfekte programvare for folk som ikke har noen å tegne ferdigheter overhodet, men ønsker å prøve en hånd ved å bringe sine historier til liv.

Comipo! leveres med alle bjeller og fløyter du trenger for å lage scener og karakterer. Dens dra-og-slipp-editor gjør det enkelt å lage en serie av fullverdig scener med bakgrunner, infrastruktur og mennesker. Plus, det er en rekke add-ons du kan kjøpe, for eksempel temaer for antrekk, møbler og bakgrunner.

For eksempel, hvis du trenger en scene med high school sport og studenter, du kan laste ned high school sport pack. Men ikke bekymre deg om å tilbringe en arm og et bein. Både comic book creator-programvaren og dens omslag er i rimelig rekkevidde.

Du kan kjøpe den som en nedlasting på Steam for $50. Det er også bunter du kan kjøpe hvis du allerede har en idé til temaet som du ønsker å gå med for første tegneserien.

Sørg for at du har minst 4 gb minne RAM.

Ulempen? Du må logge deg inn i Steam for å kunne bruke dette verktøyet, noe som betyr at ingen internett, ingen Comipo! Men å være i stand til å spille rundt med 3D-modell tegn gjør det verdt.

Comic Creator Studio

Her er en annen nybegynner-vennlig comic book creator-programvaren. Det kommer med en rekke tegn, grafikk og innstillinger, slik at du raskt kan lage dine tegneserien. Det tillater deg å dra og slippe alt, inkludert word ballonger som du kan plassere hvor som helst.

Men for den lave prisen, du kan ikke forvente mye fleksibilitet. For eksempel, det mangler illustrasjon verktøy. Det er imidlertid utformet for reklamer som manglende tegneferdigheter. Den lar deg også opprette og velg lag slik at du kan manipulere viktige områder som trengs. Så når du er ferdig, kan du bygge dem inn i e-poster eller dele dem på Facebook.

Hvis du leter etter en billig alternativ til å lage tegneserier for din historie ideer, så er dette et utmerket valg. Du kan finne det på nettet for $20 til $30.

Tegneserie Tegn

Alright, illustratører – dette er for deg. Tegneserie Tegne en tegneserie skaperen verktøyet er spesielt utviklet for iPad eiere (beklager Windows og Android-brukere).

Alt du trenger er din iPad og en pen grafikk, og du kan begynne å samle opp bilder fra dine villeste drømmer. Det er ikke begrenset til eksperter eller nybegynnere. Det er opprettet med begge typer kunstnere i tankene, og tilbyr enkel og imponerende funksjoner, som er til fordel for begge. For eksempel, den kommer med en rekke tegneverktøy.

Mens det ikke kommer med forhåndslagde paneler, det tillater deg å lage dem lett. Plus, det kommer med lagdeling, slik at du kan tegne og manipulere landskap, bygninger og karakter utgjør uten å ødelegge din scener. Det er ikke noen eiendeler for å utnytte, så du må trekke alt fra bunnen av.

I slutten, du må få faglig formatert skript (med hjelp fra software tips). Du er også i stand til å vise dine skript eller tegning på full skjerm, eller side-by-side med delt skjerm.

Og best av alt, du bare nødt til å tilbringe $9.99 å få det.

Er Komisk, Den Nest Beste Selger?

Det meget vel kan være. Vi kan alle drømme, kan vi ikke? Men det er ingen måte å vite sikkert hvis du finner den riktige verktøy til å publisere dine ideer. Hvem vet – din tegneserie, grafisk roman, eller en animasjon kan være den neste store hit.

Så teste disse comic creator-programvaren til å se som passer din neste tegneserien prosjektet.