Amazon Echo Auto Omdöme: Bra för Dumma Bilar men Behöver en Redesign

0
37

Betyg:
7/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $25/$50

Köp på Amazon

Josh Hendrickson

Röst kontroller hålla dig säkrare när du kör. Men många fordon som antingen har dråpligt hemska röst kontroller eller ingenting alls. Amazon vill lösa med den nya Auto Echo. Går det att uppnå detta mål? Mestadels. Men det krävs arbete.

Här är Vad Vi Gillar

 • Märklig röst noggrannhet
 • Enkel att sätta upp
 • Styr din smarthome

Och Vad Vi inte

 • Vent mount passar inte alla bilar
 • Du kanske vill dölja det
 • Det skulle vara bättre som en bil laddare

Behöver en Lösning för Dumma Bilar

Jag kör en 2010 Toyota Prius, och sin röst kommando system är det värsta. För att ringa ett samtal med rösten, jag måste trycka på en knapp, lyssna till en serie av kommandot alternativ, svara, och upprepa inte mindre än tre gånger. Hälften av den tid det misslyckas, och jag måste börja om. Det tar så lång tid att jag inte bryr sig.

För att komma runt det, jag köpte en Roav Viva nästan två år sedan. Det lovar mer naturliga röstkommandon genom Alexa att arbeta snabbt. Visst, jag kan använda min telefon inbyggd Google-Assistent, men när jag försökte göra det, min telefon mikrofoner kunde inte höra mig tillräckligt väl. Den Roav Viva fungerar bra, men det är inte smidig. Det går miste om vissa funktioner som Spotify-integration och ordentlig uppföljning. När som helst Viva frågar “sa du Ringa John?” det misslyckas helt med att lyssna på mina svar.

Echo Auto är tänkt att vara olika. Denna produkt, som för närvarande säljs endast via inbjudan, kommer direkt från Amazon . Så till skillnad från Roav Viva, det behöver inte en bro app för att ansluta enheten till Alexa-app. Och oftast är det bättre. Men på vissa platser, det är ett steg tillbaka från Viva.

Den Fysiska Installationen Är en Bunt av Dåliga Val

Echo Auto är en hård affären, medan den Roav Viva är en bil laddare. Det sistnämnda är utan tvekan mer användbart och bekvämt. Josh Hendrickson

Min absoluta favorit sak om Roav Viva är att det ser ut som en bil laddare. Du ansluter den till din cigarett tändare, och det omfattar två USB-portar för att ladda telefonen och andra enheter. Du glömmer att det är ett fysiskt objekt i din bil.

Jag önskar Amazon som hade stulit konceptet, men det gjorde det inte. Istället, vad företaget kom upp med en rektangulär låda om storleken på en Nintendo Glädje-Ink. Totalt sett är det en ganska tråkig design. Toppen har två knappar, en för att stänga av och en till fråga Echo att lyssna till dig. Höger sida sport en MicroUSB-port för strömmen och ett hörlursuttag.

Ingår billaddare med två USB-portar), en USB-sladd och en 3,5 mm audio-kabel. För att få ställa upp, du ansluter Echo Automatiskt till telefonen, och sedan telefonen till din bil. Om du har Bluetooth i din bil, använda det, annars använda en Aux-jack. Om du har varken, du kan inte använda Echo Auto. Som speglar Roav Viva exakt.

Med vent mount i, jag kunde inte justera flödet av min A/C, vilket var obekvämt. Jag valde att inte använda mount. Josh Hendrickson

När allt är ansluten, måste du sätta enheten någonstans. Amazon har en vent klipp som magnetiskt håller Echo Auto, även om det tekniskt passar min bil är ventiler, det hindrar dem från att röra sig eller syftar i en vettig riktning. Så det näst bästa alternativet är att ställa in Auto Echo på streck och hoppas att det inte glider runt.

Som inte lämnar mig i en besvärlig position. Jag har en nätsladd dinglande i vägen och en enhet som kan flyga iväg. Om jag använder montera eller inte, när jag lämnar bilen, jag känner att jag borde dölja sak. Jag känner inte behovet att dölja Roav Viva eftersom vem som kommer att stjäla en bil-laddare?

Min bil har en praktisk förvaring plats under cigarettändaruttag hamn, så jag försökte hålla den där under körning. Tyvärr, det kunde inte höra mig, så tillbaka till streck det gick. Jag blev förvånad över att, som Roav Viva kunde höra mig från samma plats (även om det har massor av falskt positiva).

Är Den Här?

Min frustration över att inte slut där. Amazon gör det inte klart när din Echo Auto är redo att gå. När du stänger av din bil, kan du höra en power-på ringklockan, men du får aldrig en anslutning bekräftelse.

Echo Auto använder din telefon till internet, så tills de par kommer det inte att fungera. Men du kommer inte veta om det inte gick att ansluta tills du prova att använda det. När du inser att du är på väg. Vilket innebär att antingen dra över eller försöker att felsöka problemet medan du kör. Det senare alternativet nederlag de led av handsfree-kör helt och hållet, för att inte tala om säkerhetsfrågor. Jag uppskattar att Roav Viva talar en bekräftelse fras när dess ihop och är klar, och jag önskar att Auto Echo gjorde också.

En Sömlös Upplevelse

Det en fördel att design är storleken. Det är ganska små, någonstans mellan min handsändare och en Glädje-Con. Josh Hendrickson

Det är en hel del som klagar på den fysiska makeup och installation av enheten, jag vet. Men här är de goda nyheterna. När du väl komma förbi alla att det fungerar riktigt bra. Echo Auto hör mig varje gång jag talar kölvattnet ord. Och lika viktigt, i varje fall, det svarar korrekt på mitt kommando. Jag har inte upplevt några falskt positiva heller. Och i allmänhet, med hjälp av Echo Auto är snabbare än att använda Roav Viva.

Och för det får du (nästan) en hel Eko i din bil. Det innebär att Spotify fungerar, smarthome-kommandon fungerar, kan du be för trivia eller vädret. Och Amazon genomföras bil-vänliga alternativ.

När jag säger “Ring John Mobil,” det bara fungerar, och samtalet börjar. Men ännu bättre, kan jag säga, “ge mig en vägbeskrivning till närmaste Taco Bell.” Efter en snabb bekräftelse, min telefon öppnar Google Maps och börjar rikta mig till Taco Bell. Jag kan även säga “Stoppa vägbeskrivning” om jag ändrar mig och Alexa pausar navigering på Google Maps. Om du föredrar, kan du använda Waze eller Apple Maps.

Och eftersom det är ett Eko, jag kan styra min smarthome-enheter. Om jag inte kan komma ihåg om jag låst dörren, jag kan be min Echo Auto. Om dörren är olåst, jag kan tala om för Ekot Auto för att låsa den. Jag kom hem sent? Det är OK, jag kan tala om för Ekot att vända på verandan ljus, så jag kan se. Och om jag har en koffert full av matvaror, kan jag använda Echo Auto för att meddela resten av huset för att komma till hjälp. Det är skönt att ha bil som en förlängning av min smarthome.

Jämfört med andra Amazon Echo enheter, Ekot Auto miste om en funktion: Du kan inte ändra vakna ord. Det är synd, men inte en dealbreaker.

Skulle Du Få En?

Som alla Ekon, du får en mute-knapp och en push-to-talk-knapp. På höger sida finns ett uttag för hörlurar samt MicroUSB-port för strömmen. Josh Hendrickson

Echo Auto är ett udda förslag. Om du redan har en röst nav-system som du tycker om eller är nöjd med telefonen som en, då kan du hoppa över detta helt och hållet. Det kommer inte att lägga något du inte redan har.

Om du har en dum bil utan röst nav eller med fruktansvärda röst nav, det är ett mer lockande förslag. Men det är fortfarande lite av en blandad kompott. Just nu, det är $25 inbjudan, så småningom, när försäljningen öppnar upp för alla, det kommer att vara $50. Det är dyrare än Roav Viva, en enhet som utför en liknande funktion.

Och det är där skon klämmer. Jag gillar hårdvara Roav Viva mer än vad jag gör Echo Auto. Överlägset. Det är mer bekvämt, det känns säkrare att ha i bilen, och det även ger två USB-portar för att ladda.

Å andra sidan, Ekot Auto presterar bättre än Roav Viva. Jag får ofta falska positiva med Viva men inte med Echo-Auto. De kommandon som fungerar bättre, och snabbare, och jag kan styra Spotify med Echo Auto.

Om det bara såg ut som den Roav Viva, jag skulle rekommendera den utan att tveka. Men det gör det inte. Om du inte ihåg din Echo Auto sticker ut när du lämnar bilen, eller om du inte har något emot att dölja det, då Echo Auto är en bra enhet. Om vent mount passar din bil är ventiler (du kan kolla här), då är det ännu bättre.

Men olägenhet för setup är fortfarande något du bör tänka på innan du frågar efter en invite till köp. Echo Auto fungerar som avsett, men den förbättring jag vill att samtal till ny maskinvara.

Betyg: 7/10
Pris: $25/$50

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Märklig röst noggrannhet
 • Enkel att sätta upp
 • Styr din smarthome

Och Vad Vi inte

 • Vent mount passar inte alla bilar
 • Du kanske vill dölja det
 • Det skulle vara bättre som en bil laddare